Strona 6 z 10 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 >
Opcje tematu
#182723 - 29/11/2002 23:58 Re: Apelacje do Komisji EEL
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
Oficjalnie podaje do wiadomości rezygnację z udziału w rozgrywkach EEL drużyny Lechii Zielona Góra z ligi 1B, niestety ze względu na coraz mniejsze nakłady czasowe które mogę poświęcić na przebywanie na forum i zajmowanie się konkursami trener wraz z zawodnikami musiał podjąć tak drastyczną decyzję, mam nadzieję że znajdą się chociaż nabywcy na niektórych z moich utalentowanych młodzików

SLAV

Do góry
#182724 - 30/11/2002 04:52 Re: Apelacje do Komisji EEL
Anthrator Offline
addict

Meldunek: 12/08/2002
A z tym gosciem co zrobicie,nie rozegrał do tej pory żadnego meczu a podpisał sie za drużynę i podaje typy.
Chyba w regulaminie było że po 3 walkowerach out?
A tu 11 walkowerów i nagle znajduje sie gość ?!

_raekwon_
Junior Member
Użytkownik # 3595

wysłano 27-11-2002 19:50
--------------------------------------------------------------------------------
sorry ale bylem zmuszony do zmiany nicka (jonasz) SKT Sopot mysle ze nie powinno byc wiekszych problemow. Mialem dluzsza przerwe, ale juz zaczynam:

---------------------------------------------

Do góry
#182725 - 30/11/2002 08:40 Re: Apelacje do Komisji EEL
Dany Offline
enthusiast

Meldunek: 25/06/2002
Ale Sebas on zrobi afere o 2m , a podrugie rozmawialem z arrowem na czacie i sam powiedzial zebym podal typy za niego i to zrobilem!!!
Nic do niego niemam ale on takie teksty wali typu Cy cy - niewiem czy on jest glupi czy udaje glupiego wogole nie szanuje osoby z ktora prowadzi rozmowe , albo typu nie osmieszaj sie : )))))
"Ale Sebas on robi afere" mały rozkapryszony dzieciak.Gy_Gy ile ty masz lat 10-11 na moje oko to 6. Pewnie w piaskownicy stoisz w koncie ,a zabawki oddajesz koegom.
Dopiero jak siądziesz przy klawiaturze to dajesz upust emocjom.
******** pisanie gwiazdek , to ci wychodzi najlepiej,wszyscy wiemy jak ubogi jest słownik małolatów,piszą tylko p******** k****** j****
bo nic innego nie potrafią
[wali teksty] no to chociarz bez gwiazdek,ale z jakiego języka [chyba łacina podwórkowa]
Moim zdaniem to ty jesteś ten indyk co spierdzielił Georgowi Buschowi W z półmiska świątecznego i gulgoczesz jakieś niezrozumiałe teksty przez klawiature.
Podniosłeś mi ciśnienie podając typy za arrowa[rozmawialem z nim na cacie]szkoda że 5 tygoni wcześniej z nim nie gadałeś jak przestał typować.
Kombinujesz,dlatego dowaliłem się o te 2 minuty.
Jakbyś nie cudował[jak to robią pozostali uczestnicy]to bym wcale nie zwrócił uwagi na te spóżnione mecze[ale jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie]
Gdy siądziesz przed klawiaturą aby coś namazgrolić
spójrz najpierw w lustro czy nie przypominasz tego indyka świątecznego z białego domu.Jeżeli tak to weś prysznic,ostygnij otwórz kilka słowników i encyklopedi.
Nie serwuj na tym forum już gwiazdek jak nie douczony małolat bo się tylko kompromitujesz.
Pozdro dla wszystkich i Gy_Gy[klawiaturą wojny nie wygrasz ale rozumem uzyskasz pokój]

Do góry
#182726 - 30/11/2002 16:35 Re: Apelacje do Komisji EEL
Anonymous
Unregistered

Czy mozna powtorzyc mecz Borussia Dortmund -Cudowne Maliniaki , poniewaz nie wiedzialem ze system jest przestawiony pn -pt i sob - niedz, czekam na odpowiedz. 3 LIGA D

Pozdrawiam

Do góry
#182727 - 30/11/2002 17:45 Re: Apelacje do Komisji EEL
THOM Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/11/2001
Zwracam się do Zarządu EEL z prośbą o rozwiązanie mojego problemu. Polega on na tym, że gram jako gospodarz, a mój przeciwnik jako gość podał 6 strzałów w wyniku czego strzelił bramkę. Co w takim przypadku zrobić?? Czy można to potraktować jako walkower dla gospodarza?. Czekam na odpowiedź - by w razie czego zdążyć podać typy na tę kolejkę. Problem dotyczy meczu TOTTENHAM HOTSPUR - ZAGŁĘBIE WAŁBRZYCH. (III liga grupa A).
Mój przeciwnik złamał również regulamin (punkt7b), nie podał godziny rozgrywania typów - tylko datę. Jest to dla mnie o tyle ważne, że zależy od tego strategia mojej gry (chodzi mi o wynik meczu - czy zostanie mojemu rywalowi zaliczona ta bramka strzelona czy też nie, czy też zostanie mi przyznany walkower).

