[QUOTE]Oryginalnie wysłał Adolf 88:
[qb]Jak dla mnie mecze są nieco "ustawione".
Po serii porażek mojej drużynie zachciało się zagrać dwumecz z o wiele wyżej notowaną -Lechem Poznań (który notabene gra w lidze hiszpańskiej).
Wczoraj gdy Lech prowadził 2-0 w 34 min. ich zawodnik ujrzał Red card. No i się zaczął festiwal strzelecki zakończony zwycięstwem 4-3 dla Leibstandarte AH.
Dziś wyjazdowe spotkanie moja drużyna rozpoczeła od mocnego uderzenia i do 54 min prowadziła 2-0 (co im się nigdy nie zdarzało
). No i w tym momencie wtrącił się "sprawiedliwy sędzia - komputer" i mój snajper otrzymał Red card...
Mecz zakończył się wynikiem 2-2 (co i tak jest wielkim sukcesem), ale coś mi tu i tak nie gra...
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Wg mnie jest jakis blad. Czesto druzyna ktora wysoko prowadzi dostaje czerwona kartke (mi zdarzylo sie dwa razy). Niekoniecznie wplywa to na wynik meczu. U mnie chyba zanim zauwazyli, ze graja w 10 strzelili jeszcze dwie bramki i wygrali 5-2.
Chce zwrocic uwage na zawodnika:
Salmon Madajczyk (2439749) w transferach. Bardzo dobry na obronce i na razie cena duzo nizsza niz wartosc. Ja nie mam kasy na niego bo zainwestowalem na razie wszystko w stadion ale jak ktos ma to warto.
Wojtek