#230001 - 26/03/2004 10:46
zabanowali Dubnik SA......
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/09/2002
|
No i stało się pewnego popołudnia chciałem sobie wejść sprawdzić wyniki na MZ, a tu nagle przeczytałem "your accout has been cenceled", po pierwsze nie wiem kto mi zabanował drużyne, po drugie nie wiem za co, ale wiem że nie moge się zalogować, jeżeli Rypciu będziesz to się odezwi.....Ale będzie jazda, pewnie znowu coś się nie spodobało jakiemuś francuzikowi w mojej drużyne a polscy GA już to załatwili..... Czekam na wyjaśnienia....  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#230002 - 26/03/2004 11:11
Re: zabanowali Dubnik SA......
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/09/2002
|
Ja napisze jak ja widze tą sprawe, zabanowali mi drużyne przed meczem pucharowym w Eudurance z drużyną Niquivil AFC jej wlascicielem jest GA, którzy jak mi wiadomo maja dostep do wszystkich haseł urzytkowników, i ja to widze tak on mial rank 13 dzisiaj jest w pierszej 10, w meczu ze mna nie mogl zagrac swoimi 2 podstawowymi zawodnikami, artentynczyk nie mogl pogodzic sie z ewentualna porazka, wiec sobie zabanowal moja druzyne, ustawil na mecz pucharowy zebym zagral taktyka z juniorami, no i przegralem sobie 3:0, nie wiem czy tak bylo napewno, ale ja widze taki scenariusz. Ja na ten mecz mialem ustawiona taktyke A, a z tego co slysze zagralem swoja taktyka B (H. Domaracki, Liermann G., Adamski C., Motzko S., Schuetzmann R., Walkowski C., Nalaskowski B., Pasterski C., Fafinski A., Adamczyk M., Falke B., Kaczeniak, W. Gargasz). A wiec czekam na wyjasnienia co sie stalo, bo zabanowali druzyny bym zrozumia (chociaz nie zrobilem nic za co moglbym zostac zabanowany), ale zmiana taktyki po zabanowaniu druzyny, to mi sie nie podoba, i jeszcze dlatego ze gralem z wladza MZ, z GA......
|
Do góry
|
|
|
|
#230003 - 26/03/2004 11:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/11/2001
|
Sprawdziłem Sławek Twój skład na ten mecz... Moge powiedzieć tylko jedno: BRAWO Kolejny dowód na to jak bardzo odpowiedzialni są GA.  uke: Tych ludzi na te stanowiska wyciągano z kapelusza. Pieniadze z kont też zaczną ginąć 
|
Do góry
|
|
|
|
#230004 - 26/03/2004 12:33
|
addict
Meldunek: 02/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#230005 - 26/03/2004 12:42
|
newbie
Meldunek: 29/02/2004
|
zmiencie forum na Afera.pl albo przestancie udawac swietych
|
Do góry
|
|
|
|
#230007 - 26/03/2004 13:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/11/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał mundektoja: [qb]zmiencie forum na Afera.pl albo przestancie udawac swietych[/qb][/QUOTE]LooooL , jakie dojrzałe podejście buhehehe. Aplauz dla polskich (??) GA za szybkie wyjaśnienie sprawy dotyczącej DUBNIKA. A z innego forum kolejna trafna uwaga, dotycząca tej sprawy: [QUOTE]Oryginalnie wysłał mundektoja: [qb]jak szukasz wyjasnienia na forum to znaczy ze chyba sie z choinki urwales i to jeszcze w imieniu kolegi. picie z tego powodu zamurowalo czy mu rece urwalo i pisac nie moze ? - adwokaci[/qb][/QUOTE]Hehehe mundek nie grzeszysz poziomem inteligencji. Spróbuj jakoś to inaczej wyjaśnić, może ci sie uda, bo ludzie czekają...Bądź bystry A i jeszcze jedno: Ci "ADWOKACI" w twoim rozumowaniu - to się powszechnie nazywa- KOLEDZY, ale co ty możesz o tym wiedzieć...
|
Do góry
|
|
|
|
#230008 - 26/03/2004 13:36
|
newbie
|
hehehe tos sie adolf teraz popisal hahahahahaah HEIL poczytaj post wyzej od twojego
|
Do góry
|
|
|
|
#230010 - 26/03/2004 13:56
|
newbie
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Adolf 88: [qb]Zdania nie zmienie bo jest to wałek, więc kontynuacją tego co sie stało mam pytanie: Czy kolejne ligowe spotkanie Dubnik rozegra B składem  [/qb][/QUOTE]Skoro taki jestes pewien to daj mi dowody na to ze jest to walek, dla mnie to jak narazie podejrzenie walka z ta taktyka i czekam na logi z kont wszystkich zainteresowanych. Walek za to byl z 2ma kontami i sie wszystko wyjasnilo bo sie znalazly dowody. Bardzo szybko sadzisz kogos po tym co przeczytasz czy uslyszysz. (hmm gdzies juz tak bylo). Chyba ze masz jakies dane o ktorych my nie wiemy to sie podziel z nami, chetnie tez je wykorzystam.
