wypada dodac ze awansuja po 3 druzyny z grupy
![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Wstepnie z jutrzejszych meczy wydaje mi sie ze Basel wygra, zapewniajac sobie awans. Norwegowie dawno po sezonie, pewnie woleliby juz byc na wakacjach niz uzerac sie w p. uefa w ktorym i tak nic nie ugraja.
Dinamo moze wygrac z Hamburgiem, ktory jak narazie ma komplet zwyciestw i nawet jezeli dzis przegra to w ostatniej kolejce zagra u siebie z Basel (ktory juz dzis moze zapewnic sobie awans)
Dinamo jak narazie slabo 1 punkt w 2 meczach.. Jezeli chca cos zdzialac w p. UEFA musza ten mecz wygrac.
Najbardziej jednak zainteresowala mnie konfrontacja
czeskiej Mlada Boleslav z greckim AEK (z Rivaldo w skladzie
)
chcialbym aby ekipa grecka wygrala.. jednak przeczucie mowi mi ze tutaj padnie remis.. dlaczego ?
dlatego ze
remis moze pozniej okazac sie remisem na wage awansu.. zakladajac ze Villarreal wygra u siebie z Elfsborgiem i zapewni sobie awans.. moze wydarzyc sie tak.. ze w ostatniej kolejce AEK zagra u siebie z Villarrealem B
- podczas gdy Mlada wowczas bedzie grała z Fiorentina ktora nie bedzie miala jescze pewnego awansu i meczu nie odpusci.
Troche napinana teoria.. ale patrzac w przyszlosc bardzo prawdopodobna kolejnosc wydarzen.
Wiec dzis wstepnie tak na chlodno grałbym tutaj
remis i zaraz zaczynam powazniej myslec o tym typie