Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#1644621 - 04/10/2007 06:57 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: micha$]
Piotruś Pan Offline
addict

Meldunek: 15/07/2002
Dla mnie dzis LM fantastyczna Porto wygralo po kursie 2,50 i Schalke za 2,10 chociaz pierwsza bramka dla Niemców moim zdaniem spalony był no cóż oby tak dalej. Liverpool mial słaby dzień chyba bo inaczej tego nie można tlumaczyć to tylko sport jak ktoś już napisał, Szachtar też super fuks 1:0 no ale to dobrze że drużyny z Polakami wygrały swoje mecze, Manchester, Szachtar, Celtic, i Olimpiakos 1:3 z Werderem to przed meczem było niewyobrazalne ale ogólnie jest the best

Do góry
Bonus: Unibet
#1644653 - 04/10/2007 07:11 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Piotruś Pan]
Thiago Offline
veteran

Meldunek: 19/05/2003
Originally Posted By: Piotruś Pan
Dla mnie dzis LM fantastyczna Porto wygralo po kursie 2,50 i Schalke za 2,10 chociaz pierwsza bramka dla Niemców moim zdaniem spalony był no cóż oby tak dalej. Liverpool mial słaby dzień chyba bo inaczej tego nie można tlumaczyć to tylko sport jak ktoś już napisał, Szachtar też super fuks 1:0 no ale to dobrze że drużyny z Polakami wygrały swoje mecze, Manchester, Szachtar, Celtic, i Olimpiakos 1:3 z Werderem to przed meczem było niewyobrazalne ale ogólnie jest the best

Liverpool po prostu jest bez formy. Mają ogromne problemy z zdobywaniem bramek. A w weekend mecz z Tottenham'em. Czyżby "Młotki" w końcu wygrały?

Do góry
#1644682 - 04/10/2007 07:31 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Thiago]
phenomenon Offline
veteran

Meldunek: 26/01/2005
"Młotki" to West Ham United, Tottenham to "Koguty"

Do góry
#1644693 - 04/10/2007 07:41 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: phenomenon]
Thiago Offline
veteran

Meldunek: 19/05/2003
Originally Posted By: phenomenon
"Młotki" to West Ham United, Tottenham to "Koguty"

Haha dobry jestem. Idę spać-najpierw się młotkiem walne. Dziękuje za uwagę.

Pozdrawiam.

Do góry
#1711805 - 25/10/2007 01:34 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Thiago]
Piotruś Pan Offline
addict

Meldunek: 15/07/2002
Besiktas -Liverpool typ 2 1,75
Liverpool stracił nieoczekiwanie 3pkt z Marsylią, więc teraz musi na wyjeździe odrobić punkty. Besiktas przegrał mecz w końcówce spotkania z Porto dość nieszczęsliwie, jednak w spotkaniu z Liverpoolem wydaje sie również prawdopodobna.
Liverpool będzie grał pod presją gdyż w 2 spotkaniach stracili aż 5 pkt i wiecej nie będą chciali stracić gdyż ewentualna przewaga Masylii lub Porto byłaby duża jeśli Liverpool stracił by tu 3 pkt lub kolejne 2 oni zawsze walczą o 1 lokatę i powinni te mecze z turecka druzyną rostrzygnąc na swoją korzyść.
Liverpool jest tak doświadczonym i ogranym zespołem w pucharach że pod tym względem róznica jest bardzo duża i spokojnie powinni wywieźć komplet ze Stambułu tak slaby mecz jak z Marsylią chyba im sie już w tej fazie grupowej nie przydarzy.
Marsylia - Porto typ 1 lub X
Marsylia na wlasnym boisku zawsze była groźna w pucharach niezależnie z kim grała, nie gra sie tam łatwo, no może w lidze francuskiej kiedy Marsylia gra słabiej ich stadion nie zawsze jest jej atutem. Marsylia w ligowej piłce daleko w tabeli,jednak w LM na odwrót, do tego sprzyja im szczęscie, więc sa w stanie odnieść zwycięstwo nad Porto tym bardziej iż poźniej 2 mecze wyjazdowe, 9 pkt dawało by im komfort przed rundą rewanżową choć 7 pkt też nie będzie złym wynikiem.
Porto ma szanse na chociażby 1 pkt tym bardziej że nie grali meczu w weekened bo tam rozgrywki pucharowe były mieli wiecej czasu na przygotowanie do tego meczu.
Zaspowiada sie ciekawie w tej grupie walka bedzie do samego końca Z punktu widzenia Liverpoolu remis byłby im na rękę

