Ok, jako znawca tej gierki podziele sie swoimi doswiadczeniami....
Pyt 1. Otoz to zalezy chyba od cech zawodnika, jakich? nie wiem...Mam ten sam problem, kupilem jakies 3 tygodnie temu dosc dobrego napastnika(9 shooting) z forma 0. Od tego czasu rozegral wszystkie mecze i forma skoczyla mu tylko o jedna pileczke. Moze dlatego ze ma stamina 5. Nie wiem Wydaje mi sie ze teraz szybko pojdzie do gory no ale czekalem 3 tygodnie.
Pyt 5. Tak , jest to wyjasnione w FAQ, chyba przy sprzedazy pow 15 zawodnikow forma druzyny MOZE spasc, oraz przy wystawieniu na sprzedaz zawodnika do 14 tyg od jego zakupu tez moze spasc. Nie wiem czy to dziala w rzeczywistosci...
U mnie tak se.
Pyt 6.
Od rankingu/pozycji wlasnej druzyny i od tego samego przeciwnika. Ponoc tez hotel ma wplyw na liczbe kibicow ale to tylko domysly...
Jesli chodzi o budowe stadionu, zobacz ilu widzow przyszlo na mecz lidera z wiceliderem Twojej grupy. Taki stadionik powinien stanowic optimum, pamietaj o zachowaniu reguly przy budowie stadionu:
-75% stojace
-23% siedzace
-2% VIP.
Jesli chcesz obliczyc dokladne procenty wejdz na jakas druzyne z duzym stadionem. Popaptrz na jego ostatnia widownie i podziel po koleji kazdych "kibicow" przez ich sume tzn.
np 10000(7500;2300;200) tzn 7500/10000, 2300/10000 itd....czyli 75% 23% 2%. W rzeczywistosc to sie ciut rozni od tego przykladu, wiec dlatego podaje wzor...
I duzo inwestuj we wszystkie facilities, predzej czy pozniej Ci sie to zwroci.