#1867941 - 20/12/2007 00:19
Re: Puchar UEFA - faza grupowa 5 kolejka (19-20 grudnia)
[Re: mura]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
mam podobne odczucia ... ba pierwsze o czym pomyslalem, to fakt, ze Galata wysoko i pewnie ogra miernoty z Wiednia a Bordo przynajmniej zremisuje Panionios gra w lidze bardzo przecietnie, podejmujac Galate na wlasnych smieciach dostal srogie baty 0-3 0-0, moze 1-0, wzglednie 0-1 na moje oko to kebaby ze Stambulu awansuja
|
Do góry
|
|
|
|
#1867947 - 20/12/2007 00:23
[Re: bitnap]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Getafe – AnderlechtTyp: x Kurs: 2.76 Buk: Betfair Stawka: 6/10 Ameryki pewnie nie odkryję pisząc, że w dzisiejszych meczach wyniki mocno sugerują sytuacje w tabelach. Bukmacherzy frajerami też nie są i w większości konfrontacji oferują katastrofalnie niskie kursy. Wyjątek stanowi starcie pomiędzy Getafe, a Anderlechtem. Hiszpanie są pewni awansu do następnej fazy rozgrywek, zaś „Fiołki” potrzebują co najmniej remisu by się w niej znaleźć albowiem w przypadku podziału punktów goniący ich Hapoel T.A. musiałby wygrać różnicą aż pięciu bramek z nie aż tak słabym Aalborgiem. Dlatego też choć granie remisów zdarza mi się niezwykle rzadko to szansę na taki wynik oceniam dzisiaj na ok. 50%. Inna sprawa, że obie drużyny prezentują zbliżony do siebie poziom, co także nie powinno zostać bez wpływu na ostateczny wynik.
|
Do góry
|
|
|
|
#1868017 - 20/12/2007 01:12
[Re: Valverde]
|
Carpal Tunnel
|
mi sie rzuca w oczu under oraz wygrana Spartaka Tuluza bez swojego przewodniego wodzireja Elmandera oraz Mansare, w Spartaku zabraknie m.in. mega snajpera Pavlyuchenki, rozgrywajacego Titova czy Pletikosy z pewnoscia Rosjanie pojechali do Francji z mysla przewodnia "nie przegrac, a jak bedzie mozliwosc to wygrac" motywacja zdecydowanie po stronie gosci i mysle, ze nie sa na straconej pozycji under 2.5 @1.6 3/10 Spartak @2.6 1/10-------------------------------------------------------------- Bordo zagra glebokimi rezerwami ale byc moze zobaczymy takich zawodnikow jak Obertan, Jussie czy Cavenaghi, ktorzy, az tak mizerni nie sa dla przecietnego Panioniosu mecz o byc albo nie byc w p.Uefa, na Grekow ida wielkie pieniadze, niestety nie wiem czy slusznie under 2.5 @1.85 3/10 Bordeaux strzeli TAK @1.6 2/10 Bordeaux dnb @4.05 1/10------------------------------------------------------------------ Austria na te chwile gra kiepsko, w lidze 5 ost meczy to 3 remisy i 2 porazki, w P.Uefa 3 porazki bez historii, bramki 1-6 - bez jakichkolwiek szans na awans mysle, ze Galata nie bedzie czekac na wiesci z Grecji, tylko odrazu zaatakuje, chcac jak najszybciej strzelic pierwszego gola Galatasaray(-1) @1.67 6/10w innych meczach Brage do jakiegos ako mozna dolozyc, jesli chodzi o grupe G, wcale sie nie zdziwie, jak Getafe przypadkowo badz nie przypadkowo ogra ekipe naszego Wasyla a biedny Hapoel wygra u siebie z Aalborgiem(oba zespoly mocno oslabione) ponadto szczerze zycze Arisowi, by wywiozl jakies punkty z Monachium, czym przy wygranej Portugalczykow pograzylby przereklamowany Bayern ogolnie to tylko p.Uefa, ktory te powazne kluby poprostu zaczynaja olewac, tak wiec nie ma co szalec
