#1814556 - 28/11/2007 08:45
Re: Co mnie do jasnej anielki denerwuje [18]
[Re: pettersen]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Dziennikarskie mendy żerujące na błędach rodaków : http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news/koszmar-kuszczaka,1017951,6Żeby było ciekawiej debil, który to napisał sam nie ustrzegł się błędu i zrobił literówkę : "Polak spodziewał się chyba dośrodkowania i zrobił mały krok w kierunku środka, tymczasem Abel z ostrego kąta uderzył i piłka wylądował przy słupku!". Obejrzałem przed chwilą skróty i faktycznie Kuszczak popełnił błąd, ale w całej kolejce wpadło parę większych szmat. Podobnym małym zawistnym człowieczkiem, który potrafił tylko każdego krytykować był Paweł Zarzeczny, ale jak widze w końcu Interia przestała mu płacić za te wypociny i już nie pisze. No i oczywiście do tego banda internetowych nieudaczników, którzy się zaczęli wyśmiewać z Kuszczaka w komentarzach. Oczywiście błąd Kuszczaka to tylko przykład. Szkoda, że w Polsce jest tylu ludzi, którzy tylko czekają aż ktoś komu się lepiej wiedzie popełni błąd.
|
Do góry
|
|
|
|
#1814686 - 28/11/2007 15:25
[Re: Piecia]
|
addict
Meldunek: 21/08/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1815483 - 29/11/2007 02:36
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
w wiekszosci wagonow TLK z 2 kl. sa zdeklasowane wagony z 1 kl. czyli jedziesz 2 klasa, a masz jakbys jechal w pierwszej, a obowiazek rezerwacji jest dlatego, ze jest na takie pociagi sporo chetnych
|
Do góry
|
|
|
|
#1815550 - 29/11/2007 02:51
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
Dziennikarskie mendy żerujące na błędach rodaków : http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news/koszmar-kuszczaka,1017951,6Żeby było ciekawiej debil, który to napisał sam nie ustrzegł się błędu i zrobił literówkę : "Polak spodziewał się chyba dośrodkowania i zrobił mały krok w kierunku środka, tymczasem Abel z ostrego kąta uderzył i piłka wylądował przy słupku!". Obejrzałem przed chwilą skróty i faktycznie Kuszczak popełnił błąd, ale w całej kolejce wpadło parę większych szmat. Podobnym małym zawistnym człowieczkiem, który potrafił tylko każdego krytykować był Paweł Zarzeczny, ale jak widze w końcu Interia przestała mu płacić za te wypociny i już nie pisze. No i oczywiście do tego banda internetowych nieudaczników, którzy się zaczęli wyśmiewać z Kuszczaka w komentarzach. Oczywiście błąd Kuszczaka to tylko przykład. Szkoda, że w Polsce jest tylu ludzi, którzy tylko czekają aż ktoś komu się lepiej wiedzie popełni błąd. Nic dodać, nic ująć. Witamy w Polsce  Albo raczej 
|
Do góry
|
|
|
|
#1816120 - 29/11/2007 04:18
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Dziennikarskie mendy żerujące na błędach rodaków : http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news/koszmar-kuszczaka,1017951,6Żeby było ciekawiej debil, który to napisał sam nie ustrzegł się błędu i zrobił literówkę : "Polak spodziewał się chyba dośrodkowania i zrobił mały krok w kierunku środka, tymczasem Abel z ostrego kąta uderzył i piłka wylądował przy słupku!". Obejrzałem przed chwilą skróty i faktycznie Kuszczak popełnił błąd, ale w całej kolejce wpadło parę większych szmat. Podobnym małym zawistnym człowieczkiem, który potrafił tylko każdego krytykować był Paweł Zarzeczny, ale jak widze w końcu Interia przestała mu płacić za te wypociny i już nie pisze. No i oczywiście do tego banda internetowych nieudaczników, którzy się zaczęli wyśmiewać z Kuszczaka w komentarzach. Oczywiście błąd Kuszczaka to tylko przykład. Szkoda, że w Polsce jest tylu ludzi, którzy tylko czekają aż ktoś komu się lepiej wiedzie popełni błąd. W pełni się zgadzam. Kuszczak powinien się lepiej zachować, ale na pewno nie był to wielki błąd. Po drugie - od kiedy puszcza się spalone do dalszej gry? Chyba trzeba idiocie uświadomić, że nie ma znaczenia czy zawodnik jest 2 cm czy 2 m za przedostatnim zawodnikiem - w obu przypadkach gra nie powinna być kontynuowana. A już na pewno nie rozpatrywałbym tego meczu jako zaprzepaszczona szansa - Manchester to zbyt uznana firma, żeby po jednym słabym meczu od razu odstawiać zawodnika, który w kilku wcześniejszych meczach grał niemalże bezbłędnie. Typowy zakompleksiony dziennikarzyna, do tego cholernie nierzetelny.
|
Do góry
|
|
|
|
#1816819 - 29/11/2007 05:51
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
TO widocznie ja zajmuje miejsca za 6 osob... powaznie 12 zeta zaplaciles? ja placilem kolo 2 jak ostatnio jechalem...
|
Do góry
|
|
|
|
#1817433 - 29/11/2007 15:36
[Re: yaaho]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
TO widocznie ja zajmuje miejsca za 6 osob... powaznie 12 zeta zaplaciles? ja placilem kolo 2 jak ostatnio jechalem... Yeap tyle....
|
Do góry
|
|
|
|
|
|