wiem ze tak jest - tylko problem w tym zeby nie bylo porzypalu - bo niby skad mam wiedziec jakie turnieje tenisa maja w ofercie albo czy mozna grac eurolige w kosza ?!?!? pytanie jest tego typu czy to co maja w ofercie online moge zagrac u ziemniaka ???
pamietam jak raz chcialem zagrac w Ladbrokesie cos tam z tenisa to facet pokazal mi na ekranach swoich nad glowa jakie ma mecze, wtedy chyba byl wimbledon, albo nie Rolland Garros i widzialem ze mecze jakies byly ale za duzo to ich nie bylo. glownie brytyjscy tenisisci
euroliga w kosza w anglii - jak dla mnie nie ma szans
musisz liczyc na to, ze oferta jest praktycznie tylko to co wyswietla sie na ekranach, albo jest na ofertach powsadzanych w te przegrodki z pleksy
sporo ciekawostek mozna znalezc zawsze chyba w coralu, chyba tam mozna samemu sie bawic zmienianiem ekranow

sam robilem tak w punnkcie Coralu za Haymarketem
poza tym kolo targu masz przeciez Ladbrokes i William Hill co sie schodkami schodzi do niego i w zasadzie tylko tam mozesz sprobowac to posprawdzac
moim zdaniem jednak na eurolige nie masz co liczyc, skoro nawet lig pilkarskich nie ma wszystkich
jesli chcesz grac na ziemi to zostaja ci koniki, pieski, pilka angielska i czasem sie zdarzy tenis, no i jeszcze mozesz grac snooker i dart - bym zapomnial