dzięki za gratulacje
Macieju i nie tylko - kilka postów wcześniej - Torsten rzekł coś bardzo mądrego - żeby do swoich typów postawić jeszcze zawsze jakiegoś outsidera - po wysokim kursie - tak bogom końskim w hołdzie
al: i to się sprawdza - warto za tą symboliczną stawkę coś dostawić, bo sami widzicie że wchodzą konie po ładnym kursach - w tamtym roku nawet wygrał koń po kursie 325
(Made in France) pamiętam do dziś. Sam też nie miałem za dużo odwagi na Gunnera - ale kurs zrekompensował brak odwagi.
kwasek - nie mam pojęcia co się dzieje z Erikiem, nie startuje znowu Johny Takter - przypuszczam, że nasi ulubieńcy startują gdzieś we włoszech lub francji a może w ameryce...
ameryt - zasadniczo kiedyś postanowiliśmy (tzn. ja , Torsten i Fred) podawać tu jedynie zwyciezcow - bez wskazywania kursow i buków. Nikt z nas nie chce brać odpowiedzialnośc za przegrane osób, co jestniestety wpisane w konie, na konkretnych zakładach. Niech kazdy obstawia jak chce - wg własnej koncepcji - do wyboru jest kilka buków - można obstawiać rozmaite zakłady - takie na wygraną , na miejsce w pierwszej trójce, rywalizacje - typu mecz między dwoma lub trzema końmi i wiele innych np. w Nordicbecie. Oczywiście ktoś ma ochote podać jakiś wymagający szczególnej uwagi zakład - który wydaje mu się okazją - to czemu nie - to jest otwarte forum... Kazdy głos może coś ciekawego wnieść - choćby ten Solvalli o ciekawym linku do całkiem niezłej strony z typami...