Pozdro

Do góry
#182728 - 30/11/2002 17:52 Re: Apelacje do Komisji EEL
orient Offline
addict

Meldunek: 14/01/2001
Witam

Chcialbym sie zajac reorganizacja ligi IIIb. gdzie liczba startujacych jest chyba najnizsza. 6 z 12. Podalem juz szereg propozycji w temacie IIIb (strona3) ale widze ze ludziom bardziej podoba sie fikcyjne i regulaminowe wypelnianie meczy z nieobecnymi niz jakiekolwiek dzialanie.

Takze prosilbym o narzucenie jakiegos planu z gory. Bo granie 5 meczy w tej rundzie to w ogole przesada...chyba ze trzeba dokonczyc ten caly pogrzeb.

pozdrawiam orient

Do góry
#182729 - 30/11/2002 19:43 Re: Apelacje do Komisji EEL
lorder Offline
enthusiast

Meldunek: 27/04/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał THOM:
[qb]Zwracam się do Zarządu EEL z prośbą o rozwiązanie mojego problemu. Polega on na tym, że gram jako gospodarz, a mój przeciwnik jako gość podał 6 strzałów w wyniku czego strzelił bramkę. Co w takim przypadku zrobić?? Czy można to potraktować jako walkower dla gospodarza?. Czekam na odpowiedź - by w razie czego zdążyć podać typy na tę kolejkę. Problem dotyczy meczu TOTTENHAM HOTSPUR - ZAGŁĘBIE WAŁBRZYCH. (III liga grupa A).
Mój przeciwnik złamał również regulamin (punkt7b), nie podał godziny rozgrywania typów - tylko datę. Jest to dla mnie o tyle ważne, że zależy od tego strategia mojej gry (chodzi mi o wynik meczu - czy zostanie mojemu rywalowi zaliczona ta bramka strzelona czy też nie, czy też zostanie mi przyznany walkower).

Pozdro [/qb][/QUOTE]Zgadza się, przez pomyłkę oddałem 6 strzałów a nie 5, ale mój przeciwnik wogóle nie wziął udziału w tym meczu(12 kolejka).Oddaję ten spór do sprawiedliwego rostrzygnięcia przez Zarząd EEL.

Do góry
#182730 - 30/11/2002 20:05 Re: Apelacje do Komisji EEL
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał THOM:
[qb]Zwracam się do Zarządu EEL z prośbą o rozwiązanie mojego problemu. Polega on na tym, że gram jako gospodarz, a mój przeciwnik jako gość podał 6 strzałów w wyniku czego strzelił bramkę. Co w takim przypadku zrobić?? Czy można to potraktować jako walkower dla gospodarza?. Czekam na odpowiedź - by w razie czego zdążyć podać typy na tę kolejkę. Problem dotyczy meczu TOTTENHAM HOTSPUR - ZAGŁĘBIE WAŁBRZYCH. (III liga grupa A).

Pozdro [/qb][/QUOTE]Typ podany jako 6 nie liczy się, walkowera nie ma ale liczy się tylko 5 pierwszych typów, ostatni odrzucamy

Do góry
#182731 - 30/11/2002 20:06 Re: Apelacje do Komisji EEL
Prem Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał PaRaNoo:
[qb]Czy mozna powtorzyc mecz Borussia Dortmund -Cudowne Maliniaki , poniewaz nie wiedzialem ze system jest przestawiony pn -pt i sob - niedz, czekam na odpowiedz. 3 LIGA D

Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Jeśli rywal wyrazi zagra fair play zgodę to tak, jeśli nie - niestety walkower.

Do góry
#182732 - 30/11/2002 20:08 Re: Apelacje do Komisji EEL
Prem Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał orient:
[qb]Witam

Chcialbym sie zajac reorganizacja ligi IIIb. gdzie liczba startujacych jest chyba najnizsza. 6 z 12. Podalem juz szereg propozycji w temacie IIIb (strona3) ale widze ze ludziom bardziej podoba sie fikcyjne i regulaminowe wypelnianie meczy z nieobecnymi niz jakiekolwiek dzialanie.

Takze prosilbym o narzucenie jakiegos planu z gory. Bo granie 5 meczy w tej rundzie to w ogole przesada...chyba ze trzeba dokonczyc ten caly pogrzeb.

pozdrawiam orient[/qb][/QUOTE]Orient po to przyspieszono rozgrywki żeby "dokończyć ten cały pogrzeb". Bardzo nad tym ubolewam ale niestety trzeba dociągnąć ten sezon do końca. Bardzo mi przykro że akurat znalazłeś się w lidze z nieodpowiedzialnymi ludźmi.

