Lord - juz ktorys raz piszesz i arbitrazowaniu kasy w bezpieczniejsze miejsca. Ja nadal nie moge zrozumiec jaka masz gwarancje, ze Ci sie to uda i ze nie zostaniesz z wiekszymi pieniedzmi w buku w ktorym chciales miec zero. Jesli jestes pewny tych typow to po co wogole bawic sie w arbitraz. Graj w jedna strone w betfairze i tez zarobisz bez ryzyka utkniecia z wieksza kwota w buku "syfie"..
Przykladowo masz 1 tys EUR w SSP, grasz tam cos po kursie 2, nastepnie wystawiasz to na betfairze tak ze wygrywasz 1 tys, lub przegrywasz tyle samo. Jesli wiesz ze zaklad wejdzie w betfairze, to po co wogole grac w smiesznym buku - po to aby ryzykowac, ze bedziesz mial tam 2 tys EUR w SSP po tym zakladzie?
Mam propozycje dla Ciebie .. Mam troche pieniedzy w betchance, raczej bez szansy na odzyskanie srodkow. Moze przetrasferujesz mi te pieniadze do lepszego buka? Polowa tych pieniedzy bedzie dla Ciebie. Powiesz mi tylko co mam zagrac, a ty sobie skontrujesz gdzie bedziesz chcial.. Tylko jaki w tym sens, jesli w przypadku gdybys zrobil to samo bez mojego udzialu, mialbys 2x wiekszy zysk, mam racje?

Ale jesli jest inaczej to moja propozycja jest jak najbardziej serio..
A pol zartem to w pointbecie mialem tez troche pieniazkow, jak wiadomo juz ich nie zobacze, ale moze dzieki Tobie jakos bede w stanie je odzyskac?

Bo w zasadzie ja podobnie jak z o R r o nie widze roznicy miedzy wirtualnymi pieniedzmi jak w pointbecie, a tymi ktore mam w betchance, bo wprawdzie on tam na koncie sa, ale przeciez i tak ich nie zobacze. Mam nadzieje ze dobrze zilustrowalem moje podejscie do Twojego sposobu.
Moze to ja czegos nie rozumiem, jesli tak jest - prosze oswiec mnie

Eska - czy Expekt to dla Ciebie renomowany buk? Moze Ciebie nie oszukal, ale ja juz nie mialem takiego szczescia. Sytuacja powtorzyla sie 3 razy, wiec nie bylo mowy o przypadku. Podczas gry na live notorycznie odrzucali moj zaklad,a wiesz keidy przyjmowali? Jesli to byl zaklad na under to w tym samym momencie gdy padala jakas bramka
Co do pokazywania europejskich bukow, ktore "ukradly" pieniadze graczy tez nie trzeba szukac daleko.Wspomniany Betchance z licencja na Malciem czy tez premierbet - nie wiem jak skonczyla sie ta sprawa, ale skoro juz buk z licencja w UK sie zmywa to dla mnie nie istnieje cos takiego jak pojecie "buk renomowany".