#2044812 - 10/02/2008 07:38
Re: Golden Tour - Pytania,dyskusje
[Re: $t$]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/09/2002
|
ja mam pytanie, bo podałem typ z ako powyżej 5, bo myslalem ze mak ako to 10, i potem rozdzielilem te typy na dwa kupony, chcialem zapytac jak zostana mi one policzone, czy ten pierwszy bedzie niewazny, jak mam go sobie policzyc, sorki za zamieszanie, przy rozdzieleniu typów jeden mecz już się zaczoł niestety, ale nie nie wprowadzałem zmiany w typowanym meczu tylko rodzieliłem żeby ako się zgadzało, prosze powiedzieć jak mam policzyć te typy??
|
Do góry
|
|
|
|
#2045357 - 10/02/2008 18:23
[Re: podstawek]
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
Panowie totalnie zagubiłem się z tym numerowaniem niech ktoś raz sensownie napisze jak ma być bo moja numeracja polega na tym iż #1* (1)** *ilość typów danego dnia ** ilość typów łącznie oddana w konkursie i tak naprawdę już sam nie wiem jak to ma być , a nie chcę by później doszło do nie potrzebnych nie porozumień .
|
Do góry
|
|
|
|
#2045414 - 10/02/2008 18:49
[Re: Piecia]
|
addict
Meldunek: 03/09/2005
|
Panowie totalnie zagubiłem się z tym numerowaniem niech ktoś raz sensownie napisze jak ma być bo moja numeracja polega na tym iż #1* (1)** *ilość typów danego dnia ** ilość typów łącznie oddana w konkursie i tak naprawdę już sam nie wiem jak to ma być , a nie chcę by później doszło do nie potrzebnych nie porozumień . #1* (1)** *ilość typów w danym tygodniu konkursu** ilość typów łącznie oddana w konkursie
|
Do góry
|
|
|
|
#2048525 - 11/02/2008 04:51
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
ja mam pytanie, bo podałem typ z ako powyżej 5, bo myslalem ze mak ako to 10, i potem rozdzielilem te typy na dwa kupony, chcialem zapytac jak zostana mi one policzone, czy ten pierwszy bedzie niewazny, jak mam go sobie policzyc, sorki za zamieszanie, przy rozdzieleniu typów jeden mecz już się zaczoł niestety, ale nie nie wprowadzałem zmiany w typowanym meczu tylko rodzieliłem żeby ako się zgadzało, prosze powiedzieć jak mam policzyć te typy??
A czy nie może by tak, że nawet w przypadku ako większego niż 5,0 będzie rozliczane jako 5,0? Wtedy będzie najmniejszy problem Sądzę, że rozwiązanie podstawek87 jest najbardziej rozsądne, jeżeli ktoś poda typ z ako powyżej 5.0, wtedy poprostu zalicza mu się ten typ z ako pomniejszonym do 5.0. Odnośnie schematu podawania typów, to oczywiście odwołuję się do tematu Schemat podawania typów. Pozdrawiam SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
|
|