Do góry
#1711882 - 25/10/2007 01:44 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Thiago]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Besiktas - Liverpool
Bukmacherzy widza tu zdecydowanie under, jesli ktos gra u/o to w tym meczu w wiekszosci wypadkow postawi under.
Ja szarpne sie na za to na over.
Benitez sciagnal swoja gwiazde w derbach, ten sie wkurzyl ale jak sie okazalo to dzialanie bylo celowe,
wg mnie Benitez celowo chcial rozjuszyc swojego najlepszego zawdonika, po meczu stwierdzil ze zrobil to celowo i sluszny wybor i ze liczy na niego ze w nasteponym meczu go nie zawiedzie.
Dzis Steven wyjdzie na boisko jak pitbull i zostawi serce i pluca na boisku i pociagnie druzyne do dobrego meczu, nie oszukujmy sie jesli on pociagnie to reszta pojdzie za nim jak w ogien, normalnie Gerrard przebiega na boisku kilkanascie kilometrow w 90 minut i po tym czasie wyglada ledwo jak ja po 10 minutach gry;) Benitez na to tylko liczy bo przegrana i remis daja 1 marny punkt wiec dzis tylko wygrana sie liczy.
Besiktas, no coz nie bedzie to latwy mecz dla Redsow ale Turcy obejda sie dzis ze smakiem, moze strzela bramke ale dostana lekko kilka.
Zreszta mnie to malo interesuje kto wygra, wiem ze dzis bramek nie zabraknie,
zupelnie irracjonalnie stawiam over
Kurs 2,60 piechota nie chodzi, a Besiktas mialem okazje widziec na zywo podczas eliminacji i jedno wiem, ich bramkarz musialby sie rozdwoic dzisiaj zeby wszystko wylapac.

dziwnie grubo to zagram ale najpierw poczekam chwile na poczatek meczu i wtedy okresle stawke, miedzy 4 a 7, spory rozrzut ale nie widze inaczej tego meczu.

Do góry
#1749616 - 05/11/2007 17:23 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: micha$]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Originally Posted By: micha$

Nov 6 Porto - Marseille
Nov 6 Liverpool - Beşiktaş

Nov 28 Liverpool - Porto
Nov 28 Beşiktaş - Marseille

Dec 11 Porto - Beşiktaş
Dec 11 Marseille - Liverpool

Liverpool na końcu z jednym punkcikiem, aż trudno uwierzyć
Podobno celem nr 1 jest mistrzostwo, ale mi się nie chce wierzyć, że The Reds odpuszczą LM
Źle by to wygladało, gdyby w meczu z Besiktasem nie było 3 punktów.
The Reds mają szanse uzbierać 10 punktów, kalendarz mają dobry
10 punktów powinno dać im wyjście z grupy

Zastanawiam się tylko, czy po tak marnym kursie warto na nich grać. Raczej nie - patrząc na ostatnie wyniki

W drugiej parze faworytem jest Porto. Tu też kurs niski. Francuzi wygrali na wyjezdzie z Liverpoolem
Z Portugalczykami nie muszą przegrać

Do góry
#1750418 - 06/11/2007 01:45 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: rene]
mateusz2201 Offline
Impossible is nothing

Meldunek: 02/10/2005
Liverpool - Besiktas
1.25 10.50 (Bwin)

Liverpool odpadnie z dalszej walki w Lidze Mistrzów jeżeli przegrają jutrzejszy mecz na Anfield z Besiktasem. The Reds po trzech meczach zajmują czwartą lokatę.

Do treningów z Liverpoolem wrócił Fernando Torres, co ucieszyło niezmiernie wszystkich fanów zespołu. Mimo wszystko mało prawdopodobne wydaje się, by El Nino wystąpił od pierwszej minuty.