|
Do góry
|
|
|
|
#1868034 - 20/12/2007 01:21
[Re: Valverde]
|
old hand
Meldunek: 15/12/2007
|
Witam! W koncu musi byc ten 1szy post hehe ja gram na dzisiaj: Galatasaray : Austria Wien HC(0-1) typ:1 kurs:1,57 buk: Bwin Tylko i wylacznie wygrana daje gospodarzom awans przy potknieciu Panionios z Bordeaux badz ewentualnym remisie. HC jest dla mnie dobrym rozwiazaniem bo goscie nie maja za duzej sily razenia a i ich obrona pozostawia wiele do zyczenia. Licze na wysoka wygrana turasow. Panionios : Bordeaux typ: under 2,5 kurs:1,8 buk: Bwin Francuzi sa juz pewni awansu z 1szego miejsca. Grecy natomiast musza to spotkanie wygrac badz zremisowac liczac na potkniecie turkow. Zastanawia mnie to jak francuzi potraktuja ten wyjazd i wydaje mi sie ze nie przyjada tylko po to zeby oddac pole bez jakiej kolwiek walki. underek po kursie 1,8 wydaje sie dobrym rozwiazaniem tego spotkania. Toulouse FC : Spartak Moskow typ: under 2,5 kurs:1,75 buk: Bwin W tej grupie jest juz wszystko jasne, pozostaje tylko pytanie ktora druzyna i z jakiego miejsca awansuje dalej. Dla franczow bedzie to mecz na otarcie lez lecz mimo przewagi wlasnego boiska mysle ze ciezko bedzie im ustrzelic cokolwiek. Rosjanie beda chcieli ten mecz wygrac co pewnie im sie uda jednak wyraznej przewagi bramkowej ja tutaj nie widze tym bardziej ze strasznie ciezko idzie im strzelanie bramek w tej edycji pucharu UEFA. Underek jak najbardziej mi pasuje. Zastanawia mnie jeszcze jedno spotkanie-> Getafe CF : RSC Anderlecht na over 2,5 po kursie 2,3. w tej grupie realnie patrzac na awans maja szanse 3 druzyny... ciekawy jestem czy hiszpanie i belgowie zagraja na remis..szczerze mowiac nie wydaje mi sie... Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1868156 - 20/12/2007 02:23
[Re: lukulus]
|
journeyman
Meldunek: 12/12/2007
|
ja zagralem 2 kupony na p.uefa. pierwszy ,za 50 euro,na ktorym mam Panionios,Alkmaar i Nurnberg.Drugi jest taki sam ,plus Kopenhaga ,z ta roznica ,ze nie za 50 ,a za 10 jurkow.
nie chce sie wglebiac w analizy,co jak i dlaczego,pewny jestem wygranej Panioniosu i AZ ,musza wygrac aby isc dalej i....wygraja.krotko i na temat.Watpliwosci mam w przypadku Nurnberg,niby graja z Grakami,ktorzy o nic juz nie walcza,ale ale,no wlasnie-jak nie wygra Norymberga,to zgadnijcie kto awansuje,Zenit ,czyli ruskie (czytaj w huj kasiaste!!!).nie pomyslalem o tym przy wysylaniu kuponu,ale moze sie tak zdarzyc ,ze sasze beda chcialy jakas premia dodatkowo zmobilizowac Larisse na ten mecz.a ,ze nie jest to sklaba druzyna u siebie przekonalo sie Blackburn(!!!)dostajac tam baty 2-0,przez co odpadli w przedbiegach do Uefa!
