ZKŻ Kronopol ZIelona Góra vs Stal Rzeszów
Dzisiaj o godzinie 19:00 na stadionie przy ulicy Wrocławskiej 69 Druzyną Zielonej Góry będzie podejmować "Żurawie" z Rzeszowa wielu upatruje łatwe zwycięstwo ZKż ja natomiast nie jestem co do tego taki pewien... Poniżej podaje zapewne wszystki znane awizowane składy na ten mecz:
Marma Polskie Folie:
1. S. Nicholls
2. D. Stachyra
3. D. Watt
4. K. Bjerre
5. M. Zagar
6. D. Lampart
ZKŻ Kronopol:
9. G. Walasek
10. F. Lindgren
11. P. Protasiewicz
12. N.K. Iversen
13. R. Dobrucki
14. G. Zengota
Zaczne może od Dobruckiego
Jakby nie patrzeć królem toru to on nie jest w Rzeszowie zaliczał dobre występy ale potrafiły mu sie przydarzyć biegi w których nie pokazywał sie z dobrej strony chodz te mozna zaliczyc do żadkosci co nie zmienia mojej opini ze Nicholls, Bjerre czy Watt oraz Zagar nie poradzą sobie z Rafałem wręcz przeciwnie mysle ze Rafał zaliczy dziś słabszy występ ale to zależy głownie od postawy Watta i Bjerre oraz Nicholla z którymi będzie musił sie zmierzyć a Ci natomiast zanotowali ostatnimi czasy dobre występy zagranicą. Zengota tez raczej nie poszaleje dzisiaj, róznie może być także z Protasiewiczem a co do Iversena czy Lindgrena to w ogóle ciężko coż powiedzieć gdyż ostatnio szału nie robią. To wszystko nie zmienia jednak faktu ze Zielona Góra jest faworytem w tym spotkaniu i to własnie może lepiej dla druzyńy z Rzeszowa gdyz nie ma na nich takiej presji ja osobiscie licze wkoncu na dobre występy Bjerre i dobre starty które ostatnio poprawił jesli do tego dojdzie nie wątpliwie dobra forma Nicholls`a i Watt`a oraz dobry występ Zagara mysle że będziemy mogli być świadkami ciekawego widowiska
osobiscie uważam że Rzeszów nie przegra tego meczu różnica 10 oczek lub większą co wiecej myśle że są w stanie powalczyć o dobry wynik w kwesti bonusa i rewanżu w Rzeszowie ale nie zdziwi mi także zły wystep i porażka 15 pkt lub więcej gdyż Scott czy też Kenneth oraz Zagar mogą pojechac kiche w co jednak wątpie...
Osobiście obstawiałbym Rzeszów +14 z kursem 1,952 w Sportingbet 6/10
pozdrawiam
12-latek
"Naprzód Armio, Naprzód Gnaj! Nigdy Nie Trać Wiary W To, By Królewski Obąć Tron!"