Po dziwnym meczu w Rosji zostaje nam jeszcze spotkanie Fioreniny z Rangersami. Osobiście myślę, że Fiorentina wygra to spotkanie, ale niewielką różnicą bramek. Chciałbym natomiast zauważyć, że to pompowanie atmosfery przez trenera i zawodników Violi, o którym pisał wcześniej kolega (notabene fajna analiza) mimo wszystko należy oceniać jako trochę na pokaz, ponieważ wszyscy wiedzą, że dla Fiorentiny conajmniej równie ważnym frontem walki na koniec sezonu jest Serie A, gdzie bronią zaciekle przed Milanem miejsca dającego przpustkę do Ligi Mistrzów. Nie można więc twierdzić, że Rangersi skupiają się tylko na lidze, a dla Violi nadrzędnym celem jest puchar UEFA.
Niemniej jednak chciałem o czym innym. Zacząłem właśnie korzystać z usług scandicbookmakers i przeglądając ofertę na to spotkanie znalazłem 2 pozycje dotyczące parzystej bądź nieparzystej liczby bramek.
O ile w pierwszej z nich kursy są w miarę wyrównane, tak jak szanse, to w drugiej za nieparzystą ilość bramek scandic płaci 3,50... Zapewne jakaś pomyłka, ale ja wziąłem przed chwilą z pocałowaniem ręki
![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Może jeszcze zdążycie
![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)