#1812058 - 27/11/2007 19:36
Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [18]
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
- 3 dni bez neta  - w sobote skończyła się umowa z erą czyli również jak do tej pory 3 dni bez koma - zrobiłem referat, ale zaspałem na ćwiczenia  - ekonomia - pogoda
|
Do góry
|
|
|
|
#1814093 - 28/11/2007 06:00
[Re: Cholo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Przed chwilą, właściwie czasem dłuższym niż chwila, czyli przed jakimś czasem (dłuższym niż chwila), pomyślałem sobie, że zjem płatki, takie z mlekiem, kukurydziane, z domieszką owsianych, mniamuśne są, jak pomyślałem, tak też zrobiłem, poszedłem do kuchni, wziąłem salaterkę- taką miskę głębszą, po czym do miski tej nasypałem wyżej wymienionych płatków, oczywiście owsianych mniej niż kukurydzianych, bo owsiane są jedynie dodatkiem, tak około 1/8 owsianych, może nawet 1/9, reszta to kukurydziane, po czym postanowiłem tak przygotowaną mieszankę zalać mlekiem (2%), ale wlewając mleko, nagle okazało się, że mleka jest za mało niż się spodziewałem, a co za tym idzie część płatków, została nad mlekiem, a część pod, nie przyniosły efektu również moje starania podtapiania tych płatków, które były na górze, bowiem były one lżejsze i nie chciały w żaden sposób pokryć się mlekiem, którego nie było, nie było tyle ile być powinno, a być powinno więcej niż było, bo było jak już wspomniałem za mało. Jednakże nie mogłem już poczynić żadnych kroków, bowiem płatki z mlekiem stały się jedną masą, której integralną częścią były płatki niezatopione w mleku (w większości były to płatki kukurydziane).
|
Do góry
|
|
|
|
#1814408 - 28/11/2007 06:46
[Re: Master.com back]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Przed chwilą, właściwie czasem dłuższym niż chwila, czyli przed jakimś czasem (dłuższym niż chwila), pomyślałem sobie, że zjem płatki, takie z mlekiem, kukurydziane, z domieszką owsianych, mniamuśne są, jak pomyślałem, tak też zrobiłem, poszedłem do kuchni, wziąłem salaterkę- taką miskę głębszą, po czym do miski tej nasypałem wyżej wymienionych płatków, oczywiście owsianych mniej niż kukurydzianych, bo owsiane są jedynie dodatkiem, tak około 1/8 owsianych, może nawet 1/9, reszta to kukurydziane, po czym postanowiłem tak przygotowaną mieszankę zalać mlekiem (2%), ale wlewając mleko, nagle okazało się, że mleka jest za mało niż się spodziewałem, a co za tym idzie część płatków, została nad mlekiem, a część pod, nie przyniosły efektu również moje starania podtapiania tych płatków, które były na górze, bowiem były one lżejsze i nie chciały w żaden sposób pokryć się mlekiem, którego nie było, nie było tyle ile być powinno, a być powinno więcej niż było, bo było jak już wspomniałem za mało. Jednakże nie mogłem już poczynić żadnych kroków, bowiem płatki z mlekiem stały się jedną masą, której integralną częścią były płatki niezatopione w mleku (w większości były to płatki kukurydziane). Mnie denerwuje to, że nie mam takiego towaru jak Master 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|