#2340560 - 14/05/2008 23:07
Re: Sesja [4]
[Re: arielo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
Widzę nie tylko u mnie sesja letnia to będzie horror p. cywilne, p. karne, p. administracyjne, p. konstytucyjne i angielski... litości ;). ale to chyba nie na prawie? bo te przedmioty co podałeś to są każdy na innym roku na prawie. jak kazdy na innym? owszem na 3 roku bede mial zobowiazania z cywila, kpk i kpa teraz mam jakies ogolne podstawy ;).
|
Do góry
|
|
|
|
#2340643 - 14/05/2008 23:33
[Re: arielo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Widzę nie tylko u mnie sesja letnia to będzie horror p. cywilne, p. karne, p. administracyjne, p. konstytucyjne i angielski... litości ;). ale to chyba nie na prawie? bo te przedmioty co podałeś to są każdy na innym roku To zależy od uczelni. Na UG administraty są na trzecim roku, pozostałe przedmioty na drugim. Niektórzy z kolei mają konstytuty już na pierwszym. Nie ma reguły. A co do sesji ciągłej - według mnie zajebista sprawa. Szkoda, że na innych uczelniach tego nie ma. Z resztą, dla mnie to już i tak nic nie robi, przede mną ostatnia sesja letnia
|
Do góry
|
|
|
|
#2340666 - 14/05/2008 23:43
[Re: Kaktus_lbn]
|
member
Meldunek: 18/04/2005
|
Kaktus ja mam egzam z 1,3,4,5, zeszta tez jakis zaliczenia..praktyk nie mam narazie...
ciezko bedzie sie dostac na te egzaminy...bo laboratoria z fizyki albo cwiczenia z matmy sa naprawde hard...no ale inż przed nazwiskiem latwo nikomu nie dadza...
mecza mnie teraz kratownice i belki ...na mechanice jaka to polibuda? akurat kratownice i belki z calej mechaniki sa dla mnie najprostsze, swoja drogia nie macie ich na projekcie? to ja sie wtrące studiuje ten sam kierunek co Wy, ale na Polibudzie Krakowskiej i powiem wam, bo chyba ani jeden ani drugi nie macie Wytrzymałości materiałów (słynna wydymka), że jeszcze sie bedziecie śmiać z tych beleczek i kratownic swoja drogą dość dziwne że tylko na krakowskiej mamy wydymke na 1 roku. Co do egazminów to ja mam zestawik: Wytrzymka, Matma, Mechanika + przeje*** test z Budownictwa ogólnego
|
Do góry
|
|
|
|
#2340906 - 15/05/2008 01:24
[Re: Chaoz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/10/2005
|
Widzę nie tylko u mnie sesja letnia to będzie horror p. cywilne, p. karne, p. administracyjne, p. konstytucyjne i angielski... litości ;). ale to chyba nie na prawie? bo te przedmioty co podałeś to są każdy na innym roku na prawie. jak kazdy na innym? owszem na 3 roku bede mial zobowiazania z cywila, kpk i kpa teraz mam jakies ogolne podstawy ;). przypadkiem nie studiujesz na UMCSie? bo u nas własnie na drugim roku w sem. letnim jest karne adm. konstyt. i cywilne (bez zobow. i spadków które są dopiero na III roku) a na III KpK w lecie i KPA w zimie
|
Do góry
|
|
|
|
#2340928 - 15/05/2008 01:34
[Re: Łysy83]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2340931 - 15/05/2008 01:38
[Re: Łysy83]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
Widzę nie tylko u mnie sesja letnia to będzie horror p. cywilne, p. karne, p. administracyjne, p. konstytucyjne i angielski... litości ;). ale to chyba nie na prawie? bo te przedmioty co podałeś to są każdy na innym roku na prawie. jak kazdy na innym? owszem na 3 roku bede mial zobowiazania z cywila, kpk i kpa teraz mam jakies ogolne podstawy ;). przypadkiem nie studiujesz na UMCSie? bo u nas własnie na drugim roku w sem. letnim jest karne adm. konstyt. i cywilne (bez zobow. i spadków które są dopiero na III roku) a na III KpK w lecie i KPA w zimie nieee, niestety studiuje na swoim zadupiu na UwB ;).
|
Do góry
|
|
|
|
#2341723 - 15/05/2008 06:43
[Re: odgdog]
|
veteran
Meldunek: 05/04/2005
|
@pszek: taki wynalazek, jak sesja ciągła, to chyba tylko na UAMie jest Mnie tam też to się podobało. Ale marcu/kwietniu znajomi imprezowali, a ja się uczyłem. Chociaż kolega powiedział, że ze mną to jest taka różnica, że jak się nie uczę, to chodzę na imprezę co 2 dzień, a jak się uczę to co 3 Mi to też pasi Na pierwszym roku było fajnie, na uczelni 2 dni, reszta czasu to balety i praca. Poprzednią letnią sesję to i tak sobie zrobiłem jakąś taką "nieciągłą", bo w ciągu 2 tygodni miałem 3 egzaminy - śpieszno mi było, leciałem do roboty do Irlandii. Niektórzy ludzie to się dziwili jak można mieć w ciągu tak krótkiego czasu aż 3 egzaminy, u nas niektórzy mieli na to 2 miesiące, a i tak nie zdali Generalnie to jest takich dziwnych osób pewien odsetek na moim roku. W tym roku już tak łatwo nie będzie, żeby się nie opierdalać wziąłem drugi kierunek i zamiast 2 lekkich egzaminów mam 8
|
Do góry
|
|
|
|
|
|