Kontuzje ciągle uniemożliwiają grę Xabiemu Alonso i Danielowi Aggerowi.

W Besiktasie niezdolni do gry są defensorzy: Gokhan Zan (kontuzja stopy) i Rodrigo Tello (kolano). Napastnik Marcio Nobre narzeka na ścięgno podkolanowe i także nie zagra na Anfield.

Liverpool jest faworytem tego spotkania i nikt nie wyobraża sobie innego scenariusza niż zwycięstwo Czerwonych. Potrzebna jest tylko skuteczność i zimna krew pod bramką rywala. Wydaję mi się, że to Steven Gerrard poprowadzi Liverpool do triumfu.

Moje typy na mecz:

Over 2,5 @ 1,70 (Bwin)
Steven Gerrard strzelcem bramki @ 2,83 (Bwin)

Do góry
#1750438 - 06/11/2007 01:57 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: mateusz2201]
mateusz2201 Offline
Impossible is nothing

Meldunek: 02/10/2005
FC Porto @ 1.65 - Olympique Marsylia @ 5.25 Bwin

Pod znakiem zapytania stoi występ dwóch piłkarzy FC Porto, najbliższego przeciwnika OM w Lidze Mistrzów. Mowa o Luisie Gonzálezie i José Bosingwie. Obaj leczą obecnie lekkie urazy.

Jutro znana będzie decyzja na temat ich ewentualnego występu.

Eric Gerets podał już listę piłkarzy OM, powołanych na najbliższy mecz w Lidze Mistrzów:

Bramkarze: Hamel, Mandanda
Obrońcy: Bonnart, Givet, Rodriguez, Taiwo, Zubar
Pomocnicy: Cana, Cheyrou, M'Bami, Nasri, Oruma, Valbuena, Zenden
Napastnicy: Arrache, Ayew, Cissé, Moussilou, Niang

Bardzo ciężki mecz do typowania. Oba zespoły nie prezentują wyrównanej formy. Ostatnio Porto zremisowało dość niezpodziewanie z Belenenses zaś Marsylia jest w tym sezonie nieprzewidywana. Zajmuje ona miejse 19 (czyli spadkowe w Ligue 1) lecz w LM zachywyca.

Jedynym rozsądnym typem na to spotkanie wydaje mi się:
Under 2,5 @ 1,55 Bwin

Lecz według mnie nie warto tracić głowy i myśleć nad postawiemniem jakiegoś zakładu w tym meczu...

Do góry
#1750970 - 06/11/2007 04:19 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: mateusz2201]
eMeM Offline
stranger

Meldunek: 27/10/2007
LIVERPOOL - BESIKTAS

W uzupełnieniu informacji z poprzednich postów, nie zagrają też Pennant (Liverpool) oraz Ibrahim Akin (Besiktas). Torres zostanie zastąpiony przez Dirka Kuyta. Wydaje mi się że Liverpool wygra ten mecz, kurs na gospodarzy niski nawet z handicapem, wiec warto spróbować coś takiego
2 LUB 3 GOLE W MECZU @ 2.00 (EXPEKT) STAWKA 7/10

FC PORTO - MARSYLIA

Wydaje się, że ten mecz rozsądnie odpuścić, OM w tym sezonie kompletnie nieprzewidywalne, nieco więcej szans daje jednak gospodarzom bo cud z Anfield raczej dwa razy się nie zdarzy, ale ewentualna wygrana Porto będzie maksymalnie jednobramkowa, więc mój typ na ten mecz to
FC PORTO HCP X @ 3.25 (EXPEKT) STAWKA 3/10

Do góry
#1751759 - 06/11/2007 15:55 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: eMeM]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Tabela grupy:
1. Marseille Ol. 3 2 1 0 4:1 7
2. Porto FC 3 1 2 0 3:2 5
3. Besiktas 3 1 0 2 2:4 3
4. Liverpool 3 0 1 2 2:4 1
Mam pytanie - kiedy wygranie przez Liverpool trzech pozostalych meczow nie gwarantuje im awansu? Czy o miejscu w tabeli w wypadku tej samej liczby punktow decyduje bilans bezposredni czy stosunek/roznica goli?

