#2313729 - 04/05/2008 22:35
Re: Centrebet
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
na awanse w fazie kwal. LM brali >10.000 Euro z błyskawicznym potwierdzeniem.
Myślę, że kluczem do zrozumienia tego zdania jest wytłuszczony fragment. Z naciskiem na użyty czas.
|
Do góry
|
|
|
|
#2313822 - 04/05/2008 23:07
[Re: z o ® r o]
|
old hand
Meldunek: 29/03/2004
|
Conrad - nie chodzilo o zadnego strzelca bramki, tylko która druzyna strzeli pierwsza bramke - kurs 2.3 Czekam tylko, az bedzie tam cos do zagrania na 1x2 na EPL i zobaczymy co wtedy powiesz Ale nawet jesli taka okazja sie nie zdarzy to i tak juz Twoj mit upadl, ze mozna grac za 100 tys (no chyba ze jenow, choc i to za duzo w moim przypadku:) ) Nie potrzebuje posrednikow do kontaktu z supportem, ale dzieki za propozycje.. Odpowiedz z pewnoscia bylaby taka sama jak wszedzie, wiec sobie daruje.. Bronisz ich - rozumiem Twoje przeslanki, ale jesli jestes profesjonalista to Centrebet z pewnoscia juz dawno wypadl z twojego TOP3 o ktorym pisales Co do bonusow - ciekawe dlaczego buki typu Pinnacle, canbet, nie mowiac juz o azjatach nie kusza takimi promocjami A tekstu o osmieszaniu sie nie bede komentowac...Jako wlasciciela serwisu jestem w stanie Cie zrozumiec, ale zmiana swojego podejscia do bukow z neutralnego na mega pozytywne tylko dlatego, bo pojawia sie baner na stronie jest nie fair, nie mowiac juz o dawniejszych zmianach nastrojow Ja sie osmieszam? Nie sadze.. Pozdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#2313829 - 04/05/2008 23:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
100.000 Euro Ci gwarantuję załatwić jeśli tylko zechcesz. Ja Ci gwarantuję załatwić 100.000.000 na ten mecz. Czas skończyć już tę głupią dyskusję bo nie wszyscy z nas wiedzą o czym piszą. Limity w Centrebet są takie sobie, może nieco powyżej średniej ale bez rewelacji. I to jest fakt stwierdzony przez graczy - nie podlega on żadnej dyskusji. Mógłby podlegać dyskusji z innymi graczami a nie z kimś kto nie gra tylko słyszał, że znajomemu znajomego kiedyś coś przyjmowali. I koniec kropka
|
Do góry
|
|
|
|
#2314624 - 05/05/2008 02:06
[Re: mysterius man]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
wplacilem kilka h temu ale bonus nie zostal dopisany do konta Jeśli wpisałeś kod promocji to będzie, ręcznie księgują w ciągu 48 godzin bo soft (ten sam używa wbrew różnicy w design Ladbrokes/Paddy/Bluesq/itd.) jedynie kampanie z freebetami na start (zamiast 100% od pierwszego depozytu) może robić automatycznie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2314914 - 05/05/2008 03:17
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
wplacilem kilka h temu ale bonus nie zostal dopisany do konta Jeśli wpisałeś kod promocji to będzie, ręcznie księgują w ciągu 48 godzin bo soft (ten sam używa wbrew różnicy w design Ladbrokes/Paddy/Bluesq/itd.) jedynie kampanie z freebetami na start (zamiast 100% od pierwszego depozytu) może robić automatycznie. Ja założyłem konto z linka ze strony mecz.pl w czwartek i do dzisiaj nie ma bonusa, że o freebecie nie wspomne, a wysłałem w celu weryfikacji wszystko czyli jak pisałem wcześniej prawko, dowód i fakture skanem. Jak na razie żenuła rzekłbym. Do tego oferta naprawdę uboga, a mam konta w Unibet, Sportingbet, GB, Bwin, Betsson, Expekt, Bet-at-home więc wiem o czym mówię. Na razie baaaardzo in minus mnie zaskakują. Zaden inny buk nie robił takich jaj z bonusem. Nigdy też nie miałem kont na babcie itp., a tu takie niespodzianki...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|