Strona 4 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#217722 - 02/03/2004 21:14 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
No kiedy, bedzie mozna typowac, chyba najwyzsza pora zeby podac mecze na weekend.

Do góry
#217723 - 04/03/2004 05:37 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
bruno Offline
member

Meldunek: 26/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Đa Bartek:
[QB]Bez przesady 5 liga bedzie dopeiro jak w 4 zapanuje duze przeciazenie

NO TO TERAZ JEST TŁOCZNO W 4 LIDZE ZOBACZYMY JAK TO BEDZIE SIE TOCZYC DALEJ - POZDRO

Do góry
#217724 - 04/03/2004 11:28 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Da Bartek Offline
pokakulka

Meldunek: 14/10/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał bruno:
[qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał Đa Bartek:
[QB]Bez przesady 5 liga bedzie dopeiro jak w 4 zapanuje duze przeciazenie

NO TO TERAZ JEST TŁOCZNO W 4 LIDZE ZOBACZYMY JAK TO BEDZIE SIE TOCZYC DALEJ - POZDRO[/qb][/QUOTE]rzeczywiscie troche tloczno, jednak ciekawe czy wszyscy zatypuja. Mysle ze bedzie tak jak na poczatku tamtego sezonu - zglosilo sie 50 nowych osob a 30 z nich oddalo walkowery i wypadli

Do góry
#217725 - 04/03/2004 13:02 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Maciek17 Offline
member

Meldunek: 30/09/2003
dymeczek nie znasz klimatów mojego osiedla hehe u nas sie tak poprostu mówi dla czadu hehe ktoś nie łapie jego strata ale słownika mi nie wysyłajcie bo ja czytać nie umie tylko obrazki oglądam

blancorn no to jest 3 faworytów juz

Do góry
#217726 - 04/03/2004 13:05 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Maciek17 Offline
member

Meldunek: 30/09/2003
ja obstawiam że 1 kolejke obstawi 1/4 tego co sie zgłosiło (4 liga)

hehe a tak sie zastanawiałem z tymi darmowymi kuponami do toto-mix i nie bardzo wiem jak by to mogło wyglądać (może jak arnet na basen:D)
a może zaświadczenie na papierze z pieczątką

cza nabijać posty

Do góry
#217727 - 04/03/2004 15:11 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

W IV lidze jest 52 uczestników, typy podało już około 20, więc nie jest tak, że 1/4 tylko poda. Fakt, może być sporo walkowerów, czyli niektórzy wygrają bez walki(do zera), jednak zdyskwalifikowac uczestnika można dopiero gdy nie poda 3 typów, więc póki co, przez trzy kolejki, będzie to liga w której będzie grało, aż 52 zawodników.

Do góry
#217728 - 04/03/2004 17:27 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Blancorn Offline
old hand

Meldunek: 26/08/2003
Experto - dzięki za objaśnienie co to jest walkower, bo do tej pory nikt pewnie nie wiedział co to jest:)..hehhee

Do góry
#217729 - 04/03/2004 17:33 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Blancorn:
[qb]Experto - dzięki za objaśnienie co to jest walkower, bo do tej pory nikt pewnie nie wiedział co to jest:)..hehhee [/qb][/QUOTE]Walkower to 3:0, a tutaj jest 0 u przeciwnika, a u Ciebie tyle, ile zdobędziesz punktów, więc to troche inny walkower, niż ten ogólnie znany.

Do góry
#217730 - 04/03/2004 17:36 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
bruno Offline
member

Walkowery walkowerami ale ja w 4 lidze widze woelu nowych zapalencow - niektorzy sa na pewno dobrzy - gra i tak bedzie ciekawa. Zatem niewiele sie moze zmienic ale kto wie. Sadze ze w 4 lidze bedzie bardzo ostro - widac po typach. Podoba mi sie natomiast to ze przeiwnik nie moze miec tych samych typow. Zatem milego obstawiania - nie tylko dla tych co graja w 4 lidze.
POZDRO iwo: iwo: iwo:

Do góry
#217731 - 04/03/2004 17:51 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

[qb]Walkowery walkowerami ale ja w 4 lidze widze woelu nowych zapalencow - niektorzy sa na pewno dobrzy - gra i tak bedzie ciekawa. Zatem niewiele sie moze zmienic ale kto wie. Sadze ze w 4 lidze bedzie bardzo ostro - widac po typach. Podoba mi sie natomiast to ze przeiwnik nie moze miec tych samych typow. Zatem milego obstawiania - nie tylko dla tych co graja w 4 lidze.
POZDRO iwo: iwo: iwo: [/qb][/QUOTE]Szczerze mowiac to nawet lepiej, że awanse z IV ligi są dopiero po 10 kolejkach, ponad 50 osob i tylko 4 z nich ma awansowac, to bedzie duze zageszczenie w czolowce, powinna byc piata liga, np. po 5 kolejkach.

Do góry
#217732 - 04/03/2004 18:28 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
bruno Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Experto:
[/QUOTE]Szczerze mowiac to nawet lepiej, że awanse z IV ligi są dopiero po 10 kolejkach, ponad 50 osob i tylko 4 z nich ma awansowac, to bedzie duze zageszczenie w czolowce, powinna byc piata liga, np. po 5 kolejkach.[/QB][/QUOTE]

W zasadzie to wywolaloby to chaos i jeszcze wieksze ale... uczestnikow. Poza tym zmiany w trakcie sezonu sa niedogodne. Gramy tak jak jest i nie ma wyjscia. Z tego co mowil admin to na pewno to przedyskutowali, jak tak ma byc jepiej to niech jest. Moze ten system sie sprawdzi i bedzie OK.
POZDRO iwo: iwo: iwo:

Do góry
#217733 - 04/03/2004 19:26 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Tylko co organizatorom zalezy na jakies IV lidze, oni przeciez graja wyzej. Mniejsza o to, postaram sie z tej ligi szybko wyrwac.

Do góry
#217734 - 04/03/2004 21:17 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
Da Bartek Offline
pokakulka

Meldunek: 14/10/2002
[qb]Tylko co organizatorom zalezy na jakies IV lidze, oni przeciez graja wyzej. Mniejsza o to, postaram sie z tej ligi szybko wyrwac.[/qb][/QUOTE]Wiesz co, jak dotad nie wypowiadalem sie na twoj temat ale to mnie po prostu wkurzylo. Ty jakis niepelnosprytny jestes? mama cie nie kocha? Jesli nie podobaja ci sie zasady to nikt nie zmusza cie, zebys gral w konkursie. Zamiast czepiac sie udowodnij, ze jestes cos wart. Ciekawy jestem czy w ogole dojdziesz do tej 1 ligi, tak sie o nia klocisz. I jeszcze jedno, zdanie ktore napisales traktuje jako obraze i mam nadzieje ze to pierwszy i ostatni raz.

Do góry
#217735 - 05/03/2004 00:15 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
bruno Offline
member

W zasadzie to sie Experto z toba zgodzic nie moge (sprawa dotyczaca adminow grajacych w wyzszych ligach) moge sie zalozyc ze goscie graja zajebiscie dlugi i wiedza na czym rzecz polega, zreszta to widac po wynikach. Mnie do tej gry namowil moj qzyn, ktory stwierdzil ze to swietna zabawa. Ja tez bym chcial wyrwac sie z 4 ligi, ale wiem ze jestem za cięki zeby sie rownac z nimi a nawet z ludzmi z 3 ligi. Dla mnie to fajna zabawa, bo w totalizatora jako takiego nie gram, dawniej gralem ale nie szlo mi. Tu jest fajnie bo nie musze wychodzic z chaty. Jestem laikiem ale sie po malu rozkrece i mam taka nadzieje. A ile osiagne w tym sezonie to zalezy tylko od szczescia - i tak bede z tego dyumny.

Pozdro.

Do góry
#217736 - 05/03/2004 01:24 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Đa Bartek (ktory nudzi ludzi ):
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Experto:
[qb]Tylko co organizatorom zalezy na jakies IV lidze, oni przeciez graja wyzej. Mniejsza o to, postaram sie z tej ligi szybko wyrwac.[/qb][/QUOTE]Wiesz co, jak dotad nie wypowiadalem sie na twoj temat ale to mnie po prostu wkurzylo. Ty jakis niepelnosprytny jestes? mama cie nie kocha? Jesli nie podobaja ci sie zasady to nikt nie zmusza cie, zebys gral w konkursie. Zamiast czepiac sie udowodnij, ze jestes cos wart. Ciekawy jestem czy w ogole dojdziesz do tej 1 ligi, tak sie o nia klocisz. I jeszcze jedno, zdanie ktore napisales traktuje jako obraze i mam nadzieje ze to pierwszy i ostatni raz.[/qb][/QUOTE]CHILL OUT

Do góry
#217737 - 05/03/2004 01:37 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

[qb]W zasadzie to sie Experto z toba zgodzic nie moge (sprawa dotyczaca adminow grajacych w wyzszych ligach) moge sie zalozyc ze goscie graja zajebiscie dlugi i wiedza na czym rzecz polega, zreszta to widac po wynikach. Mnie do tej gry namowil moj qzyn, ktory stwierdzil ze to swietna zabawa. Ja tez bym chcial wyrwac sie z 4 ligi, ale wiem ze jestem za cięki zeby sie rownac z nimi a nawet z ludzmi z 3 ligi. Dla mnie to fajna zabawa, bo w totalizatora jako takiego nie gram, dawniej gralem ale nie szlo mi. Tu jest fajnie bo nie musze wychodzic z chaty. Jestem laikiem ale sie po malu rozkrece i mam taka nadzieje. A ile osiagne w tym sezonie to zalezy tylko od szczescia - i tak bede z tego dyumny.

Pozdro.[/qb][/QUOTE]Skoro to ile osiągniesz zależy tylko od szczęścia, to rzeczywiście nie masz co się równać z tymi którzy grają wyżej.

Do góry
#217738 - 05/03/2004 01:51 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
[qb]Tylko co organizatorom zalezy na jakies IV lidze, oni przeciez graja wyzej. Mniejsza o to, postaram sie z tej ligi szybko wyrwac.[/qb][/QUOTE]

... gdyby nie zależało nam na tej IV lidze to by tej ligi po prostu nie było, zrobilibyśmy sobie w kilkanaście osób "elitarną" 1 ligę do której dopuszczeni byliby nieliczni forumowicze, uprzednio przedostawszy się przez gęste sito eliminacji
... sporo osób gra w PLK już 4 sezon, zaliczając występy od I przez II i III na IV lidze kończąc. Jakoś nikt wcześniej nie miał powodów do narzekań ... ino gdy znalazł się sponsor [ Bartek, znalazł się już on ? ] podnoszą się tego typu głosy ... wg mnie jest to zupełnie czcza gadka ... eh miałem wogóle nie zabierać głosu ... ale powoli zaczyna mnie ta cała sytuacja irytować ...

Do góry
#217739 - 05/03/2004 01:57 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

[QUOTE]Oryginalnie wysłał [T]-error:
[qb][qb]Tylko co organizatorom zalezy na jakies IV lidze, oni przeciez graja wyzej. Mniejsza o to, postaram sie z tej ligi szybko wyrwac.[/qb][/QUOTE]... gdyby nie zależało nam na tej IV lidze to by tej ligi po prostu nie było, zrobilibyśmy sobie w kilkanaście osób "elitarną" 1 ligę do której dopuszczeni byliby nieliczni forumowicze, uprzednio przedostawszy się przez gęste sito eliminacji
... sporo osób gra w PLK już 4 sezon, zaliczając występy od I przez II i III na IV lidze kończąc. Jakoś nikt wcześniej nie miał powodów do narzekań ... ino gdy znalazł się sponsor [ Bartek, znalazł się już on ? ] podnoszą się tego typu głosy ... wg mnie jest to zupełnie czcza gadka ... eh miałem wogóle nie zabierać głosu ... ale powoli zaczyna mnie ta cała sytuacja irytować ...[/qb][/QUOTE]

Tak, zalezy mi tylko i wylacznie na nagrodach, chce je wam zabrac... Chodzilo mi o to, ze IV liga jest za duza.

Do góry
#217740 - 05/03/2004 02:07 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001

[qb]Tak, zalezy mi tylko i wylacznie na nagrodach, chce je wam zabrac... Chodzilo mi o to, ze IV liga jest za duza.[/qb][/QUOTE].... zabieraj, nagrody czekają ! [chyba ]
IV liga za trzy kolejki będzie najnormalniejszą IV ligą jaka tylko może być na świecie

Do góry
#217741 - 05/03/2004 02:15 Re: Temat luźny... - o wszystkim i dla wszystkich:)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

[QUOTE]Oryginalnie wysłał [T]-error:

IV liga za trzy kolejki będzie najnormalniejszą IV ligą jaka tylko może być na świecie [/QB][/QUOTE]Dobra, mam nadzieje, Pozdrawiam iwo:

Do góry
Strona 4 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >