Ja bylem w Hilton Long Beach w Hurghadzie na sylwestra i moge smialo polecic ten hotel, jest rewelacyjny, a z tego co mi opowiadali zarowno polscy jak i zagraniczni turysci, oraz miejscowi to ten Hilton w Sharm jest jeszcze lepszy, szczegolnie jesli chodzi o jakosc wyzywienia. Jesli ma plaze, baseny, pokoje i reszte taka jak widzialem tu + lepsze jedzenie to musi byc totalny kosmos.
Witam, też byłem w tym hotelu.
![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Dostałem świetny pokój w tych 2-piętrowych budynkach, ale głupota podpowiedziała żeby zmienić to na "main building". Mimo wszystko, warunki w hotelu bardzo dobre.
To, żę mają piwo Sakkara jest dużym plusem bo piwo Stella jest tragiczne. Tak więc duży plus. Baseny też świetne, aczkolwiek w Makadi też fajny basen ma ten Le Meridien a jeszcze lepszy według mnie Sunrise Royal Makadi (tuż obok Le Meridien), i jedzenie też lepsze w tym Sunrise. Najgorsze hotele w Makadi Bay to te z sieci Iberhotel. Baaaardzo słabe.
Hilton w Sharmie ma inaczej rozłożone te baseny niż w Long Beach, najlepiej trafić na pokoje z tyłu gdzie masz praktycznie prywatny basen dla siebie.
![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Natomiast główny basen w Hiltonie w Sharmie jest gorszy od tego w Long Beach.
Jedzenie za to jest nieporównywalnie lepsze w Sharmie, stąd moja teoria że opcja AI jest odwrotnie proporcjonalna do jakości jedzenia w danym hotelu. To co było w Long Beach było bardzo marne w porównaniu z tym co kucharze w Sharmie przygotowywali.
Ale ogólnie hotel w Long Beach bardzo fajny jak na tę cenę.
Był ktoś może w tym Titanic Aqua Park Hotel?