Uważam podobnie jak
mgr: Drzymała ma ciśnienie.
On już trochę siedzi w tym "biznesie" i wykazał/wykazuje się olbrzymią dozą cierpliwości. Myślę jednak, że teraz bardzo by chciał by jego nowy grodzisko-wrocławski twór od razu pokazała się w Europie. On już nie chce czekać, a wspomnienia spotkań z Man City działają na wyobraźnię
Problem polega na tym, że sam Drzymała na boisko nie wejdzie
Może jednak mieć podstawy do optymizmu. Groclin prezentuje się bardzo solidnie. Dla mnie to obok Wisły najsolidniejszy zespół OE. Nie schodzi poniżej pewnego poziomu, czego nie można powiedzieć o sąsiadach z tabeli: Legii i Lechu, którym wpadki się zdarzają.
W Kielcach Groclin zagrał dobry mecz. Mimo, że wyrównał dopiero w doliczonym czasie gry, to przy odrobinie szczęścia mógł nawet wywieźć komplet oczek.
Majewski naprawdę ma zmysł chłopak, Sikora - wiadomo, Lato nieźle prezentuje się na skrzydle. Piechniak nawet wchodząc z ławki potrafi uderzyć z dystansu. Ivanovski coraz lepszy.
Dla mnie na Odrę to wystarczy. Wodzisławianie z Craxą zaprezentowali się fatalnie. Najlepiej przedstawił to P. Sibik:
"Paweł Sibik (Odra): - Zastępuję na tej konferencji trenera Białka. Co mogę powiedzieć o takim meczu. Przeciwnik wygrał zasłużenie. W pierwszej połowie potrafiliśmy się przeciwstawić, ale w drugiej Cracovia miała zdecydowaną przewagę. Graliśmy słabo w defensywie i to jest naszą główną bolączką. Cracovia obnażyła nasze błędy i słabości"
Odra - Groclin 2Poza tym, po raz kolejny ośmielę się stwierdzić, że kurs na
Lecha to przesada
Naprawdę nic nie mam do Kolejorza, ale buki trochę chyba ich przeceniają. ŁKS potrafił strzelić dwie bramki Wiśle na Reymonta. W dobrej formie jest Mila, który chyba w Łodzi się odbudował. Stranieri też coś tam potrafią, Madej na skrzydle może być groźny, no i wraca po pauzie za kartki Arifovic. To wszystko plus osłabienie w obronie Lecha sprawiają, że dla mnie dwa typy są godne rozważenia w tym spotkaniu:
over 2,5 lub
ŁKS strzeli