|
Do góry
|
|
|
|
#1868160 - 20/12/2007 02:25
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
Ja mam bardzo mieszane uczucia na temat meczu Bordeaux z Grekami... Prypominacje sobie spotkanie z 2005 roku? Panios - Dinamo Tibilisi?> http://www.uefa.com/competitions/uefacup/history/season=2004/round=1976/match=79723/index.htmlPo tym meczu uefa wszczeła śledztwo ( później umożone ) gdyż przed meczem bardzo duze sumy były postawione na zwyciestwo Paniosu z uwzglednieniem ze beda przehgrywali do przerwy....i rzeczywiscie było 0:1 HT i 5:2 FT......Więc uwaga na greków; )
|
Do góry
|
|
|
|
#1868215 - 20/12/2007 02:42
|
veteran
Meldunek: 05/01/2006
|
Kilka moich przemysleń: Toulouse-SpartakDla Francuzów to ostania szansa na dopisanie do swojego konta jakichkolwiek punkcików, choć szans na awans nie mają. Na dodatek w lidze wreszcie błysnęli formą i ograli na bądź co bądź zawsze trudnym i niewdzięcznym terenie w Paryżu-PSG. Spartak lig zakończył,awans w kieszeni.Czy wystarczy im na tyle motywacji,by dać w tym meczu z siebie wszystko? Nie sądzę, dlatego właśnie zaryzykuję typ na gospodarzy za małą stawkę po kursie 2,6. Braga- Cvena Zvezda BelgradJeśli Braga wygra różnicą dwóch goli, to spokojnie zapewni sobie awans z grupy. Należy więc przypuszczać, że zagrają bardzo ofensywnie. Stać ich na to, by strzelić co najmniej dwie bramki gospodarzom, bo są w niezłej formie. Chłopcy spod Czerwonej Gwiazdy jadą powalczyć o jakikolwiek punkt, bowiem do tej pory zdobyli ich okrągłe 0, więc z pewnością postarają się coś ugrać w Bradze. Z pewnością potrafią Portugalczykom strzelic bramkę, wiec over gotowy 6 jednostek na over 2,5 po kursie 1,85. Bayern-Aris Pojedynek Dawida z Goliatem, a w zasadzie Goliata z Dawidem. Ostatnio coś jednak Goliat ociężały i nieruchawy, a Dawid za to mały,ale wariat. Kto jet faworytem wiadomo, więc nie ma co się rozpisywać. Trzeba jednak zwrócić uwage na wyniki Arisu w Pucharze UEFA: wygrali w domu 3-0 z Crveną Zvezdą, a potem zremisowali 1-1 z Boltonem(wyjazd) i Bragą (dom). Należy zwrócić jeszcze uwagę, na fakt, że remis w tym spotkaniu zadowala obie strony i daje awans obu kapelom.Dlatego zamaist grać po kursie 1,22 na Bawarczyków szukam szceścia w takich typach: 2 jednostki X po kursie 5,25 oraz Aris +1,5 po kursie 2,06 za 5 jednostek.
|
Do góry
|
|
|
|
#1868273 - 20/12/2007 03:01
[Re: True02]
|
enthusiast
Meldunek: 14/11/2007
|
[quote=Mr.Bonifacy]Kilka moich przemysleń: Jeśli Braga wygra różnicą dwóch goli, to spokojnie zapewni sobie awans z grupy. Należy więc przypuszczać, że zagrają bardzo ofensywnie. Stać ich na to, by strzelić co najmniej dwie bramki gospodarzom, bo są w niezłej formie. Chłopcy spod Czerwonej Gwiazdy jadą powalczyć o jakikolwiek punkt, bowiem do tej pory zdobyli ich okrągłe 0, więc z pewnością postarają się coś ugrać w Bradze. Z pewnością potrafią Portugalczykom strzelic bramkę, wiec over gotowy 6 jednostek na over 2,5 po kursie 1,85. To lepiej zagrac chyba ze Cervena strzeli za 1.95
|
Do góry
|
|
|
|
#1868440 - 20/12/2007 03:41
[Re: muine bheag]
|
Carpal Tunnel
|
pewny jestem wygranej Panioniosu i AZ ,musza wygrac aby isc dalej i....wygraja.krotko i na temat. heh, taka spiewke mozna zarzucic do kazdego weekendowego pewniaka po kursie @1.2 czy @1.3 ogolnie takie posty zakrawaja na kpine, w sporcie nikt nic nie musi gratuluje podejscia i zycze wysokich wygranych
|
Do góry
|
|
|
|
#1868497 - 20/12/2007 03:59
|
stranger
Meldunek: 20/12/2007
|
Co myślicie o Alkmaar-Everton 1,61 3,7 4,55? Alkmaar ostatnio nie gra zbyt dobrze. Co prawda wygrało w lidze. Everton na fali wygrał ostatnio 4 mecze jednak ma zapewniony awans i czeka go mecz z MANU więc raczej na bank będzie oszczędzał zawodników. Za to Alkmaar gra o awans więc nie, a raczej Noryberga. Jednak Everton nie będzie chciał przegrać tego meczu. Czekając na ligę chcą mieć dobre morale. Jak widać kurs kusi.
