Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6
Opcje tematu
#217762 - 09/03/2004 02:27 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Maciek17 Offline
member

Meldunek: 30/09/2003
a tak wogule to mo.ze jestem małolat ale przynajmniej nie choleryk jak blancorn stary wyluzu bo ci żyłka pierdyknie i ci sie zmarszczki porobiom a kaczego ryja nie mam tylko piękna twarzyczkę

i o to tym sposiobem jest 85 postów al:

Do góry
#217763 - 09/03/2004 03:06 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Blancorn Offline
old hand

Meldunek: 26/08/2003
No ok, może i jestem cholerykiem, ale ciekawi mnie czy Ty wogole wiesz co to słowo oznacza? A poza tym w wieku 20 lat zmarszczki się jeszcze nie robią

Kolejna uwaga: nikt tutaj nie zakłada przeciw Tobie żadnych sojuszy...poprostu gdybyś zabłysnął choć odrobiną intelektu, to byś zauwazył że twoje specyficzne poczucie humoru nikogo tutaj nie bawi..

A co do przegrywania z klasą....to po pierwsze nie przypominam sobie żebym z Tobą kiedykolwiek przegrał, a po drugie kim Ty dla mnie jesteś że możesz sobie ze mnie żartować??

W każdym razie, stwierdziłem że dalsza wymiana zdań z Tobą nie ma sensu (nie mam odwagi się zniżać do Twojego poziomu - bo jest on okropnie niski)...w tym momencie ten temat dla mnie już nie istnieje..pozostawiam Ci wolne pole....proponuje tylko jeszcze zmienić nazwę tematu z [qb]"Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:) "[/qb] na [qb]"Maciek17 - refleksje i przemyślenia" [/qb]...

Maciek baw sie dobrze..teraz masz swój temat i możesz nabijać setki postów...będziesz najlepszy..powodzenia...trzymam za Ciebie kciuki:)

Do góry
#217764 - 09/03/2004 14:43 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Maciek17 Offline
member

zawsze mażyłem o własnym temacie i to tylko o mnie dzięki blancorn

a więc terz skoro to jes już mój temat to wprowadze pare mało uciążlwych zmian:D
1. abonament za 5 postów 5PLN
2. za więcej niz 5 postów płacicie 10PLN

colus3d jako że założyłeś ten temat odpale ci 0,5% od każdego wpłaconego wkładu

aha i nie przyjmuję zapłaty w naturze

Do góry
#217765 - 09/03/2004 14:53 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Maciek17 Offline
member

już sie biore za podliczanie kto ile postów tu wysłał

aha a zmiana nazwy nie jest potrzebna bo będzie zamęt i nic dobrego z tego nie wyniknie

Do góry
#217766 - 09/03/2004 17:19 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
dymeczek Offline
veteran

Meldunek: 16/11/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Maciek17:
[QB]dzięki grzesiek masz u mnie piffo hehe
a co do uwag dymeczka to powiem tak:wy...any to moze ty jestes w odbyt, gdzie byłes jak pisałem te posty wcześniej co ? a teraz sie bohater znalazł jak mnie większość jedzie/co ty sobie sojusze chcesz tym przyspożyć ?? słaba zagrywka...

Przewrazliwieni niech nie czytaja tego posta...
za ten text bym Cie poprostu za*******il gowniarzu zasrany... bylem i czekalem z nadzieja ze cos sie zmieni ale jednak jestes pustym po*******onym c***em i nic do Ciebie juz nie dociera, nie szukam zadnego bohaterstwa ani sojuszy palancie bo gdybys przestal *******ic glupoty to by tu nikt nic nie pisal... juz z nie takimi jak Ty mialem male "starcia" a jedna z moich zasad jest to ze mam zawsze swoje zdanie i niepatrze czy ktos stoji po mojej stronie czy nie (dawny przyklad z kanalu mecz.pl )... udzielam sie jak wiem ze mam swoja racje, poprostu uke: jak sie patrzy na Twoje glupie posty z kosmicznymi bledami ortograficznymi, mam swoje lata i niedam sobie zeby jakis 17 latek z mozgiem 8 latka mi *******il glupoty a to ze nie tylko ja mam Ciebie dosc to juz nie moja wina, jakos z innymi w tym temacie dalo sie normalnie pisac, a Ty ****o robisz sobie ze wszystkich jaja a trzymasz sie tu tylko dlatego ze grzesiek2 zalatwil niby sponsora bo tak nikt by sie z Toba nie cackal palancie, napewno nie szukam tu sojuszow bo po co ???!!! forum to jest forum a nie kacik przyjazni wiec zamknij paszcze bo Ci naszcze szczurze uke: na takich jak Ty uke:

