Rozmowa o (braku) transmisji wrze, a typy stygną
Do roboty panowie typerzy!
Turów Zgorzelec - Anwil Właocławek Jest to mecz dwóch obecnie najlepszych drużyn DBE, bardzo prestiżowe spotkanie.
Ciekawe pojedynki na obwodzie(Rodriguez-Henderson, Logan-Pluta) oraz pod koszami (Drobnjak-Dunn,Witka-Okafor).
Podstawą do pokonania Anwilu będzie zatrzymanie Hendersona, myślę, że Rodriguez przy wsparciu swoich kolegów może tego dokonać.
Lepsza obrona po stronie gospodarzy, a potencjałem ofensywnym na pewno nie odbiegają od gości.
Moim zdaniem Turów będzie dyktował warunki na parkiecie, a wówczas zakończy się to tak:
Turów - Anwil @
1,50Turów - Anwil
UNDER 141pkt @
1,90
_________________________________________________ AZS Koszalin - Kotwica Kołobrzeg AZS u siebie niezwykle ofensywny, zdecydowany basket "na tak".
Po wkomponowaniu się Reese'a do składu bardzo dobre wyniki i jeszcze większa siła ofensywna.
Kotwica duża siła podkoszowa-Daniels, Bigus- jednak nie zapominają o obwodzie-Snow, Armstrong. Również potrafią rzucić 80 i więcej punktów.
Z pojedynku Thompson-Snow wybieram "1". Charakterystyka zawodników podobna, a swój wybór w dużej mierze opieram na większej liczbie minut spędzanych na parkiecie przez Thompsona.
AZS Koszalin- Kotwica Kołobrzeg @
1,45AZS Koszalin - Kotwica Kołobrzeg
OVER 164pkt @
1,90Thompson - Snow @
1,60____________________________________________Ponadto...
Biorę
dodatni handi na Czarnych, którzy najgorszy okres mają już za sobą i nie sądzę by byli zmasakrowani we Wrocławiu.
...
King - Clarkson @
1,70W ostatnim meczu kiepska skuteczność Kinga (może już jest zmęczony graniem w każdym meczu 35-40 minut
... oby nie).
Większa ilość minut na parkiecie, większa ilość oddawanych rzutów (w tym za 3pkt, co dla Clarksona jest raczej nie spotykane) skłaniają mnie do zagrania tego typu
...
Przychylam się również do OVERA zaproponowanego przez
shane'a (napisał już wszystko co można było napisać
)
Pozdrawiam