Witam...
Rożnie możnaby interpretować zapis w regulaminie o nieprzekraczalnym terminie godz. 21.59 i zrozumiałbym, że można by mieć jeszcze wątpliwości co do korekty typu już po czasie, odnośnie np.: godziny zdarzenia, czy nawet kursu, ale zmiana typu po czasie i to ewidentnie pod zagranie przeciwnika, tak jak w naszym przypadku zagraŁ Ezquerro, nie może być dopuszczalna.
to może teraz ja coś wyjaśnie bo zostałem posądzony o zmiane typu po czasie i gre pod przeciwnika"
po pierwsze nie chciałem zagrać na którąś z drużyn, Nie było już dużo wyboru wiec szukałem tylko kursu który by mi pasował, moi znajomi mówią na to kursologia
1.29 mi odpowiadał i nieważne co czy to byl na HT czy FT.
Strona Expekt pokazała mi że jest to typ akumulacujny czyli na FT (mam screena!)
http://www.ezquerro.cba.pl/exp.JPGJak się zorientowałem (forumowicze pomogli) to była już 22 dlatego napisałem tylko że jest to typ na HT licząc że zaakceptujesz typ. Niestety nadomiar złego typ na HT wszedł, a na FT nie wszedł.
Niestety masz prawo teraz go nieakceptować bo regulamin stoi za tobą ale prosze mnie nie posądzać o rzeczy w zacytowanym poscie. nie chciałem zmieniać typu co już chyba wyjaśniłem i nie było rzadnej gry pod przeciwnika, a pisząc to sam powinieneś posypać głowe popiołem bo do soboty (juz podałem 3 typy) nie wiedziałem kto jest moim przeciwnikiem, a dwa ostatnie typy podałeś dopiero po moich wszystkich, więc kto tu grał pod przeciwnika?
reasumując expekt wprowadził mnie w błąd
nie uznałeś mojego typu (szkoda że po roztrzygnięciu), grasz dalej powodzenia
a na przyszłość prosze by w regulaminie był zapisany termin do kiedy nalezy podać kto awansował dalej!