Mój typ to ryzykancki remis.
|
Do góry
|
|
|
|
#1868847 - 20/12/2007 04:57
[Re: piootrek]
|
5 minut po czasie
Meldunek: 13/05/2005
|
bardzo ryzykancki ,sam piszesz ze maja juz awans zapewniony a w lidze angielskiej "maratonik" wiec muszą oszczedzac ludzi!! ,remis jest malo prawdopodobny
|
Do góry
|
|
|
|
#1869291 - 20/12/2007 05:43
[Re: moor6]
|
journeyman
Meldunek: 12/12/2007
|
święta idą, spokój
Edited by Logan (20/12/2007 05:48)
|
Do góry
|
|
|
|
#1869311 - 20/12/2007 05:45
[Re: moor6]
|
stranger
Meldunek: 20/12/2007
|
Mimo wszystko moim zdaniem może paść remis. Everton nie da sobie strzelić bramki mimo okrojonego składu. Alkmaar też nie jest w wysokiej formie. Moim zdaniem będzie to nudny mecz w którym padnie remis.
|
Do góry
|
|
|
|
#1869348 - 20/12/2007 05:50
[Re: muine bheag]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Kto odpuści, kto powalczy? (Sytuacja w grupach A-D przed ostatnią kolejką)Na sam początek czwartkowych spotkań grupa A. Tam pierwsze miejsce ma już zapewnione Everton (9 punktów), a o awans walczą Zenit (5), AZ Alkmaar (4) i Nurnberg (4). Rosjanie mają już komplet spotkań za sobą, AZ gra u siebie z Evertonem, a Niemcy jadą do ostatniej w tabeli Larissy. Tutaj skupię się na meczu AZ Alkmaar konta Everton, który według mnie wygra zespół gospodarzy. Anglicy bez względu na wynik mają już pierwsze miejsce, więc jutro niespecjalnie im będzie zależało na zwycięstwie. Holendrzy natomiast bardzo dobrze prezentują się na własnym boisku, a zwycięstwo zapewniłoby im awans. Zakładając wygraną Nurnbergii nad Larissą, Alkmaarowi potrzeba przynajmniej remisu 4:4, więc trzeba jednak zagrać o 3 punkty. Everton przyjedzie pewnie w drugim garniturze, więc Alkmaar będzie miał ułatwione zadanie. Kursy oscylują w granicach 1,65 i ja tutaj spróbuję zagrać zwycięstwo gospodarzy. Napisałem wcześniej, że należy założyć 3 punkty dla Nurnbergii, ale co do tego wcale nie jestem przekonany. Kursy na Niemców są jeszcze niższe niż na Alkmaar, a zespół reprezentujący Bundesligę wcale mnie nie przekonuje. Mam jakieś dziwne obawy co do tego meczu, a już na pewno nie zagram zwycięstwa Nurnbergii na gorącym, greckim terenie po kursie 1,6. Jedziemy dalej - grupa B. Tutaj o pierwsze miejsce zagrają Atletico Madryt i Panathinaikos Ateny. Nie ulega wątpliwości, że potencjałem piłkarskim zdecydowanie góruje zespół z Półwyspu Iberyjskiego. Jednak powstaje pytanie - czy na pewno zespołowi ze stolicy Hiszpanii będzie zależało na wygraniu grupy? Na pewno zajęcie drugiego miejsca gwarantuje bardziej medialnego rywala w następnej rundzie, ale czy jest sens ryzykować trafienia na zespół, który zajął trzecie miejsce w rundzie grupowej Ligi Mistrzów, zamiast grać z zespołem z trzeciego miejsca w Pucharze UEFA? Hmm, na początku miałem ten mecz odpuścić, ale chyba jednak delikatnie spróbuję zagrać na gospodarzy. Ale to naprawdę delikatnie. Doznałem natomiast szoku, kiedy zobaczyłem kurs na Aberdeen! Sytuacja