[QUOTE]Oryginalnie wysłał SebaS.... ...:
[qb]Wyslalem Stomilowi zaproszenie wczoraj na mecz na 10 marca aby rozegrac mecz ktory mielismy grac jutro. Oto co dzis dostalem:
Witam!
Jestem ze Stomilu Olsztyn.
Wysłałes mi zaproszenie na mecz na poniedziałek(10.03). Ale powinniśmy rozegrać go jutro czyli 06.03. Nie powiadomiles mnie, że chcesz go przełożyć.
Zgodnie z regulminem powinienes wysłac mi zaproszenie na ten mecz to wtorku, a wiec juz jest po terminie.
PozdrawiamText podaje publicznie bo i tak questy moze kazdy czytac a wiec nie jest to korospondencja prywatna
Nie moglem wczesniej grac bo mialem zajete terminy grajac puchar TOP16. Liga liczy 38 meczy, po to gramy 2 dni w tygodniu aby moc sie umawiac na pozostale dni. Poza tym po zakonczeniu ligi i tak czekamy tydzien na rozegranie wszystkich zaleglych meczy.
Jako ze spor dotyczy mnie sam nie moge decydowac o tym czy ma byc walkower czy nie. Wiec prosze komisje o rozpatrzenie wniosku.[/qb][/QUOTE]Widze ze to zabrzmiało zbyt poważnie. Sorki ale mam dzisiaj zły humor
Dla mnie jest bez roznicy kiedy rozegramy ten mecz. Nie ma problemu, ale mogles napisac ze chcesz przelożyc mecz i tyle.
Dawno nie zagladalem na managerzone. Wlaczylem dzisiaj no i zauwazylem, że nie wysałeś mi zaproszenia na czwartek. Wiec napisałem, ale nie chciałem za to walkowera, przecież to tylko zabawa
Pozdrawiam i życze skucesow w lidze