[QUOTE]Oryginalnie wysłał Blancorn:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał zupan:
[qb]hmmm moim zdaniem taki temat to tylko do konfliktów prowadzi jak to było za czasów maćka17 i blancorna bodajże ( sry już nie pamiętam kto to był więc sorka jeżeli nick pomyliłem) obaj na siebie jechali i potem taki temat był zamknięty więc czy jest sens otwierać podobny temat skoro za pare dni sie go zamknie ??[/qb][/QUOTE]Możecie mówić że się czepiam, ale mam taki dylemat czy aby zupan i swego czasu siejący tutaj zamęt Maciek17 to nie ta sama osoba. Po pierwsze obaj są z Sanoka,po drugie skad zupan wie o tym co sie dzialo na forum rok temu skoro sam sie zarejestrowal dopiero w tym miesiacu? no i po trzecie zauwazylem ze zupan przy swoich postach z typami uzywa identycznego hasla jak swego czasu Maciek17,mianowicie: [qb]jo byde pirsy cioł

[/qb].Zupan uzyl tego hasla typujac jako pierwszy w eliminacjach ligi mistrzow w tym sezonie,natomiast Maciek17 uzyl tego zdania typujac jako pierwszy spotkania 4 kolejki grupowej ligi mistrzow w zeszlym sezonie. Moze to jest czysty zbieg okolicznosc,ale wedlug mnie cos tu jest nie tak.[/qb][/QUOTE]Zasięgnąłem języka. To są znajomi grześka2 - on ich namówił do gry tutaj. Wszyscy z Sanoka
Myślę, że więcej info poda grzesiek2.
pzdr)