jest prosta - Aberdeen gra u siebie z FC Kopenhagą. Szkoci potrzebują wygranej, Duńczykom do awansu wystarczy remis. Bukmacherzy proponują na zwycięstwo gospodarzy kurs 2,9! A taki to ja biorę z pocałowaniem ręki. Bądź, co bądź - mecz odbędzie się w Szkocji. To zawsze jest trudny teren, fanatyczni kibice, zdeterminowani piłkarze, którzy wiedzą, że jest to dla nich jedyna szansa na zaistnienie w Europie, bo w lidze Celticu i Rangersów jeszcze długo nie dogonią. Kopenhaga jest na trzecim miejscu tylko dzięki wyjazdowemu zwycięstwu nad Lokomotivem Moskwa. U siebie przegrała i z Atletico, i z Panathinaikosem. Żadna z tych dwóch drużyn na codzień nie zachwyca, ale dlaczego aż taki kurs na gospodarzy? Martwi mnie trochę pamięć o meczach Kopenhagi z Benficą, gdzie Portugalczycy trochę się namęczyli, oraz z Lens, które Duńczycy wyeliminowali. Dlatego też kurs zaatakuję, ale podobnie jak w przypadku pierwszego meczu - bardzo delikatnie. Grupa C jest według mnie nie do ruszenia. Żeby miały tu miejsca jakieś zawirowania, to Fiorentina musiałaby przegrać u siebie z Mladą Boleslav. Czy Włochom starczy jednak determinacji żeby wygrać mecz? Różnie z ich podejściem do Pucharu UEFA bywało i to się tyczy wszystkich drużyn Serie A. W Atenach zagrają AEK Ateny i Villareal. Nie widzę specjalnych argumentów na rzecz którejś z drużyn, a co za tym idzie także i ten mecz odpuszczam. Ostatnia grupa również mało ciekawa pod względem bukmacherskim. Pierwsze miejsce to wewnętrzna sprawa Hamburga oraz Bazylei. Gospodarzom z Niemiec wystarczy remis, goście potrzebują zwycięstwa. Teraz pytanie: Czy Bazylea porwie się na walkę o 3 punkty? Mi do tego spotkania pasuje scenariusz z remisem 0:0 lub skromnym zwycięstwem którejś z drużyn. HSV już zakończyło rozgrywki ligowe, jutro pewnie pierwszy skład nie zagra. Pozycja Szwajcarów również jest niezagrożona, więc po co się starać gromić rywala? Zarówno jedna, jak i druga drużyna nie straciła jeszcze bramki w meczach grupowych, więc defensywy funkcjonują nieźle. Co za tym idzie zagram tutaj undera. W drugim meczu sytuacja zgoła odmienna. Gospodarze, Rennes, potrzebują trzybramkowego zwycięstwa, natomiast goście, Dinamo Zagrzeb, przynajmniej dwubramkowego. Bukmacherzy sugerują, że tu padnie over, ja sugeruję, żeby mecz odpuścić. Będą lepsze okazje do zarobienia pieniędzy. Typy: Hamburger SV - FC Basel under 2,5 (4/10) Aberdeen - FC Kopenhaga [Asian Hc 0:0,25] 1 2,4 (5/10) Atletico Madryt - Panathinaikos Ateny 1 1,61 (5/10) AZ Alkmaar - Everon 1 1,67 (6/10)
|
Do góry
|
|
|
|
#1869741 - 20/12/2007 06:37
[Re: Radek_89]
|
addict
Meldunek: 15/07/2002
|
No to dzisiaj słaby wieczór Zurich baty, Spartak, Anderlecht,Galatasaray, Panonios w plecy większość zakładów jeśli nie wszystkie na korzyść przyjmujących zakłady może czwartek będzie lepszy
|
Do góry
|
|
|
|
#1869804 - 20/12/2007 06:50
[Re: dj600wojt]
|
member
Meldunek: 27/05/2007
|
A co sądzicie o takiej pozycji?
