Panowie poczekajmy jeszcze do poniedziałku i potem będziemy kminili co dalej.
Wczoraj łądny dzień, underek wszedl izzi, Polska wygrała ze Słowenią. Dzisiaj natomiast grają grupy C i D. Jako żeby się nie nudzić to też coś trzeba zagrać. Jednak stawki delikatniejsze u mnie.
Na początek mecz
Szwecja - Francja . Jak już gdzieś pisałem chyba z murą, w tym turnieju faworytami będa Skandynawowie, którzy grają u siebie. Wczoraj zdecydowane wygrane Danii i Norwegii a dzisiaj czas na Szwedów, któym ja osobiście daje szanse 50:50 z żabkami. Francja w pierwszym meczu o mały włos nie straciła by punktu, kiedy to w 54' prowadzili 31:27 żeby na minute przed koniec był remis. Na ich szczęście zdobyli zwyciezką bramkę na 20 sek. przed koncem. Najwieksza gwiazda żabek Karabatić nie pokazała się z dobrej strony strzelajac 4/12 bramek (33%) o wiele lepiej zaprezentował się Gille B. Szwedzi natomiast bez problemu rozprawili się z "gejzerami" którym dali rzucić tylko 19 bramek z czego 6 strzelili w ostatnich 10 minutach gdy Szwecja prowadziła 23:13!! Moim skromnym zdaniem to właśnie Szwecja będzie czarnym koniem mistrzostw i wcale bym się nie zdziwił jakby całe podium zajeły ekipy z północy (Finał będzie Dania - Norwegia).
Także moje typy:
Szwecja - Francja (-2,5) Typ 1 kurs 2.06
Pinnacle stawka 8/10
Szwecja - Franca Typ 1X kurs 2.80 Betsson Stawka 4/10
dla odwaznych można jeszcze zagrać czystą 1
Drugi mecz to spotkanie Hiszpanów z Białorusinami. Bardzo zdziwiłem się, że Węgrzy tak wyraźnie pokonali ekipe z płw. apenińskiego, lecz gdy patrzyłem na składy zobaczyłem (czego nie wiedziałem wcześniej
) , że brak tam moim zdaniem najlepszego zawodnika a mianowicie bramkarza Barrufeta, który ma kontuzje. Niestety zmiennicy nie pokazali się z dobrej strony i w meczu z Madziarami osiągneli skuteczność 26% . Białorusini też starali się dotrzymywać kroku ekipie bądź co bądź mistrzow świata i pokryli handi. Na dzisiaj zastanawiałem się co lepsze over 60,5 czy handi?? Jednak ja myśle, że Hiszpanie też konćówke odpuszczą mając w zanadrzu jutrzejszy pojedynek z Niemcami.
Mój typ:
Hiszpania - Białoruś (+8,5) kurs 1,85 Fonbet 6/10
Powodzenia wszystkim