#1939639 - 13/01/2008 19:38
Re: Śmieszne [60]
[Re: $port]
|
addict
Meldunek: 20/11/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1939657 - 13/01/2008 19:51
[Re: arus1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Analiza Mateusza Borka do meczu MU-Newcastle: Zupełnie inaczej jest na St. James’s Park. Po bezbramkowym remisie ze Stoke City w pucharze Anglii drużyna została sama, bo prezes Freddy Shepperd zwolnił Sama Allardyce’a. Sam pracował z drużyną tylko osiem miesięcy, bez sukcesów. Poprowadził drużynę w 24 meczach, ale wygrał zaledwie osiem razy. Teraz szukają kogoś, kto złapał by mocniej Sroki za ogon. Pojawiły się już pierwsze kandydatury: Alan Shearer, Harry Redknapp czy David Moyes. Do jaskini lwa gracze Newcastle pojadą jeszcze jednak bez nowego managera. To musi być mecz, w którym odpowiedzialność za wynik wezmą sami piłkarze. Przecież Emre, Duff, Owen, Viduka, Beye, Cacapa, Faye, Butt czy Martins to naprawdę świetni piłkarze. Tylko oni sami na Old Trafford muszą w to uwierzyć. A wtedy... TYP: 1X 
|
Do góry
|
|
|
|
#1939967 - 13/01/2008 21:53
[Re: Lord Devastator]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Analiza Mateusza Borka do meczu MU-Newcastle: Zupełnie inaczej jest na St. James’s Park. Po bezbramkowym remisie ze Stoke City w pucharze Anglii drużyna została sama, bo prezes Freddy Shepperd zwolnił Sama Allardyce’a. Sam pracował z drużyną tylko osiem miesięcy, bez sukcesów. Poprowadził drużynę w 24 meczach, ale wygrał zaledwie osiem razy. Teraz szukają kogoś, kto złapał by mocniej Sroki za ogon. Pojawiły się już pierwsze kandydatury: Alan Shearer, Harry Redknapp czy David Moyes. Do jaskini lwa gracze Newcastle pojadą jeszcze jednak bez nowego managera. To musi być mecz, w którym odpowiedzialność za wynik wezmą sami piłkarze. Przecież Emre, Duff, Owen, Viduka, Beye, Cacapa, Faye, Butt czy Martins to naprawdę świetni piłkarze. Tylko oni sami na Old Trafford muszą w to uwierzyć. A wtedy... TYP: 1X  faktycznie bylo blisko remisu  za 1x to nie wiem czy żel nawet kupi
|
Do góry
|
|
|
|
#1939975 - 13/01/2008 21:55
[Re: mura]
|
Carpal Tunnel
|
no i co w tym śmiesznego Lord?
chłop przynajmniej rzeczowo napisał, a wynik był jaki był
to lepsze niz Twoje pojawienie się na qc i layowanie MU bo kurs mały to trzeba layować a zauwazyles jeszcze zdanie: Po bezbramkowym remisie ze Stoke City w pucharze Anglii drużyna została sama, bo prezes Freddy Shepperd zwolnił Sama Allardyce’a.  mam jeszcze podkreslic 'prezes Freddy Shepperd' nie wiem jak to sie robi  nie chce mi sie wierzyc ze fan Newcastle nie dostrzega takich kwiatkow 
|
Do góry
|
|
|
|
#1940007 - 13/01/2008 22:03
[Re: Lord Devastator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
no dobra, jak już Ci pisałem jestem dziś po 2,5 h treningu.  właściwie to rzuciłem okiem bo myślalem że śmiechy wynikają z ''zabezpieczającego'' remisu a konczylo sie pogromem. ale jak pisalem - jesli to była jego analiza dotycząca meczu to poza personalną pomyłką nie widze nic smiesznego natomiast jeśli polecał ten typ do gry to lolek z niego gdzie on to pisał?
|
Do góry
|
|
|
|
#1940039 - 13/01/2008 22:12
[Re: mura]
|
Carpal Tunnel
|
nie moge napisac bo konkurencyjne forum ale jesli takie farmazony tam wypisują to czy to jest jakas powazna konkurencja to ja mam 'poważne' watpliwosci  zeby wyjasnic niezorientowanym Freddy Shepherd (a nie jakis 'Shepperd'  odsprzedal swoje akcje przed sezonem i stracil fotel prezesa w lipcu 2007 - teraz ma podobno nawet zakaz wstepu na stadion) oj cos ten pan Borek sie dawno nie doksztalcal
|
Do góry
|
|
|
|
#1942617 - 14/01/2008 06:51
[Re: BZYCZEK]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/08/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1942687 - 14/01/2008 07:10
[Re: andrzejek_84]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
onet.pl określił mecz Olympiakosu z Panathinaikosem jako derby Aten  Pireus to podobno dzielnica Aten  trzeba czytac podpisy na forum, chociaz niektorzy twierdza ze to jednak nie dzielnica i komu tu wierzyc http://pl.wikipedia.org/wiki/Pireusmecz Oly - PAO to jak najbardziej derby Aten
|
Do góry
|
|
|
|
#1942695 - 14/01/2008 07:12
[Re: yaaho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
U niektórych ciężko z czytaniem... Pireus, Piraeus, Peiraeus (nowogrecki: Πειραιάς Peiraiás lub Pireás, starogrecki / katharevousa: Πειραιεύς Pireéfs) - miasto portowe w Grecji, w Attyce, wchodzące w skład Wielkich Aten. Czy mecz Lechii z Arką to derby Gdańska? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1943201 - 14/01/2008 09:41
[Re: Salvador Dali]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
no teraz to kolego dojebal.s jak dzik w sosne. Zakonczmy temat. na onecie jest bardzo maly blad nieuwagi. Pireus nie zalicza sie do Aten (jako dzielnica) tylko do aglomeracji ''Wielkie Ateny''. To cos bardziej w stylu czy mecz GKS Katowice - Ruch Chorzow to derby? Kazdy wie ze tak  Dokładnie. Pireus to nie dzielnica Aten, lecz odrębne miasto, które wchodzi w skład aglomeracji ateńskiej. Tak samo jak Hollywood wchodzi w skład aglomeracji LA. St.Germain wchodzi w skład aglomeracji Paryża. Itd. A są to odrębne miasta, a nie dzielnice. U nas w zasadzie takich aglomeracji nie ma, przynajmniej nie w powszechnej świadomości. Czasem się mówi o "Wielkiej Warszawie" czyli Warszawa + Pruszków, Wołomin, Marki i inne przyległe miasta. I to jest w zasadzie jedyna aglomeracja. A na Śląsku (Katowice, Sosnowiec, Gliwice i inne) oraz Trójmiasto to są konglomeracje, a nie aglomeracje. Tak więc określenie meczu Olympiakos - PAO jako "derby Aten" to pewne nadużycie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|