Do góry
#1751836 - 06/11/2007 17:13 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Lord Devastator]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Lord Devastator np.:

Porto wygrywa z Marsylią i Besiktasem po 1-0
Marsylia wygrywa z Besiktasem 1-0
L'pool wygrywa wszystki mecze po 1-0

1. Porto pkt 11 5:3
2. Marsylia 10 5:3
3. L'pool 10 5:4
4. Besiktas 3 2:7

To, że Marsylia jest wyżej decyduje bilans bramkowy, gdyż oba mecze zakończyły się 1-0 w H2H

Do góry
#1751868 - 06/11/2007 17:50 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: drfocus]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Kurs na zwycięstwo The Reds żenująco niski. Dlatego znalazłem inny ciekawy według mnie typ. A dokładniej, że co najmniej jedna z drużyn nie strzeli bramki @1.75. Z założenia jest to typ przeciwko Besiktasowi. Mimo zwycięstwa dwa tygodnie temu uważam, że nie mają za wielu argumentów w rewanżu. Liverpool to ciągle świetny zespół i jeżeli chce się jeszcze liczyć w walce o awans, to dzisiaj musi odnieś przekonujące zwycięstwo. Problemem może być brak skuteczności zawodników L'pool ale to może tylko wspomóc mój typ. Jeżeli dobrze wejdą w mecz, to skończy się pewnie 3-0, w innm wypadku może być nerwowo do samego końca. Jakby się mecz nie potoczył uważam, że któraś z drużyn zejdzie z boiska z zerowym kontem bramkowym.

Do góry
#1751932 - 06/11/2007 19:06 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Szewa]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
"Co będzie jeśli odpadniecie, biorąc pod uwagę, że przed sezonem wymagania były duże, podobnie jak nakłady finansowe ze strony władz klubu?

Jamie Carragher: To będzie naprawdę duża niespodzianka. Ale jeśli nie awansujemy to trudno. Taka jest kolej losu, a my wciąż mamy cały sezon przed sobą. Nie będziemy płakać z tego powodu, gdyż zawsze możemy grać w Pucharze UEFA, którego zdobycie jest zawsze wielkim osiągnięciem."

Benitez o teoretycznym braku awansu z grupy :

„Planujemy wybudować stadion za 400 mln funtów, więc jeśli stracimy część gotówki teraz, to będzie jedynie 10 mln funtów w tą czy w tamtą”.

Do góry
#1752003 - 06/11/2007 20:09 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: bitnap]
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
Dziękujemy Bitnap za te wypowiedzi z obozu the Reds.

Swoją droga troszkę dziwnie wygląda to 'usprawiedliwianie się' zawczasu i tu chyba nie chodzi o to, że Benitez i spółka zakładają, że nie wyjdą z grupy, ale o to iż w razie 'wu nic się takiego nie stanie' ale wiadomo tylko teoretycznie... fakt faktem że dziś gospodarze są papierowym faworytem i zapewne wygrają. Ale mam pewien niesmak w związku z tymi dywagacjami

Do góry
#1752062 - 06/11/2007 20:47 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Szczypior]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Te wypowiedzi sa troche wyciagniete z kontekstu.

Benitez powiedzial, ze owszem Liverpool jest faworytem i oczekuje, ze mecz z Besiktasem bedzie wygrany ale nie chce zeby pilkarze czuli presje i uwierzyli, ze jesli nie awansuja do rundy pucharowej to bedzie koniec swiata. Bez wzgledu na wynik sportowy Liverpool dostanie okolo 10 mln funtow za tegoroczne wystepy. Za dojscie do finalu w zeszlym sezonie klub otrzymal 22.4. Dlatego Benitez mowiac o 10 mln w ta czy tamta, daje stadion jako przyklad tego, ze finansowa przyszlosc klubu nie zalezy od sukcesu w LM.

Co do tych wielkich inwestycji to tez troche przesadzone, ale angielscy dziennikarze zyja z wymyslania takich historyjek. W niemal kazdym artykule mozna przeczytac, ze Liverpool wydal prawie 50 mln funtow w letniej przerwie. pisza to tylko dlatego, zeby pokazac jak wielkie pieniadze mial do dyspozycji Benitez i jak slabo przelozylo sie to na wyniki. Wywoluja medialna burze bo trzeba jakos sprzedawac gazety.