|
Do góry
|
|
|
|
#230011 - 26/03/2004 14:35
|
addict
Meldunek: 02/02/2004
|
To jest duzy wałek na skale miedzynarodowa ! GA wykozystuje swoj przywilej! PRzeciez zawsze jak ustalisz jakis mecz to domyslna taktyka jest A ! Mundek napisz o tym do CREW ! A co do nazywania nas 'adwokatami' to masz racje BRONIMY SWOICH!  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#230012 - 26/03/2004 15:06
|
newbie
|
to nie jest obrona tylko oskarzanie wszystkich Ga naokolo, plus jeszcze wymyslanie co dalej moze zginac. Tyle grac w MZ i nie wiedziec ze GA nie dotyka sie pieniedzy graczy eh, ale oskarzyc zawsze mozna.
|
Do góry
|
|
|
|
#230013 - 26/03/2004 15:15
|
Pooh-Bah
Meldunek: 16/08/2002
|
Wstyd i hanba na skale swiatowa. Zrozumie ze jakis tam GA mogl zbanowac jakis tam zespol, skoro znalazl dowody na to, ze ten zespol oszukiwal, ale mowie stanowcze nie dla procedury zmieniania taksy na b, zwlaszcza ze dotyczylo to meczu pucharowego pomiedzy samym zainteresowanym GA. Skoro ban nie powoduje automatycznie takowej zmiany, to nikt nie moze bezkarnie tego robic. WSTYD I HANBA, ze taki zwykly przekretas jest na kierowniczym stanowisku.  uke: na takich karierowiczow :stop: A co sie tyczy 2 druzyn, to polowa wysoko ustawionych ma przynajmniej dwie druzyny i loguje sie na nie z jednego kompa, a skoro Picia nie robil przekretow, a nawet nie logowal sie na ta 2 druzyne to w czym problem?
|
Do góry
|
|
|
|
#230016 - 26/03/2004 18:46
|
addict
Meldunek: 15/02/2004
|
Mundek a teraz pomysl na spokojnie. Jezeli manager Dubnik byl pewien ze ustawil taktyke taka a nie inna na puchar a tutaj zagrala jego ekipa inna to jest cos nie tak. Ja np. ustalam jedna taktyke na wszystkie mecze pucharowe i ligowe i je zapisuje na caly sezon(jak gramn w pucharach to je tez zmieniam) wiec jezeli nastapila nieoczekiwana (??) zmiana taktyki to juz cos smierdzi. Pokaz kto tu oskarzyl polskich GA. Po wielkiej wojnie z Adolfem(nie wnikam kto ma racje - nie interesuje mnie to) moglibyscie stanac na wysokosci zadania i rozwiazac ten problem. Jestem ciekaw jak sprawa zostanie rozwiazana, ale fetor juz jest. Pozdrawiam  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#230017 - 26/03/2004 19:41
|
stranger
Meldunek: 02/03/2004
|
podobno sł@wek jest juz odbanowany- a co ze zmiana takty dalej niewiadomo co będzie, choć junior mówił, że go wywalą na zbity pysk
|
Do góry
|
|
|
|
#230018 - 26/03/2004 20:56
|
newbie
|
@domin w tym ze mial 2 druzyny. Ty caly czas wyjezdzasz z tekstem polowa ma , polowa ma, 3ci raz cie prosze o jakis fakt, a ty dalej swoje polow ma, polowa ma.
@pchelas poczytaj forum jeszcze raz to znajdziesz powod. I prosze nie lacz tych spraw bo kazda jest inna.
@bokstar przytocze cytat: " coś się nie spodobało jakiemuś francuzikowi w mojej drużyne a polscy GA już to załatwili....." do tego sie odnosilem. I bez waszej interwencji na forum to samo bysmy zrobili, bo picia (Sl@wek) napisal na support.
Teraz to proponuje wziac relanium i chwilowo poczekac, my co do nas nalezalo zrobilismy, (dowody sa przedstawione odpowiednim osobom) teraz wszystko w rekach CREW
|
Do góry
|
|
|
|
|
|