Do góry
#217767 - 09/03/2004 23:30 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
grzesiek2 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/08/2003
Dymeczek ja sie niepcham do waszych spraw z Maćkiem ale nie wiem co to ma znaczyć "niby załatwił sponsora" czekam aż mi to wytłumaczysz pozdro all

Do góry
#217768 - 09/03/2004 23:46 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Maciek17 Offline
member

ehhh dymeczek dymeczek od lat wiadomo że starsi sie lepiej zachowują nie przeklinaja i wogule są cacy no ale skoro ty tak podkreślasz że jestes stary to sie dostosuj do tego.
Pozatym nie wiem co ma wspulnego że Grzesiek znalazł sponsora to mnie traktuje inaczej ? o co chodzi czyżbyś sie bał o nagrody??
pozatym jeżeli cie moje posty tak bulwersują to nie wchodź tutaj i nie odpowiadaj nanie poco sobie psuć humor
co do ortografii to na takie błędy na necie sie nie zwraca uwagi na necie bo poco skoro i tak wszyscy je popełniają nawet przez przypadek więc to mżna siobie darować (jakbyś zauważył to ty tez piszesz np. bez polskich znaków )

to że robie sobie jajca z każdego to nie prawda bo jest jeszcze wiele osób do których sie nawet nie zwróciłem bo np. nie znam ksywki dobrze czy cuś

co do mojego zachowania to zachowuje sie tak jak uważam a to że jestem oryginalny, cóż ....

no i będe pomału kończył bo już rozwiałem większośc wątpliwości a to że zostałem zwyzywany świadczy tylko o poziomie osboy która te obelgi wysłała pod mój adres(prosze pana ma pan bogaty słownik musze panu pogratulować)
PS: cza nabijać posty

Do góry
#217769 - 09/03/2004 23:52 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Maciek17 Offline
member

jeszcze tylko 10 postów i będzie 100
iwo: iwo: iwo: iwo: iwo: iwo:

Do góry
#217770 - 09/03/2004 23:56 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
dymeczek Offline
veteran

nie boje sie o zadne nagrody bo jakby ich nie bylo to i tak bym gral

tylko niewiem co Ci daje to blaznowanie, co do polskich znakow to nie blad bo ich sie poprostu nie uzywa

co do wyzwisk i wieku, nie jestem stary i nigdy nie mowilem ze jestem swiety, teraz ciezko znalezc takich ludzi a takich slow uzywa wiekszosc i to nie jest zadna nowosc, to nie piaskownica i tu nie ma miejsca dla dzieci a pisalem tak w odpowiedzi na Twojego posta i na to ze nic innego juz do Ciebie nie dociera

pozatym kto Ci pozwala wyslac kupon jesli masz 17 lat

Do góry
#217771 - 10/03/2004 00:09 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
dymeczek Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał grzesiek2:
[qb]Dymeczek ja sie niepcham do waszych spraw z Maćkiem ale nie wiem co to ma znaczyć "niby załatwił sponsora" czekam aż mi to wytłumaczysz pozdro all[/qb][/QUOTE]z tego co slyszalem tak bylo, a jakie jest moje zdanie to napisalem w poscie wyzej, moze sie myle a moze jednak cos w tym jest, chyba nie kazdy moze byc tak o sobie adminem, a napewno predzej wyjebia mnie z konkursu niz tego Macka, ale juz lepsze nawet to od tego syfu jaki robia tacy jak on na tym forum, moglby sobie zalozyc temat w private... ale nie on musi sie pokazac, a co do zagladania tu to nie moge raczej nie zagladac bo czasem ktos tu cos napisze na temat konkursu a wogole jak tu moge nie zagladac jak on kieruje swoje posty do mojej osoby ?? pozatym uwazam ze ten temat powinien byc juz dawno zlikwidowany, a wogole mam pytanie do adminow czy na tym forum jest jakis regulamin ?! czy to ze tu jest syf jest niewazne ?? jak tak to wkleje tu jutro z 200 postow i spoko bedzie tez mi nikt nic nie zrobi bo "cza nabijac posty" niekazdemu sie chce wchodzic np: na strone sts-u itd
pozdrawiam