Do góry
#182733 - 01/12/2002 00:01 Re: Apelacje do Komisji EEL
lorder Offline
enthusiast

Meldunek: 27/04/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał THOM:

Pozdro [/qb][/QUOTE]Typ podany jako 6 nie liczy się, walkowera nie ma ale liczy się tylko 5 pierwszych typów, ostatni odrzucamy[/qb][/QUOTE]Chciałem zauważyc ze drużyna Totenhamu Hotspur nie wzieła udziału w meczu, czyli nie oddała ani jednego strzału.

Do góry
#182734 - 01/12/2002 14:22 Re: Apelacje do Komisji EEL
Anonymous
Unregistered

Ja w sprawie meczu Borussia Dortmund - Cudowne Mailiniaki, ktory chcialem zeby zostal powtorzony, bo nie podalem swoich typow, ale okazuje sie ze trener druzyny przeciwnej nie podaje swoich typow od miesiaca (na ten mecz rowniez nie podal) wiec mysle ze moglbym podac te zalegle mecze, a pozniej jak by druzyna przeciwna chciala zrobic to samo to ja tez pojde im na reke.
Pozdrawiam

Do góry
#182735 - 01/12/2002 14:26 Re: Apelacje do Komisji EEL
Anonymous
Unregistered

Oczywiscie czekam na pozytywna odpowiedz

Do góry
#182736 - 01/12/2002 23:39 Re: Apelacje do Komisji EEL
Prem Offline
Carpal Tunnel

Tottenham - Zagłębie 0:3 walkower
Tottenham nie podał typów

PaRaNoo: decyzję zarząd podejmie do wtorku, proszę o wypowiedzi członków zarządu.

Do góry
#182737 - 01/12/2002 23:57 Re: Apelacje do Komisji EEL
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2001
Skoro druzyna Mailiniakow nie podaje typow od miesiaca to i w meczu z Borusia pewnie by nie podala ...A dryznie Borusii widac bardziej zalezy na rozegraniu tego meczu dlatego proponuje ponowne rozegranie tego meczu systemem pon-pt (Borusia po prostu poda typy na 2 mecze)ale typy inne.Jesli Mailiniaki nie podadza typow to walkower dla druzyny z Dortmundu.Taka jest moja propozycja

Pozdrawiam iwo:

Do góry
#182738 - 02/12/2002 03:34 Re: Apelacje do Komisji EEL
wesul Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 26/10/2001
W zwiazku ze zla data meczu Porto - Coimbra podana na stronie profa (niedziela, a mecz bedzie w poniedzialek) mam pytanie czy ten strzal zostaje uniewazniony, czy moge poczekac na jego wynik do jutra?? Nie ma on wplywu na wynik meczu UNTS - Stomil, a jedynie na ilosc bramek strzelonych przez moja druzyne (zakladajac oczywiscie, ze Porto wygra).

Co do meczu Borussia - Maliniaki uwazam, ze mecz ten mozna przelozyc na inny termin i PaRaNoo poda typy jeszcze raz, a jego przeciwnik jak zacznie grac to poda typy, a jak nie to bedzie walkower.
Podobna sytuacja miala juz kiedys miejsce (nie pamietam czy w tym czy w poprzednim sezonie) i mecz zostal powtorzony.

Do góry
#182739 - 02/12/2002 20:54 Re: Apelacje do Komisji EEL
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2001
Mysle Wesul ,ze mozesz poczekac do dzis poniewaz to nie byl twoj blad tylko profa i nie ma to wplywu na wynik a tak to moze uda ci sie strzelic wiecej bramek

Do góry
#182740 - 02/12/2002 21:09 Re: Apelacje do Komisji EEL
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał PaRaNoo:
[qb]Ja w sprawie meczu Borussia Dortmund - Cudowne Mailiniaki[/qb][/QUOTE]No zeby nie mowili ze sie obijam...

Skoro druzyna przeciwnika nie podaje typow juz od miesiaca i nie podala ich w tym meczu to gospodarz - Dortmund chca wykorzystac sytuacje proponuje rozegrac mecz ponownie doskonale wiedzac ze przeciwnik i tak nie poda typow i liczac na latwe 3 pkt z walkowera.

Jesli natomiast trener/prezes maliniakow wyrazi chce rozegrania meczu to nie widze przeszkod by mecz mial zostac rozegrany.

Do góry
#182741 - 02/12/2002 22:40 Re: Apelacje do Komisji EEL
Anonymous
Unregistered

Gospodarz DORTMUND wcale nie chce wykorzystac sytuacji liczac na walkowera, bo z pytaniem o dodatkowy mecz zglosilem sie nie wiedzac, iz przeciwknik nie podal typow (sa moje dwa posty), a pktow nie zdobywam wylacznie z walkowerow wiec mnie nie oczerniaj Szakal, duzo bardziej wole grac mecze niz dostawac walkowery.

Pozdrawiam

Do góry
#182742 - 04/12/2002 06:48 Re: Apelacje do Komisji EEL
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
wesul mozesz zrobic aby strona Allegro otwierala sie w osobnym oknie ?

I tak z ciekawosci. Co Ci daje ze ktos na to kliknie ?

Do góry
Strona 6 z 10 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 >