W konkursie bierze udział 32 uczestników ...
Wszyscy uczestnicy zostaną podzieleni na 8 grup po 4 typerów . Do następnego Etapu przechodzi po 2 z każdej grupy ... Dalej poprzez losowanie zostają podzieleni na 4 grupy po 4 osoby następnie znów przechodzi 2 uczestników z danej grupy i rywalizują w 2 grupach po 4 uczestników i znów 2 uczestników przechodzi do tzw. grupy mistrzów i tam rywalizuje ze sobą i znów przechodzą 2 osoby które potem zmagać sie będą w Wielkim Finale ...
A więc tak kazda z grup dostaje 4 typy na tydzień ... Każda z osób w grupie musi wytypować podane mecze to znaczy 1,x,2 nie można obstawiać podpórek czyli 1x,x2,12
Typy wysyłamy Privem a ja gdy już wszyscy zawodnicy z danej grupy wytypuja umieszcze w temacie typy.
Za dobrze wytypowany typ 3 pkt źle 0 pkt .
W wypaku gdy w danej grupie 3 lub 4 osoby zdobędą identyczna liczbe punktów dograna zostanie dogrywka która będzie polegała na tym ...
Że każdy zawodnik będzie musiał przesłać mi mecz z najwyższą stawką z oferty Toto-Mix'a ...
Czyli np,
Grupa A - dogrywka
Józek-3pkt
Franek-3pkt
Zbyszek-3pkt
Janek-0pkt
Józek przesłał privem mecz ze stawką 3,3 nie wpadło
A franek i Zbyszek ze stawką 2,2 i wpadło to wtedy Franek i Zbyszek przechodzą dalej myśle że obrazowo to w miare jako tako przekazałem ...
Typy podajemy najpóźniej dwa dni po opublikowaniu meczy jeżeli ktoś przekroczy dany termin nie zostaną uznane jego typki co wiąże sie z 0 pkt .Będe sie starał podawać meczyki na dwa dni przed rozpoczęciem.
Jezeli ktoś ma jakieś uwagi co do zasad i pytania to prosze je zgłaszac ...