witam
Zatem jestem od samego początku za powrotem kwinty w jej tradycyjnym brzmieniu
Ale jeszcze bardziej jestem za przywróceniem jawności obrotów na kwintę, triplę trójki i czwórki.
Po prostu chcę tego samego co w przypadku zakładów zwyczajnych i porządków.
Chcę wiedzieć przed gonitwą co mnie z ewentualna wypłatą może czekać.
Ponieważ niedługo dojdzie do sytuacji, że wyjdzie na to, że gram z samym sobą.
Niech prawnik STWK przejrzy jeszcze raz ustawę i niech zamieści ten słynny "paragraf 22" który zabrania wszystkiego, łącznie ze sprzedażą piwa.
Niech ktoś przeprosi graczy, za ewidentne błędy systemu "Autotele".
Nie jakiś zdawkowy komunikat, żeby szukać w śmietniku przegranych/wygranych biletów a proste sorry.
Chcę normalnych, uczciwych i sprawdzanych na okoliczność błędów, prowadzonych na średnim europejskim poziomie - programów wyścigowych. Codziennie z USA dostaję wyniki galopów koni, o których nie mam pojęcia. Tutaj galop, opinia powyścigowa, informację od weterynarza i tym podobne sprawy, to tabula raza.
Chcę informacji, kto odpowiada za ilość punktów w Polsce przyjmujących zakłady life i prowadzących takowąż transmisję.
Chce wiedzieć, dlaczego niedowagę mają w szczególności konie z porządku
Wiadomo, że macie ludzi za debili, ale tak jak kilkanaście lat temu z BS, byłem sobie w prokuratórze na Mokotowie po jednej z ostatnich gonitw, ze skargą na wypaczony (ładnie powiedziane) wynik gonitwy, taraz zrobię to chyba z lepszym skutkiem. Już nas tak chyba nie oleją jak w latach 70-tych.
Inne czasy.
Jakoś tak, tyle na początek, choć uzdrowienie musi tkwić w społecznej kontroli.
Może tak jak Łukasz A. swego czasu, trzeba zatrząść ekipą i może tym razem wygrać.
Zatem uważam, że nic się nie dzieje na polu organizacji okołowyścigowych i to jest główne źródło niemocy. Jeśli to nie ruszy nomen omen z kopyta to leżymy
pozdrawiam
hpc (gradus)
PS: Fatalnie spadła nam (haha) skuteczność typowania. 5 osób na plusie na 49 typujących. 10%.
Toż to jaja.
A gwarantuje Wam, że wyścigi łatwiejsze niz rok temu, gdzie o tej porze na plusie było ponad 50%.
No ale za dobre typy to trzeba płacić.
W końcu Europa.