#2223398 - 02/04/2008 20:50
Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej (3)
[Re: blackjack]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
Marcin zagrałem 2 w tym meczu aby nie załowac potem że kursy pospadały ale zastanawiam sie czy piłkarze Korony nie bedą swoją grą próbowali przekonać Klickiego do zmiany decyzji. W końcu zapowiedział że sponsoruje klub do końca sezonu akurat w dublu z Widzewem. Jaga jutro sie dowie ze spada lige nizej i powietrze zejdzie kompletnie. Zreszta i tak nic juz teraz nie graja.
|
Do góry
|
|
|
|
#2223407 - 02/04/2008 21:00
[Re: Chaoz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
Marcin zagrałem 2 w tym meczu aby nie załowac potem że kursy pospadały ale zastanawiam sie czy piłkarze Korony nie bedą swoją grą próbowali przekonać Klickiego do zmiany decyzji. W końcu zapowiedział że sponsoruje klub do końca sezonu akurat w dublu z Widzewem. Jaga jutro sie dowie ze spada lige nizej i powietrze zejdzie kompletnie. Zreszta i tak nic juz teraz nie graja. Wierzę w 1 w łodzi ale u nas atmosfera też za bardzo nie jest poprawią ja chyba 4 punkty w dwóch najbliższych spotkaniach derby pewnie będą na remis wiec 3 punktów trzeba szukac w meczu z Jagą Jest tylko jedno ale ostatnie mecze w wykonaniu Widzewa to piach z mułem z przewagą mułu Zub Co? Dymisja
|
Do góry
|
|
|
|
#2223408 - 02/04/2008 21:00
[Re: 19marcin08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
Chaoz a Widzew może się o tym dowiedzieć dzisiaj Chociaż myśle, że Widzew wygra z Jagiellonią. przeciez Widzew spuszczony juz ;>
|
Do góry
|
|
|
|
#2223487 - 02/04/2008 22:18
[Re: drfocus]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Kolporter wycofuje się z Korony dzięki Wdowczyk!! No niestety można mu 'podziękować' Pamiętam jak chłopaki śmigali w trzeciej lidze, jaki to był 'dream team' Tyle, że jeździli na lajcie i probowali załatwiać .. Szkoda, ze wczesniej nikt o tym nie mówił, dopiero teraz wszystko wychodzi. Tylko każdy najeżdża na Wdowczyka - oczywiście winny, tylko pytanko : on sam to wszystko załatwial ? Swoją kase dawał ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2223513 - 02/04/2008 22:33
[Re: Platini]
|
old hand
Meldunek: 03/08/2004
|
Hahaha teraz wszyscy jeżdżą po Wdowczyku... a przecież wiadomo, że nie da rady inaczej awansować.... I tylko się zastanawiam czy Wy naprawdę tacy naiwni jesteście czy moze udajecie takich na zewnątrz jak prezes Listkiewicz
|
Do góry
|
|
|
|
#2223522 - 02/04/2008 22:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
on sam to wszystko załatwial ? Swoją kase dawał ?
wyszlo na jaw ze sami zawodnicy i trener skladali sie przed meczem na lapowki, a pozniej po wygranym meczu Klicki dawal premie i i tak wychodzili na swoje.... sprawa Wdowczyka, jest odrebnym sledztwem niz sprawa Fryzjera, Wdowczyk byl tak samo wysoko w swojej "bandzie" jak i Fryzjer w swojej... chyba na TVNie w OE mowili ze byly w Polsce 2 grupy ustawiajace mecze Fryzjera-chyba poznanska, oraz ta w ktorej wysoko role sprawowal Wdowczyk - rzeszowsko jakas tam...
