#2003878 - 29/01/2008 22:41
Re: Africa Cup of Nations 2008 Ghana
[Re: Domel1984 z L-ca]
|
veteran
Meldunek: 22/08/2007
|
Nigeria na tym turnieju jest strasznie słaba! Widziałem ich występ w meczu z Mali i WKS i stwierdzam że nawet jak uda im się wyjść z grupy to i tak nic w tym turnieju zdziałać nie powinni. Na dzisiaj popieram typ Baqu. Nigeria gra strasznie statycznie, wolno rozprowadza akcje co nie pozwala im zdobywać goli ale wydaje mi się że pomaga to w obronie, rzadko kiedy dają się skontrować, często i szybko zagęszczają środek pola także rywale zbyt wielu okazji do gola mieć nie powinni. Tym bardziej że Baqu pisał że w bet365 chwycił na trakie zdarzenie @1,90 Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#2003909 - 29/01/2008 22:55
[Re: horacy19]
|
addict
Meldunek: 15/07/2002
|
Wybrzeże Kości Sloniowej jest bardzo dobrym zespołem i myśle że ma tylu utalentowanych i dobrych zawodników iż jesli zagra w trochę słabszym składzie to i tak Mali bedzie musiało się natrudzić by zremisować, no jeśli rzeczywiscie bedzie ustawka to Wybrzeże przejdzie obok meczu i może nawet przegrać bo i tak maja korzystniejszy bilans zarówno z Beninem jak i z Nigerią jednak tak sobie myślę że nie bedą chciali się już w tej fazie zmierzyć sie z gospodarzem Ghaną ktora wczoraj spokojnie ograła Maroko. Wybrzeżu Kości Śloniowej i tak obojętne kto wyjdzie z tej grupy na 2 miejscu bo wcale spotkać sie z tym zespołem wcale już nie muszą bo do finału różne rzeczy mogą sie zdarzyć. Uważam że Wybrzeze Kości Słoniowej będzie walczyło o zwycięstwo by zakończyć rozgrywki z kompletem zwycięstw bo tego będzie wymagał trener nawet jak wpusci rezerwowy lekko skład. Będąc piłkarzem tej reprezentacji każdy z wchodzących bedzie chciał udowodnić swoją przydatność do zespołu bo to nie jest reprezentacja gdzie byle kopacz otrzyma miejsce w podstawowym składzie. Liczę iż WKS nie będzie się układał ze slabszymi od siebie bo jeszcze nie widziałem na tym swiecie by ludzie bogaci i zamożni układali sie z mniej zamożnymi i tak samo w futbolu WKS jest silne wiec ono rozdaje karty moim zdaniem remis ich urządza w ostatecznosci jak nie uda sie strzelic bramki bo Mali niczego im nie uchybiajac ma solidną obronę i zdecydowanie lepszą niz Nigeria. Poza tym pany to się wszyscy znają i z punktu widzenia WKS lepiej puścić do fazy pucharowej Nigerię w słabszej formie i z kulawą obroną niż nieobliczalne i dobrze zorganizowane Mali to tyle co do teorii spiskowej mecz mozna zagrać w kilku wariantach Wariant I WKS - Mali typ 1 2,30 Nigeria -Benin typ 1 1,25 Wariant II WKS -Mali X 1.95 Nigeria- Benin X 5,00 Wariant III WKS - Mali 1 Nigeria -Benin X Ten ostatni wariant też możliwy bo Nigeria nie gra dobrze w żadnej formacji ma kłopoty i ze strzelaniem bramek i konstruowaniem akcji plus niepewna obrona jedynie do kogo nie mam zastrzeżen to bramkarz E Jide chyba tak sie nazywa. Benin z pewnościa będzie się starał strzelić chociażby bramkę i 1 pkt wywalczyć bo na razie to i bez gola i bez punktu jak gołodupcy do domu będą wracać. Innych rozwiązań nie widzę tym bardziej takich w których WKS musiałby sie pytać Mali jaki ma byc wynik nie daj Boże jeszcze z nimi negocjować no chyba że WKS całkiem sie pusci i sie podlozy jak ostatnia szmata w co nie wierzę to narazie miłego obstawiania i ogladania zyczę
|
Do góry
|
|
|
|
#2003934 - 29/01/2008 23:06
[Re: Baqu]
|
stranger
Meldunek: 29/01/2008
|
Proszę napiszcie czy ktos znalazl gdzies w ofercie na dzis kto awansuje z gr. b i jaki kurs? moze cos takiego jeszcze jest,a jak kurs na Nigerie bedzie wysoki ok. 10 to i wyniki dzisiejszych spotkan beda znane.
Jesli ktos to znalazl to prosze o info na forum bo niestety nie mam az tyle czasu zeby szukac. Z gory dziekuje
|
Do góry
|
|
|
|
#2004048 - 29/01/2008 23:36
|
stranger
|
Ja poprostu mysle ze cos wisi w powietrzu,tak jak wczoraj-i wisialo!,strata bramki przez Guinee(dobrze napisalem?)i remis, gdy bylo wiadomo ze awansuje-i jutro tez cos bedzie-tylko co i gdzie?
Tak macie racje Mali jest mocniejsze i chyba lepiej ja(jego,to) wypuscic na Ghane, a moze noz widelec cos sie stanie dobrego( w co watpie)i wygra, bo Nigeria raczej zostanie "rozjechana" przez Ghane.