Do góry
#217772 - 10/03/2004 00:22 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
dymeczek Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Đa Bartek:
[qb]Dobra niech bedzie taki temat Btw ja wcale nie mowilem ze nie mozna w ogole pisac luznych postow w tematach zligami bo.. sam tez takie czasem pisze Chodzilo ze co za duzo to niezdrowo. No i niech tu mi ktos mnie skrytykuje No i prosze zeby za duzo spamu tu tez nie bylo To tyle[/qb][/QUOTE]to co robi Maciek17 to co to jest ?? nie mam nic przeciwko zeby tu pisac, ale jak ja pisalem np: z Experto to bylo na temat ligi a nie o niczym, a wogole grzesiek2 czy Ty nie widzisz tego ze Twoj kolega jest glownym prowokatorem w tym temacie ?? przeciez gdyby nie on to by tu nie bylo smietnika...

Maciek17 --> jest taki dzial Private Picks - Prywatne tematy użytkowników forum zawierające ich własne typy/analizy. Kliknij tu zaloz sobie wlasny temat i mozesz sobie pisac co tylko chcesz, a teraz czemu tego nie zrobisz?? odp. jest prosta tam nikt Cie nie zauwazy, innego wyjasnienia nie ma
pozdrawiam

Do góry
#217773 - 10/03/2004 01:42 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Da Bartek Offline
pokakulka

Meldunek: 14/10/2002
Pare slow:

1. Dymeczek - uwierz mi, ze dopoki ja tu bede jednym z adminow to ty z tego konkursu nie wylecisz bez powodu.

2. Maciek - niektore twoje zarty zaczely mi sie podobac (moze zglupialem? ) ale jak mowi staropolskie przyslowie "co za duzo to nie zdrowo"

3. Jesli chodzi o wywalanie i tym podobne rzeczy to przeciez nie moge wywalic kogos za spamowanie Maciek nie zrobil nic, za co powinien zostac wykluczony, chociaz wcale nie pochwalam tego co robi. Gwarantuje jednak, ze jesli popelnilby COS niezgodnego z panujacymi zasadami to wylecialby na zbity pysk i nie mialoby znaczenia ze jest kolega grzeska lub kogokolwiek innego.

4. Co do kwestii "zalatwienia" sponsora to oczywiscie bez zadnych watpliwosci grzesiek odegral tu najwieksza role. Wlasciwie zanim on zaczal rozmowy, do glowy by mi nawet nie pryszlo, ze cos takiego moze sie udac.

5. Panowie, troche kultury, rozumiem ze kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, jednak po co od razu wyzywac sie nawzajem? czy nie da sie tego zalatwic inaczej?

6. Terror mi podsunal pomysl (nie wiem czy to sie uda, poniewaz przy zalatwianiu "sponsoringu" Conrad wolal, aby byl jeden moderator) jednak dobrze by bylo zwiekszyc ich liczbe, bylby wiekszy porzadek. Porozmawiam o tym z "szefem wszystkich szefow"

7. Mysle, nad regulaminem dzialu, w ktorym zawieralyby sie prawa co mozna pisac, a co nie mozna, co robic iip. Oczywiscie nie bedzie to zaden "terror" (pzdr Terror ), jednak kultura musi byc i tyle, moze wtedy powrocimy do tego tematu...

8. kolu3ed (chyba) temat ten byl wspanialym pomyslem, jednak jak widzisz 3/4 postow w nim napisanych to klotnie, w zwiazku z czym postanowilem zamknac go...

Amen

to chyba wszystko, co chcialem napisac

Do góry
Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6