Uważam podobnie jak
mgr: Drzymała ma ciśnienie.
On już trochę siedzi w tym "biznesie" i wykazał/wykazuje się olbrzymią dozą cierpliwości. Myślę jednak, że teraz bardzo by chciał by jego nowy grodzisko-wrocławski twór od razu pokazała się w Europie. On już nie chce czekać, a wspomnienia spotkań z Man City działają na wyobraźnię
![wink ;\)](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
Problem polega na tym, że sam Drzymała na boisko nie wejdzie
![wink ;\)](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
Może jednak mieć podstawy do optymizmu. Groclin prezentuje się bardzo solidnie. Dla mnie to obok Wisły najsolidniejszy zespół OE. Nie schodzi poniżej pewnego poziomu, czego nie można powiedzieć o sąsiadach z tabeli: Legii i Lechu, którym wpadki się zdarzają.
W Kielcach Groclin zagrał dobry mecz. Mimo, że wyrównał dopiero w doliczonym czasie gry, to przy odrobinie szczęścia mógł nawet wywieźć komplet oczek.
Majewski naprawdę ma zmysł chłopak, Sikora - wiadomo, Lato nieźle prezentuje się na skrzydle. Piechniak nawet wchodząc z ławki potrafi uderzyć z dystansu. Ivanovski coraz lepszy.
Dla mnie na Odrę to wystarczy. Wodzisławianie z Craxą zaprezentowali się fatalnie. Najlepiej przedstawił to P. Sibik:
"Paweł Sibik (Odra): - Zastępuję na tej konferencji trenera Białka. Co mogę powiedzieć o takim meczu. Przeciwnik wygrał zasłużenie. W pierwszej połowie potrafiliśmy się przeciwstawić, ale w drugiej Cracovia miała zdecydowaną przewagę. Graliśmy słabo w defensywie i to jest naszą główną bolączką. Cracovia obnażyła nasze błędy i słabości"
Odra - Groclin 2Poza tym, po raz kolejny ośmielę się stwierdzić, że kurs na
Lecha to przesada
![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Naprawdę nic nie mam do Kolejorza, ale buki trochę chyba ich przeceniają. ŁKS potrafił strzelić dwie bramki Wiśle na Reymonta. W dobrej formie jest Mila, który chyba w Łodzi się odbudował. Stranieri też coś tam potrafią, Madej na skrzydle może być groźny, no i wraca po pauzie za kartki Arifovic. To wszystko plus osłabienie w obronie Lecha sprawiają, że dla mnie dwa typy są godne rozważenia w tym spotkaniu:
over 2,5 lub
ŁKS strzeli