Ech Domin szkoda gadac- krisow specjalnie tak napisal, ze ja niby z 5-ligi, bo byla wczesniej sytuacja,ze wywalili mnie z PP w 3 rundzie- a to moj przeciwnik nie przyja meczow i ja to u nich wyjasnialem mailowo goscie nie chcieli mi wierzyc i nic posprawdzac, dopiero jak sie zgadalem z moim przeciwnikiem to musial im napisac o co chodzi. Oni napisali troche ostrych slow o mnie ja im takim samym jezykiem odpisalem- wiec sie nie dziwie ze mnie uwazaja za "jakiegos" tam 5-ligowca, ktorym napewno nie jestem- O druzynie ktora jest w 1/32 2004 Crown Jewel Cup, ma ranking 270 i co moze pare osob z forum potwierdzic
spokojnie pokonuje zespoly z 1 ligi polskiej, a w pucharze nawet 2 krotnego mistrza Holadnii.
Jezeli ja, niby druzyna z 5 ligi
nie mam sie czego wstydzic ze doszedlem do 1/8 PP to spoko, ale napewno moje aspiracje i co napewno sila mojego zespolu byla na 1/2 conajmniej. Poprostu w tym meczu zawazylo szczescie 2 dni wczesniej moj najlpeszy zawodnik- napastnik- kupiony przeze mnie za najwieksza kase w historii klubu doznal kontuzji na 97 dni
I nie zabral w tym dwumeczu udzialu- gral mlody gosc ktorego kupilem do szkolenia, na rezerwe za 200k.
Mam nadzieje, ze Raprerzy spokia wszyskim tam tylkii ze o tobie nie napisza "jakis tam" 3cio ligowiec