Prawda jest taka, ze Torres kosztowal w granicach 20 mln funtow, ale niemal kazdy pismak uparcie powtarza, ze bylo to 26 mln. Klauzula, ktora mial w kontrakcie zmniejszala cene odstepnego jesli Atletico nie awansuje do europejskich pucharow ( bezposrednio, nie przez Intertoto). Ryan Babbel kosztowal cos kolo 6 czy 7 ale cena ta moze wzrosnac do 11 w zaleznosci od tego jak bedzie gral, ile trofei zdobedzie, ile wystepow zaliczy, ile bramek strzeli. Jednak nigdzie tego nie przeczytacie, wszedzie pisza, ze to bylo 11 mln. Poza nimi do zespolu doszedl Lucas Leiva ( 5-6 mln), Leto ( niecale 2) i Benayoun (4). Voronin przyszedl za darmo. Latwo podliczyc, ze tak naprawde wydane zostalo ok. 40 mln.

Tyle tylko, ze to dopiero polowa calosciowego obrazu. Sprzedani zostali Luis Garcia (3-4mln), Mark Gonzales (3mln), Sinama- Pongolle( 2.5 ), Dibril Cisse ( 6 mln), Craig Bellamy ( 7.5 mln). Za wypozyczenie Carsona na rok Villa zaplacila 2.5 mln. Latwo policzyc, ze do kasy wplynelo 23 - 24 miliony. Poza tym klub pozbyl sie Dudka i Zendena, ktorzy mieli wysokie kontrakty.

Realnie rzecz biorac na transfery wydano 16-18 mln funtow. Dodac jednak trzeba, ze duze podwyzki po przedluzeniu kontraktow dostali Gerrard, Carragher, Alonso i Reina. Mysle, ze ta inwestycja kosztowala jakie 3-4 mln funtow rocznie.

Z nowych zawodnikow jedynie Torres zarabia bardzo duzo, ok. 90 tysiecy funtow na tydzien. Benayoun mial oferte kontraktu ze strony West Ham gwarantujaca mu ok. 50 tysiecy ale orzucil ja dla szansy gry w Liverpoolu i na konferencji prasowej przyznal, ze bedzie zarabial mniej. Szacuje sie, ze ok. 40 tysiecy funtow tygodniowo. Podobnie Babbel czy Voronin. Kotrakty Zendena, Dudka czy Bellamyego byly na tym samym lub wyzszym poziomie.

Summa sumarum inwestycje w sklad zostaly pokryte pieniedzmi wygranymi w lidze mistrzow. Przyjscie Amerykanow zmienilo jednak sposob dzialania Beniteza na rynku tranferowym. Za rzadow poprzednich wlascicieli nie do pomyslenia byloby kupienie Torresa. Rafa musialby najpierw sprzedac, zeby moc kogos pozyskac. Tym razem pieniadze byly na stole w momencie kiedy Fernando wyrazil zgode na tranfer. Kiedy Kuyt przechodzil do Liverpoolu rok wczesniej owczesny wlasciciel Moore wylozyl pieniadze z wlasnej kieszeni jako pozyczke dla klubu bo w kasie nie bylo pieniedzy na transfer.

Inna jeszcze inwestycja to Akademia Pilkarska , do ktorej sciagani sa mlodzi pilkarze z calego swiata. Lecz tu na efekty trzeba poczekac co najmniej kilka lat.