|
Do góry
|
|
|
|
#2223526 - 02/04/2008 22:39
[Re: antyfutbol]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Osobiście jestem przeciwny kupowaniu sobie miejsca w lidze To już by był szczyt wszystkiego! Jeżeli tak by było to w Polsce byłoby za jakiś czas 5-7 porządnych stadionów typu Kielce. A tak właśnie mniejsze kluby będą się przynajmniej strać by stadion dostał licencje. Zresztą jedną fuzję już mieliśmy - Hydrobudowa
|
Do góry
|
|
|
|
#2223566 - 02/04/2008 22:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2006
|
i to jest własnie sedno polskiego bagienka, zawsze szuka sie jednostkowych winnych, wątpie aby Klicki o wałkach nie wiedział, powiedzmy sobie szczerze o takich rzeczach sie mówi w kuluarach, bo środowisko piłkarskie to nie hermetyczna palestra prawników to ludzie którzy lubią wypić i się zabawić i zazwyczaj o takich działaniach sie mówi przy kielichu itd, zwłaszcza w trzeciej lidze, Klicki jeśli w tym nie uczestniczył to przymykał na to oko, teraz udaje greka, to jest inteligentny człowiek , niech nie udaje idioty, jedynymi pokrzywdzonymi sż kibice , którzy zresztą tez wiedzieli ze mecze są kupowane, mam nadzieję ze kiedyś dożyję chwili kiedy w polskim bagienku skończy sie era Strejluw i zapewnienia ze wszystko jest ok, era układów i towarzystwa wzajemnej adoracji, ale do tego trzeba by wyczyścić wszystko gruntownie i zacząć od fundamentów, nie da sie , większość z tego żyje i do tego nie dopuści, dlatego tez albo abolicja, albo jeszcze jakieś dwa- trzy lata tego syfu oskarżeń, ja osobiście wolałbym aby była kompletna czystka, wycofanie rozgrywek, wywalenie Listka, Kolatora itd, ale ci Panowie sprytnie załatwili nam euro u kolesi z UEFA gdzie rządzą takie same układy od lat, wystarczy przyjrzeć sie wyborom przewodniczącego , czy ostatniej kompromitacji przy losowaniu, mało kto szczerze przyzna ze nasza wygrana to efekt pozakonkursowych układow, jest to to samo co kupowanie meczy, taka prawda z czym my do tych mistrzostw idziemy ? czym nasza oferta wyprzedzała oferty konkurentów? listek miał sznur na szyi i trafił mu sie przyjaciel przekręt z Ukrainy jak ślepej kurze ziarno, który go ztego wyciągnął dzieki inicjatywie której potrzebne było kilka układów i tu znowu kolejny szwindel wybory prezesa UEFY, co tam komu naobiecywano za poparcie to pozostanie tajemnica poliszynela. Cieszy mnie ze jest teraz jakaś presja na tych Panów, mam nadzieje ze to w jakimś stopniu ograniczy ich kumoterstwo i przysłuży sie rozwojowi polskiej piłki.
|
Do góry
|
|
|
|
#2223569 - 02/04/2008 22:55
[Re: drfocus]
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
Ja tez chciałbym podziękować Panu Klickiemu za te 6 lat w Koronie. To był czas największych sukcesów tak sportowych jak i organizacyjnych. Bywałem na meczach Korony od poczatku lat 90-tych w 3 i 2 lidze. Tez było wspaniale. KORONA nie umrze, zawsze beda jakies dobre mecze. Czesc z nich moze nawet na Szczepaniaka...
|
Do góry
|
|
|
|
#2223607 - 02/04/2008 23:06
[Re: Dziabor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2006
|
Ja również uważam go za poważnego człowieka,imponuje mi jego życiorys, ale nie wierze ze człowiek który odznacza się ponad przeciętnym talentem menagerskim nie wie co sie dzieje w spółce która jest jego oczkiem w głowie, nie wie na co idą pieniądze? nikt do niego nie poszedł, nie powiedział, szefie żle sie dzieje w państwie duńskim? Taki BC stary SB-ek potrafi rządzić mocna ręka w Wiśle z jachtu na Karaibach , a Klicki chce mi wmówić ze jest ofiarą manipulacji sorry, ja tego nie kupuje
|
Do góry
|
|
|
|
|
|