Dubnik SA - FC Leopards
2:0
No i po wielkim meczu, mecz bym zacięty, z rozszczygnięciem w końcówce
. Rewanż mi sie udał za porażke u siebie 2:1
, i teoretyczne szanse na awans są coraz większe, do końca 4 kolejki do lidera brakuje mi 7 pkt., a do dwóch wiceliderów (FC Leopards i Bzura Ozorkow) 3 pkt., do Zawitowszczyzny brakuje mi 1 pkt., w nastepnej kolejce gram z liderem, jeżeli uda się wygrać to zmniejsze straty do 4 pkt., i wtedy bede liczył na jego podknięcia w pozostałych 3 meczach a pozostaną mu ciężkie mecze (Zawitowszczyzna, FC Leopards i xxxxx), z Bzurą Ozorkow został mi mecz jeszcze więc jak wygram z nim to wyprzedze go
. Musze liczyć też na jedno podknięcie FC Leopards w tych 4 spotkaniach (ZKS Gornik Zlotoryja, Przeciąg, Leibstandarte i Bzura Ozorkow), no i do Zawitowszczyzny musze odrobić jeden punkt, i liczyć na jej podknięcie w pozostałych meczach (Bzura Ozorkow, Leibstandarte, Przeciąg i ZKS Gornik Zlotoryja), narazie swoje szanse na awans oceniam na 20%, bo utrzymac powinnem się już utrzymać
. Ja obstawiam że awans wywalczy Leibstandarte, FC Leopards albo Bzura Ozorkow, ja obstawiam się jako ta 4 drużyna która może awansować z tej ligii
. A co wy uważacie, kto awansuje z div 1.1. Pozdrawiam i dziękuje prezesowi Ryptolowi za ciekawy mecz, trzymający w napięciu do końca. Do końca jeszcze 4 kolejki wszystko się może zdażyć
A za tydzień kolejny mecz na szczycie drużyn w div 1.1, kolegów z forum mecz.pl, no i za starych czasów, jeszcze na początku naszych karier w MZ, gralismy razem w div 4.21 (grała jeszcze z nami Bzura Ozorkow), za tydzień zapraszam na mecz na szczycie o 15:00 pomiędzy
Dubnik SA - Leibstandarteobecność obowiązkowa
.
al: