Bravo Domingos za typy
Ale zmarzłem dziś na meczu
Gra Arki podobna do tej z Podbeskidziem tylko, że wynik gorszy
Bardzo, ale to bardzo słabo wygląda gra obronna Arki. Nie wiem co się z nimi dzieje bo skład ten sam co na jesieni, a zrozumienia zero. Pierwsza połowa katastrofalna w wykonaniu Arki i kilka kontr gości w tym jedna zakończona bramką. W 2 połowie obrona częstochowy Kmity i zamek hokejowy w wykonaniu naszych piłkarzy. Mecz wyglądał identycznie jak ten z Turkiem na jesieni i prawie tak samo się skończył. Jednak w doliczonym czasie gry rywale dobili nas i skończyło się 1-2. Gołym okiem widac, że Arka jest bez formy i juz dziś można pomyślec o postawieniu paru złotych na Katowice w następnej kolejce. Nie wiem co się dzieje, ale Stawowy stracił chyba panowanie nad zespołem i cos trzeba zrobic bo rywale uciekają. Z taką grą awans jest wykluczony. Czas chyba na meskie decyzje. Chmiest staje się powoli gdyńskim Rasialdo, Nawrot ledwo radził sobie w rezerwach z Bałtykiem ostatnio, a Wróbel ma kłopoty i nie gra... Tak naprawdę jedynie Sokołek zasłużył dziś na pochwały tyrając od pola karnego do pola karnego.
Reasumując nie radzę stawiac na Arkę w najblizszym czasie i czuje, że albo posypią się zaraz kary albo trener odejdzie.
Największy budżet a grają tragedie...