[QUOTE]Oryginalnie wysłał wuzz:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał tkj:
[qb]A??(06) ##### 03-06-09 18.00 FB NOR 2 : Ham-Kam - Fredrikstad (1) 1,95
Unibet[/qb][/QUOTE]Ja bym się bał tak obstawić. Co prawda Ham-Kam do tej pory rozwala wszystkich na wyjeździe (5 wygranych wyjazdów), ale nie były to najsilniejsze zespoły i wygrane niezbyt przekonujące - 4 razy 0:1).
U siebie Ham-Kam zdążył (poza cenną wygraną z Raufossem 2:1 i rozwaleniem cieniutkiego OrnHorten 4:0) zremisować ze słabym Strogodset 1:1 i przegrać z Madalskameratene 0:1.
Z tym samym Madalskameratene, z którym Fredrikstadt wygrał ostatnio u siebie 4:0 !
Tak w ogóle to wygląda na to, że forma Fredkriksadtu rośnie.
Dla mnie ten mecz jest nie do grania albo ewentualnie na remis.
Obym się mylił
.
pozdro
wuzz[/qb][/QUOTE]Witam wuzz
To ciekawe, jak na podstawie tych samych danych, podobnej analizie można dojść do zupełnie różnych wniosków. Ja założyłem, że po zwycięstwie Fredrikstadt nad Madalskameratene 4:0, to Ham-Kam będzie dodatkowo zmotywowany, a właśnie słabą motywacją uzasadniałem "niezbyt przekonujące" zwycięstwa Ham-Kam ze słabszymi zespołami. Przegramą z Madalskameratene uznałem za wpadkę. Stąd wniosek, że Ham-Kam ma dużo większe szanse na wygraną, niż wynika to z kursów. Cóż jestem dużym optymistą, a to w grze z bukami nie zawsze jest dobra cecha (przekonałem się już kilka razy o tym). Może jednak zbyt pochopnie umieściłem ten typ w STOPROCENTONLY.
-- Pozdrawiam