encepence - myslalem ze ci dali bana za pisanie glupot... Widac juz zdjeli. Ciekawe na jak dlugo.
Ogolnie widze ze znasz duzo histori siedzisz sporo czasu na forum a nick masz z 2007 roku... o czym to swiadczy? Ze jestes zwykly pajac ktory musi zmieniac nicki bo poprzednie sobie spalil piszac glupoty. Po co w ogole zmieniac nicki i tworzyc od nowa swoja 'postac' tak robia tylko ludzie bez odwagi. Widzisz nawet taki Rafter powrocil ze swoim nickiem po latach - za to szacunek ze nie ruszyl z nowym, chociaz pewnie i tak kazdy by go poznal po jego 'tworczosci' bo styl pisania specyficzny
Aha i cos pisales ze chce pomagac ludziom. Pewnie chcialem pomagac ale to juz sie skonczylo (nic na sile) dlatego teraz platna stronka. Kto chce dalej korzystac z typow i zarabiac ok nie zamykam drogi. Tworze taka mozliwosc. Kto nie chce nie musi placic. I wtedy jest i spokoj i kazdy zadowolony. Mozesz odradzac kupno u mnie abona spoko mi nie zalezy mam dosc kasy. Ja sie tylko podjalem ze bede podawal typy ale jak tutaj nie chca za darmo to kto bedzie mial taka wole kupi sobie typ wraz ze stawkowaniem ze 100% gwarancja zysku ktora daje. Jak jest miesiac na minusie oddaje abonament i daje typy za darmo do konca mojego typowania... Dobry dil nie? jakis typer z platna stronka tak zrobi? Nie bo nie sa pewni swoich typow. Ja jestem pewny i moge tak zrobic.
ogolnie to ze ci sie chcialo encepence pisac tyle bzdur
Szacuneczek
ja wiem co cie boli ze sie nie znam na metematyce jak inny 'wielcy' typerzy i na innych rzeczach a mimo to mam najlepsze wyniki ze wszystkich tematow w EPP nie tylko na tym forum ale tez na kazdym innym z typowaniem
Cud nie? hehe A moze wlasnie matematyka nie jest az taka wazna jak sie wszystkim wydaje? I obliczaja te swoje pierdoly a i tak wtapiaja. Moze dlatego zarabia tylko 2 % grajacych? Pozniej frustracja jak u ciebie ze wszystko niby ok kombinujesz (tak ci sie wyadje) a dalej wtapiasz na bukach. A przychodzi taki eska nie zna sie na niczym a ma najlepszy wyniki... Jak tu sie nie zdenerwowac? Ja Ciebie rozumiem. Wiec pisz sobie co chcesz i gdzie chcesz. Zazdrosc ciezka sprawa ale kazdy jest tylko czlowiekiem....
Pozdro chlopie. Wydoroslejesz zrozumiesz.