#1905345 - 04/01/2008 06:18
Re: Potrzebujesz pomocy? pomożemy [9]
[Re: Mistrzunio80]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/09/2003
|
Witam Wszystkich. Zamierzam kupić sobie urządzenie wielofunkcyjne na allegro. Koszt: tak w granicach 400zł ale jest to cena wstępna i ewentualnie mógłbym coś jeszcze dorzucić - tzn. wolałbym zainwestowac na starcie więcej i później cieszyc się niskimi kosztami eksploatacji niż odwrotnie. Przeznaczenie: użytek domowy - drukowanie przede wszystkim tekstu, czasami tabel - okazjonalnie drukowanie w kolorze. Zastanawiam się nad Canonem lub Brotherem. Narazie w grę wchodzi głównie to urządzenie Brother. Czy możecie mi polecić cos innego, ewentualnie wypowiedzieć się na temat tego urządzenia? :-). Pozdrawiam niedawno była na forum gadka na ten temat..nie będę teraz szukał ani powtarzał ale wniosek jak dla mnie jeden: ZA  sam mam Brothera i teraz kupię znowu Brothera i nie tylko ja tak mam  za 5 zamienników zapłacisz 20 zeta to będziesz uchachany pod same pachy  bierz i sie nie zastanawiaj - właśnie ze względu na koszty eksploatacji... pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1905469 - 04/01/2008 06:51
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Mam takie pytanie:
Na osiedlowych parkingach czesto mozna zauwayc stojace miesiacmi samochody, u mnie naliczylem ich 5. Jeden juz bez tablic(albo wlasciwiel wzial albo mu buchneli).
Czy jestes jakis przepis nakazujacyim, odholowac, lub cokolwiek z nimi zrobic, zamiast stac i trzymac miejsce parkingowe?
Przybywa samochodow, parkingow nie, a te dupki tylko zajmuja miejscie? zglos na policje lub straz miejska i oni dalej musza sie tym zajac, sprawdza do kogo samochod nalezy i namierza goscia, ale oczywiscie pod warunkiem ze bedzie sie im chialo..... polska policja....
|
Do góry
|
|
|
|
#1912542 - 06/01/2008 04:51
[Re: Piecia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
ktoś może wie co się stało ze stronką osloskop.net ? Problemy z serwerem. Zbierają kasę. Niedługo powinno być wszystko ok.
|
Do góry
|
|
|
|
#1912567 - 06/01/2008 04:57
[Re: Sev]
|
old hand
Meldunek: 11/09/2007
|
To jest niestety spam, z kilku żródeł juz otrzymałem takiego maila, nikt za darmo nie odda Goldenka wartego ponad tys pln. pozdro. Style
|
Do góry
|
|
|
|
#1912589 - 06/01/2008 05:04
[Re: style]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Czy jest na forum ktoś z Mińska Mazowieckiego?Jeśli tak to może mógłby polecić jakieś godne uwagi miejsce gdzie można by się wybrać z dziewczyną...
|
Do góry
|
|
|
|
#1913107 - 06/01/2008 07:07
[Re: El Camino]
|
veteran
Meldunek: 29/08/2005
|
Mam maly problem, padl mi system w laptopie.Jestem w UK,laptop kupiony w UK ....co w tym najlepsze ze oni nie daja zadnej plyty ani w windowsem ani ze stronikami itd.... A za swoje denne uslugi biora grube funciaki.Bylem w sklepie,prosilem o pomoc... oni na to zebym zrobil FORMAT C. A ja na to ze niechce stracic cennch danych (zdjec syna itp.) Pomogl mi kolega (informatyk) zainstalowal mi windowsa z "drugiego sortu", uzywam neta angieslkiego i co chwile przychodzi mi jakis komunikat poslaniec... od mojego dostawcy uslug ze mam zarejestrowac swojego windowsa. Co o tym sadzicie ?
czesc tego komunikatu.... Komunikat od SYSTEM do ALERT wyslany ..... STOP ! IMEDIATE ATTENTION REQUIRED ....... FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO DATA LOSS AND CORRUPTION
|
Do góry
|
|
|
|
#1915806 - 07/01/2008 01:53
[Re: ComeWithMe]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
Mam maly problem, padl mi system w laptopie.Jestem w UK,laptop kupiony w UK ....co w tym najlepsze ze oni nie daja zadnej plyty ani w windowsem ani ze stronikami itd.... A za swoje denne uslugi biora grube funciaki.Bylem w sklepie,prosilem o pomoc... oni na to zebym zrobil FORMAT C. A ja na to ze niechce stracic cennch danych (zdjec syna itp.) Pomogl mi kolega (informatyk) zainstalowal mi windowsa z "drugiego sortu", uzywam neta angieslkiego i co chwile przychodzi mi jakis komunikat poslaniec... od mojego dostawcy uslug ze mam zarejestrowac swojego windowsa. Co o tym sadzicie ?
czesc tego komunikatu.... Komunikat od SYSTEM do ALERT wyslany ..... STOP ! IMEDIATE ATTENTION REQUIRED ....... FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO DATA LOSS AND CORRUPTION Wylacz usluge poslaniec w pizdu. Kazdy dostaje przez to jakies badziewne reklamy i komunikaty. tu masz co i jak: http://www.komputerswiat.pl/faq/asp/faq509.asp
|
Do góry
|
|
|
|
#1916460 - 07/01/2008 04:03
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2006
|
Jak to jest z tym bonusem w Bwin? Podwajają czy nie? ( mam tam konto od dwóch lat, jeszcze nie wpłacałem ). I czy w ogóle warto 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|