Sczerze mówiąc to nawet za bardzo niewiem co napisać: Emocje jak cholera
Mecz miał różne oblicza a dla grających na live to niezła gratka Polki dały zarobić troche grosza i poprawiły mi humor ale to naprawde jest nieważne w tym momencie Liczy się to że 2 krok do AWANSU ZOSTAŁ ZROBIONY!!!!!
Wierzyłem prawie cały czas poza sytuacja 12-8 w 4 dla Niemek (wtedy zaczałem mieć wątpliwości ) Oglądałem mecz z kumplem i oboje wiedzieliśmy jedno jeśli tylko Polki porawią skuteczność w Ataku Będzie dobrze!!!!!! bo przecież i to napisze Dużymi literami
:JEDNĄ ZAWODNICZKĄ OBOJĘTNIE JAKIEJ KLASY BY NIE PREZENTOWAŁA MECZU WYGRAĆ SIĘ NIE MOŻNA!!!!!!!
Mowa tutaj oczywiście o Grun musiała się w końcu zmęczyć bo przez pierwsze 3 sety robiła praktycznie wszystko Ataki bloki serwisy Mecz Grun vs Polska
Reszta niemek była tylko do podbijania,bronienia słabszych ataków Polek
Trzeba pochwalić Lene Najchęyniej bym dziewczyne gorąco ucałował
Dzięki niej wróciliśmy do meczu w 4 secie do tego obudziła sie Gosia a Dzieło zniszczenia dokończyła Podolec -ZAGRYWKA W TAJBREAKU MASAKRA!!!!!!
Mecz przejdzie do historii polskiej siatkówki a jak pozytywnie nakręci dziewczyny do dalszej gry
Kilka gorzkich słów kieruje tylko i wyłącznie do Kasi Skowrońskiej no coż może dziś poprostu nie miała swojego dnia (jakieś kobiece sprawy kto wie ;))
Skończyło się Pięknie ale droga Do AWANSU jescze daleka ale z tym zaangażowaniem szanse są spore
A Serbki coż: Strach się bać jaka zemsta za ME Europy sie szykuje
I oby te słowa były prorocze.........cdn........
Ps.Laskowski poprostu rządzi