To tak pokrotce chyba wszystko \:\)

Do góry
#1752097 - 06/11/2007 21:05 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: konstruktor1]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Originally Posted By: konstruktor1

To tak pokrotce chyba wszystko \:\)

Jeszcze by się przydal dokładny wynik \:D

Do góry
#1752100 - 06/11/2007 21:10 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: rene]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
5:0 \:\)

Do góry
#1752117 - 06/11/2007 21:21 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: micha$]
Maxi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
FC Porto - Olimpique Marsilia 1

Na pierwszy ogień mecz w Porto pomiędzy miejscowym FC Porto a Olimpique Marsilia. W tym przypadku akurat nikt, nikomu nie ma się za co rewanżować bo na Stade Vélodrome w pierwszym pojedynku obu drużyn padł remis 1-1. Teraz spodziewam się nieco innego wyniku a mówiąc dokładniej zwycięstwa FC Porto. Już w poprzedniej konfrontacji to właśnie ekipa z Portugalii była bliższa wygranej. Kilka stworzonych okazji nie znalazło jednak odzwierciedlenia w postaci bramek i takim oto sposobem skończyło się tylko na podziale punktów. Marsilia także miała swoje szanse ale mimo wszystko było ich mniej. Teraz przewaga będzie zapewne po stronie mistrza Portugalii. Przeważnie tak bywa, że jakakolwiek ekipa nie zawita na Estádio do Dragao to grę tworzy zespół gospodarzy. No ale jak się posiada tak kreatywnych piłkarzy jak choćby Lucho Gonzalez czy Lisandro Lopez oraz Quaresma to ciężko się spodziewać czegoś innego. Tylko, ze mamy pewien problem jeśli chodzi o tego pierwszego. Otóż |Lucho prawdopodobnie nie zagra w meczu przeciwko OM.

Kadra Porto:
Bramkarze: Helton, Nuno
Obrońcy: Bosingwa, Bruno Alves, Cech, Fucile, Pedro Emmanuel, Stepanov
Pomocnicy: Assuncao, Bolatti, Kaźmierczak, Lima, Mariano Gonzalez, Meireles, Quaresma, Sektioui
Napastnicy: Adriano, Lisandro Lopez, Postiga

Według mojej oceny Marsilia zdobyła już za dużo punktów w tegorocznej Lidze Mistrzów. Jednak mimo siedmiu zdobytych punktów sytuacja tego zespołu wcale nie wygląda na tak klarowną. Po wizycie w Portugalii Marsylczyków czeka jeszcze wyjazd na zawsze ciężki teren Besiktasu i mecz u siebie z Liverpoolem. Brak zwycięstwa w tych spotkaniach jest według mnie bardzo możliwy. W Portugalii nie wystąpią Karim Ziani oraz Jacques Faty.

Kadra Marsylii:
Bramkarze: Hamel, Mandanda
Obrońcy: Bonnart, Givet, Rodriguez, Taiwo, Zubar
Pomocnicy: Cana, Cheyrou, M'Bami, Nasri, Oruma, Valbuena, Zenden
Napastnicy: Arrache, Ayew, Cissé, Moussilou, Niang

Mimo braku Lucho uważam, że Porto jest faworytem tego spotkania i powinno zgarnąć trzy punkty. Już w pierwszym pojedynku tych drużyn Porto pokazało, że jest drużyną lepszą. Teraz powinno to potwierdzić również końcowym rezultatem.

Do góry
#1752162 - 06/11/2007 21:42 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: konstruktor1]
maciejos901 Offline
member

Meldunek: 21/08/2007
Ja również nie przewiduję, żeby Liverpool przegrał ten mecz. Faktem jest natomiast, że wiele osób mówiło tak także przed meczem z Besiktasem na wyjeździe, a jak się skończyło to wszyscy wiemy. Niestety kurs w granicach do ~1.3 raczej się nie opłaca więc można pokombinować. Według mnie dobrym rozwiązaniem może być zagranie Besiktas nie strzeli po dosyć dobrym kursie 1.80. Chociaż w tym sezonie defensywa The Reds nie gra olśniewająco, to moim zdaniem gdy Liverpool strzeli upragnionego gola będzie przede wszystkim nie chciał stracić. Jeśli nie uda im się jakoś w I połowie to później może być nerwówka i wtedy każdy typ jest ryzykowny.

Jeśli chodzi o mecz Porto, to uważam, że kurs jest dość dobry na wygraną gospodarzy, choć wydaje mi się, że Porto mogła złapać zadyszka. W końcu ile można grać na bardzo wysokim poziomie. Osobiście unikam tego meczu i nie obstawiam go.

Do góry
Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  Akhu, Biszop