[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dany:
[qb]Dzięki SebaS... za linki.
Czekam na wynik mojej apelacji,termin odwoławczy minął.
Niestety musz wnieść nową apelacje.
Menadżer Gy_Gy_Craw [Slaughter Gorzow]w 11 kolejce
III C podał swoje mecze po ich rozpoczęciu.
Wybrane mecze rozpoczęły się o 14,a post z typami
został wysłany kilka minut po 14.
W typach nie zostały podane godziny rozpoczęcia
[raczej celowo aby nikt nie dopatrzył się oszustwa].
Apeluje o przyznanie walkowera drużynie FC Barcelona.
Proponuje przy recydywie o dodatkowe kary dla menedżerów którzy się tego dopuszczą.
Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]No co ty za glupoty p******isz , za zwyczaj nik przy meczach nie podaje daty rozpoczecia meczu w nasze lidze i napewno w innuch a ja nie podaje daty od pierwszej kolejki tych rozgrywek i
sadzisz ze spacjalnie robie to nie podajac daty przy meczu jak nie podawalem od 1 kolejki!!!Nie zly sciebie apacz jest !!!
Po pierwsze, pierwszy raz podalem mecz ze spoznieniem a ty mnie lachu nazwales jakims oszustem , oszutem to mozna nazwac twojie kilka minunu , jak by ci ciezko bulo napisac 2 minuty

No co za apacz aby tylko wyzebrac walkowera !!! No roz****da*aja mie tacy ludzie ktorzy robia afere o 2 minuty!!!!
Co do meczu arrowa to maz racje ale , niewiedzialem ze o to tez robisz afere , a z reka na sercu mowie ci ze bylem wtedy na czaice bo zazwyczaj jestem czesto ale ostatni 1,5 niema mnie tam!!! ale aby ci udowodnic to zagadam za arrowem zeby sie tu udzielil ze podalem typy za niego!!!(chodz juz po fakcie - ale nie bedzie mi tu jakis..... psul opini na moj temat typu oszust itp....!!!
Pozdrawiam uczestnikow i zarzad EEL oraz danego!!!