WKS-MALI raczej X , wiec i Nigeria-Benin X lub 2 bo po co maja wygrac jak i tak nie awansuja, tylko ze to sie okaze po 70 min.
|
Do góry
|
|
|
|
#2004050 - 29/01/2008 23:36
[Re: Domel1984 z L-ca]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/07/2007
|
Bez jaj, panowie was już porąbało do końca?
Nigeria gra z Beninem, z szamanami, oni grają piaszczysty piach! zero składnych akcji do przodu, serie błędów w obronie
przyznam rację, że Nigeria nic nie gra w ataku, ale pierwszym mecz z WKS to pechowa porażka, oba teamy grały na ewidenty remis i gdyby nie indywidualna akcja Kalou to dzisiaj byliby w całkeim innej sytuacji, ich zwycięstwo to podstawa w tym meczu
a że jak wczoraj napisałem w quasi to Kur`` Afryka to WKS zrobi piękny remisik, jak to zawsze w takich meczach bywa do przerwy 1/X lub 2/x i po sprawie
|
Do góry
|
|
|
|
#2004092 - 29/01/2008 23:45
|
stranger
|
Kolego taki zespol jak Manchester United znasz pewnie? skladu podawac nie bede, grali niedawno z takimi "szmaciarzami" z Egiptu,Arabii nie pamietam nazwy zespolu zreszta tez to "szmaciarze" przeciez kurs na nieznanych do 14.00 na MU 1.3 i jaki byl wynik meczu? Jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. Nie mowie bo i MU mogl sie zdazyc spadek formy-nie wiem!
|
Do góry
|
|
|
|
#2004169 - 30/01/2008 00:06
|
stranger
|
Tak Copa Africa to nie turniej towazyski ale dla Nigerii taki wlasnie zaczyna sie robic. Pisze tu bo licze na madre, przemyslane odpowiedzi i spostrzezenia, moze ktos wlasnie takie ma, te mniej przemyslane rowniez biore pod uwage.Jak sam napisales mecz Nigeria-Benin dla Ciebie jest nie wazny, wiec moze jeszcze ktos inny ma jakies pomysly, ale wlasnie na ten mecz biorac pod uwage WKS-Mali.
|
Do góry
|
|
|
|
#2004216 - 30/01/2008 00:20
[Re: horacy19]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2003
|
Tak Copa Africa to nie turniej towazyski ale dla Nigerii taki wlasnie zaczyna sie robic. Pisze tu bo licze na madre, przemyslane odpowiedzi i spostrzezenia, moze ktos wlasnie takie ma, te mniej przemyslane rowniez biore pod uwage.Jak sam napisales mecz Nigeria-Benin dla Ciebie jest nie wazny, wiec moze jeszcze ktos inny ma jakies pomysly, ale wlasnie na ten mecz biorac pod uwage WKS-Mali. Ja stawiam w meczu WKSu na 12 po super kursiku 1.92 !!! UnibetWmeczu Nigerii wg. mnie bedzie overowo ale tamten odpuszczam bo moze byc roznie.Co do WKSu to wszystko kaze nam stawiac na x razem z przebieglymi bukami!Buki chca abysmy wszyscy do kuponow dokaldali X WKSu ale nie nie buki ja w to nie wierze dla tego biore 12 !
|
Do góry
|
|
|
|
#2004612 - 30/01/2008 02:26
[Re: Piotruś Pan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Benin z pewnościa będzie się starał strzelić chociażby bramkę i 1 pkt wywalczyć bo na razie to i bez gola i bez punktu jak gołodupcy do domu będą wracać.
tyle, że oni już bramkę na tym 'turnamencie' strzelili :>
|
Do góry
|
|
|
|
#2005240 - 30/01/2008 03:59
[Re: TEKSANSKI]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2003
|
Tak Copa Africa to nie turniej towazyski ale dla Nigerii taki wlasnie zaczyna sie robic. Pisze tu bo licze na madre, przemyslane odpowiedzi i spostrzezenia, moze ktos wlasnie takie ma, te mniej przemyslane rowniez biore pod uwage.Jak sam napisales mecz Nigeria-Benin dla Ciebie jest nie wazny, wiec moze jeszcze ktos inny ma jakies pomysly, ale wlasnie na ten mecz biorac pod uwage WKS-Mali. Ja stawiam w meczu WKSu na 12 po super kursiku 1.92 !!! UnibetWmeczu Nigerii wg. mnie bedzie overowo ale tamten odpuszczam bo moze byc roznie.Co do WKSu to wszystko kaze nam stawiac na x razem z przebieglymi bukami!Buki chca abysmy wszyscy do kuponow dokaldali X WKSu ale nie nie buki ja w to nie wierze dla tego biore 12 ! Tych ktorzy tez zagrali 12 pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2005338 - 30/01/2008 04:11
[Re: TEKSANSKI]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
WKS 3 - 0 Mali Nigeria 2 - 0 Benin - - - - - własnie poznaliśmy pierwsze pary ćwierćfinałowe: Ghana - Mali & WKS - Gwineamoim zdaniem w tych spotkaniach nie będzie niespodzianek, a kursy będą dosyć niskie, więc będzie trzeba zastanowić się nad typami U/O lub już teraz kusi mnie delikatnie Mali nie strzeli / obie druzyny nie strzelą ale aby się zastanowić nad tym będzie jeszcze czas :> TEKSANSKI -> gratulacje za dwa dobre typy ( over i 1/2 ) pozdr,
|
Do góry
|
|
|
|
|
|