ja nie o mjetku żadnym a o tym gdzie mamy teraz linie oporu?
tak przyglądam się dyskusji biotonowej - oczywiście Dardaw bardzo ładnie to wszystko ująłeś, natomiast wydaje mi się że identyczne argumenty można było wypisać na przykład rok temu.
i czy przypadkiem taka inwestycja dlugoterminowa nie gryzie się trochę z Twoim obecnym spojrzeniem na rynek? bo od długiego czasu raczej optymistą nie jesteś i to chyba Twoja pierwsza propozycja na rynku akcji od dawien dawna, choć być może coś przegapilem
ja ostatnio jestem bierny, choć może to i dobrze bo przykładowo byłem ostatnio na jakichś imprezach organizowanych przez nokie, westa i coś tam jeszcze, dziewczyny uwodziły i były konkursy o notowania WIG20 na parę sesji do przodu o konkretnej godzinie... hm przestrzeliłem sporo
natomiast coraz bardziej śledzę rynek akcji bo w momencie odbicia dobrze wiedzieć gdzie sie zaczepić. przyznam że myślałem że do końca roku będzie ''jako tako'' a w styczniu spadniemy ale widać ze już teraz nie jest dobrze
próchnik wydaje mi się dobrym posunięciem przy ewentualnym szybkim odbiciu /jeszcze w okresie zimowym - ze względu na branże/