Braga - Crvena Zvezda H(0-1) 1(2.0) - gospodarze muszą wygrać conajmniej 2 golami, żeby zapewnić sobie awans do dawnych gier, a jak podkreślają trener i piłkarze wyjście z grupy jest prioytetem dla Bragi w końcówce 2007 roku. Goście już nie grają zupełnie o nic: ostatnie miejsce w grupie i brak jakichkolwiek nadzieji na awans. W takiej sytuacji kurs 2.0 uważam wręcz za zawyżony.
Weszło elegancko:)
|
Do góry
|
|
|
|
#1870075 - 20/12/2007 09:00
[Re: dj600wojt]
|
Carpal Tunnel
|
AZ - Everton tak jak wczoraj musial wygrac Panionios(jeden z kolegow wrecz dalby sobie reke obciac, ze wygra) tak wygrac "musi" AZ ... a ja po raz kolejny bede doszukiwal sie sensacji?(czy oby napewno ?) Alkmaar w tym sezonie totalnie zawodzi, malo powiedziec, ze maja 10 pkt. straty do prowadzacego Ajaxu, to jeszcze okupuja miejsce, ktore nawet nie daje barazu o p.Uefa zastaanwiam sie czy dzialacze nie podejma ryzykownej decyzji o odpuszczeniu pucharow kosztem skupienia sie tylko i wylacznie na lidze, bo z pewnoscia nie tego spodziewali sie kibice Jakby tego bylo malo u gospodarzy zabraknie zawieszonego Ariego[7bramek], Martensa, Luirinka, Didulicy i Schaarsa, niepewny jest tez wystep bedacego w bardzo dobrej formie Dembele[3bramki], wiec w ataku mozna sie spodziewac "genialnego" Pelle[1gol](rzecz jasna mialem na mysli genialne nazwisko, nic wiecej ) te oslabienia to wedlug mnie ok. 50% "mocy" holenderskiego zespolu i naprawde nie wierze, ze latwo ograja Anglikow. sklad Evertonu: Wessels, Ruddy, Lescott, Jagielka, Hibbert, Valente, Boyle, Irving, Rodwell[16 lat ], Pienaar, Vidarsson, Kissock, Gravesen, Carsley, McFadden, Johnson, Anichebe, Vaughan pogrubione nazwiska prawdopodobnie stworza wyjsciowa "11", ktora w moim przekonaniu tworza naprawde solidni zawodnicy zabraknie takich nazwisk jak: kontuzjowani Baines, Stubbs i Osman czy odpoczywajacy Howard, Yobo, Neville, Yakubu, Arteta oraz Cahill reansumujac, widze w kursach na ten mecz naprawde wielkie nieporozumienie : Everton @5.70 2/10 Everton X2 @2.30 8/10
Edited by Logan (20/12/2007 15:15)
|
Do góry
|
|
|
|
#1870079 - 20/12/2007 09:08
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
AZ - Everton tak jak wczoraj musial wygrac Panionios(jeden z kolegow wrecz dalby sobie reke obciac, ze wygra) tak wygrac "musi" AZ ... a ja po raz kolejny bede doszukiwal sie sensacji?(czy oby napewno ?) Alkmaar w tym sezonie totalnie zawodzi, malo powiedziec, ze maja 10 pkt. straty do prowadzacego Ajaxu, to jeszcze okupuja miejsce, ktore nawet nie daje barazu o p.Uefa zastaanwiam sie czy dzialacze nie podejma ryzykownej decyzji o odpuszczeniu pucharow kosztem skupienia sie tylko i wylacznie na lidze, bo z pewnoscia nie tego spodziewali sie kibice Jakby tego bylo malo u gospodarzy zabraknie zawieszonego Ariego[7bramek], Martensa, Luirinka, Didulicy i Schaarsa, niepewny jest tez wystep bedacego w bardzo dobrej formie Dembele[3bramki], wiec w ataku mozna sie spodziewac "genialnego" Pelle[1gol](rzecz jasna mialem na mysli genialne nazwisko, nic wiecej ) te oslabienia to