[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fozzie:
[qb]a ja cały czas bije się z myslami...
Potrzebuje dubelka takiego 100% na zwrot kosztów, narazie dałem Indianę under, ale co jeszcze dołożyc, to pojecia bladego nimam, moim zdaniem najbardziej sliski meczyk dzisiaj to New Jersey Nets - Milwaukee Bucks, tutaj moze wejsc zarówno +hc jak i -hc, w każdym badź razie dla mnie to smierdzi, więc pozostawiam to mądrzejszym od siebie...[/qb][/QUOTE]Dubel na zwrot kosztuff ???
Never !!!
W ogole IMO blad w zalozeniu,to nie pilka nozna,gdzie dajesz np.mniejszy stake na remis,asekurujac 1 lub 2.
Ja gram czasami high stake,ale wtedy zawsze singla.
Trafienie dubla na proste 1/2 (bez hc) lub na u/o ma prawdopobobienstwo 25% (jednoczesny rzut dwoma monetami,przy zalozenie ,ze na obu wypadnie np.reszka)
Dubel z dwoma hc to loteria.
Ja grywam z reguly 3 lub 4 duble,albo wielokrotnosci (6,8,9).
Ako na dublu z hc to 3,61,tak wiec jak wejdzie jeden na trzy-maly zysk,jeden na cztery-niewielka strata,ale nigdy ich nie podpieram
BTW under w Indianie bylby dla mnie dobrym typem,ale miesiac temu.
Tak jak juz pisalem Pacers maja 1 miejsce zapewnione,a Knicksom wystarczy wygrac 1 mecz z pozostalych czterech.
Taki "przymus" z obu stron moze spowodowac,ze wynik bedzie akurat dzis wysoki - swoja droga ja wcale nie jestem pewny -hc na Pacers ,tym bardziej nie rzucalbym sie na u/o w tym meczu i w kilku innych,w ktorych stawka jest tylko ew. prestiz.
Jedyny mecz o cos,to LAL - POR i tu szedlbym w kierunku under.
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City