wedlug mnie ok. 50% "mocy" holenderskiego zespolu i naprawde nie wierze, ze latwo ograja Anglikow. sklad Evertonu: Wessels, Ruddy, Lescott, Jagielka, Hibbert, Valente, Boyle, Irving, Rodwell[16 lat ], Pienaar, Vidarsson, Kissock, Gravesen, Carsley, McFadden, Johnson, Anichebe, Vaughan pogrubione nazwiska prawdopodobnie stworza wyjsciowa "11", ktora w moim przekonaniu tworza naprawde solidni zawodnicy zabraknie takich nazwisk jak: kontuzjowani Baines, Stubbs i Osman czy odpoczywajacy Howard, Yobo, Neville, Yakubu, Arteta oraz Cahill reansumujac, widze w kursach na ten mecz naprawde wielkie nieporozumienie : Everton @5 2/10 Everton X2 @2.14 8/10 Jak zobaczyłem kursy na Everton, to malo z krzesła nie spadłem Zgadzam się z bitnapem Alkmaar jest cienki i grać na ich zwycięstwo po 1.60 czy cos koło tego Sorry, jak w to nie wchodzę Kursy w drugą stronę spokojnie value 2@5.75 Expekt X@3.80 Betway 2DNB@3.90 Betway X2@2.30 Betway Everton +1AH@1.74 Betsson Nie wiem, jeszcze co wybiorę, ale te kursy to promocja
|
Do góry
|
|
|
|
#1870143 - 20/12/2007 10:29
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/05/2004
|
AZ - Everton tak jak wczoraj musial wygrac Panionios(jeden z kolegow wrecz dalby sobie reke obciac, ze wygra) tak wygrac "musi" AZ ... a ja po raz kolejny bede doszukiwal sie sensacji?(czy oby napewno ?) Alkmaar w tym sezonie totalnie zawodzi, malo powiedziec, ze maja 10 pkt. straty do prowadzacego Ajaxu, to jeszcze okupuja miejsce, ktore nawet nie daje barazu o p.Uefa zastaanwiam sie czy dzialacze nie podejma ryzykownej decyzji o odpuszczeniu pucharow kosztem skupienia sie tylko i wylacznie na lidze, bo z pewnoscia nie tego spodziewali sie kibice Jakby tego bylo malo u gospodarzy zabraknie zawieszonego Ariego[7bramek], Martensa, Luirinka, Didulicy i Schaarsa, niepewny jest tez wystep bedacego w bardzo dobrej formie Dembele[3bramki], wiec w ataku mozna sie spodziewac "genialnego" Pelle[1gol](rzecz jasna mialem na mysli genialne nazwisko, nic wiecej ) te oslabienia to wedlug mnie ok. 50% "mocy" holenderskiego zespolu i naprawde nie wierze, ze latwo ograja Anglikow. sklad Evertonu: Wessels, Ruddy, Lescott, Jagielka, Hibbert, Valente, Boyle, Irving, Rodwell[16 lat ], Pienaar, Vidarsson, Kissock, Gravesen, Carsley, McFadden, Johnson, Anichebe, Vaughan pogrubione nazwiska prawdopodobnie stworza wyjsciowa "11", ktora w moim przekonaniu tworza naprawde solidni zawodnicy zabraknie takich nazwisk jak: kontuzjowani Baines, Stubbs i Osman czy odpoczywajacy Howard, Yobo, Neville, Yakubu, Arteta oraz Cahill reansumujac, widze w kursach na ten mecz naprawde wielkie nieporozumienie : Everton @5 2/10 Everton X2 @2.14 8/10 Taa... Jest małe ale. Everton w weekend ma prestiżowy (dla nich) mecz na Old Trafford z Man Utd i będzie im na pewno zależało na dobrym występie. Uważam, że Everton może jutro oszczędzać siły bo wychodzi z pierwszego miejsca w grupie tak czy siak. Proponowałbym odpuścić to spotkanie a jeżeli musiałbym coś wybrać to jednak Alkmaar na win (bo grają o awans).
|
Do góry
|
|
|
|
|
|