Strona 3 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#1752211 - 06/11/2007 21:54 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: maciejos901]
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
Konstruktor bravo bravissimo
Pewnie Guinness Ci się znudził więc OkOcim

pieknie

Do góry
Bonus: Unibet
#1752310 - 06/11/2007 22:37 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: maciejos901]
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2005
350. Liverpool - Besiktas
Typ: 1 (-1.5)
Kurs: 1.80
Stawka: 7/10
Buk: Betfair

Pech ostatnio nie opuszcza piłkarzy "The Reds". Remisy w spotkaniach z Arsenalem i Blackburn, w których to drużyna Rafy Beniteza zdecydowanie przeważała oraz porażka w Stambule głównie za sprawą pechowo straconej pierwszej bramki rzucają negatywne światło na formę zespołu Liverpoolu. W mojej ocenie z Gerrardem i spółką nie jest jednak aż tak źle. Powinniśmy się o tym przekonać już dzisiaj, gdyż spodziewam się, że gospodarze rozbiją Besiktas. Przed meczem z Turkami mobilizacja jest ogromna i liczę, że zwyciężając różnicą dwóch-trzech bramek miejscowi wyładują frustrację za ostatnie niepowodzenia oraz podtrzymają szanse na wyjście z grupy Ligi Mistrzów. Goście nie prezentują się jakoś nadzwyczajnie i nie widzę zbytnich szans by przetrzymali napór "The Reds.

Do góry
#1752516 - 07/11/2007 00:19 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Valverde]
Gedzo Offline
enthusiast

Meldunek: 01/11/2001
Originally Posted By: Valverde
350. Liverpool - Besiktas
Typ: 1 (-1.5)
Kurs: 1.80
Stawka: 7/10
Buk: Betfair

Pech ostatnio nie opuszcza piłkarzy "The Reds". Remisy w spotkaniach z Arsenalem i Blackburn, w których to drużyna Rafy Beniteza zdecydowanie przeważała oraz porażka w Stambule głównie za sprawą pechowo straconej pierwszej bramki rzucają negatywne światło na formę zespołu Liverpoolu. W mojej ocenie z Gerrardem i spółką nie jest jednak aż tak źle. Powinniśmy się o tym przekonać już dzisiaj, gdyż spodziewam się, że gospodarze rozbiją Besiktas. Przed meczem z Turkami mobilizacja jest ogromna i liczę, że zwyciężając różnicą dwóch-trzech bramek miejscowi wyładują frustrację za ostatnie niepowodzenia oraz podtrzymają szanse na wyjście z grupy Ligi Mistrzów. Goście nie prezentują się jakoś nadzwyczajnie i nie widzę zbytnich szans by przetrzymali napór "The Reds.

hmm

Liverpool zdecydowanie przewazał w meczu z Arsenalem? "tos my chyba inny mecz ogladali" , z blackburn do 70min liverpool praktycznie nic nie grał i szczecie uratowało ich od straty bramki, co innego ostatnie 20min meczu! przynajmniej 3xsetki zmarnowal live.

Faktem jest ze w grze liverpoolu widac momentami b.dobra gre, mysle ze to zapoczatkuje juz niebawem w lidze (po el.me marsz w gore tabelki).

Co do typu to popieram, w obozie panuje mega motywacja, tekstu trenera ze nic sie nie stanie jak live odpodnie nie oznaczaja ze nie dadza z siebie 100% aby wygrac.

Słowa Carraghera: "Wskrzesimy europejska noc na Anfield"

Ni dodac oprocz Go Go \:\)

Pozdr.

Do góry
#1754862 - 07/11/2007 05:43 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: konstruktor1]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Originally Posted By: konstruktor1
5:0 \:\)

konstruktor1, na drugi raz nie dawaj takich "lamerskich" ;)typów \:D

Do góry
#1754949 - 07/11/2007 06:15 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: rene]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Jestem przerazony swoim pesymizmem jaki wykazalem przed meczem ;\)

Do góry
#1755103 - 07/11/2007 07:30 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: konstruktor1]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
L'pool baaardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Od stanu 2-0 gra na kolejne bramki The Reds była czystą przyjemnością. Osobiście zatrzymałem się na szóstym golu. Poza tym mój typ z poprzedniej strony też gładziutko wszedł \:\)

Do góry
#1811623 - 27/11/2007 09:10 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Szewa]
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Liverpool i Porto. Piłkarze Rafy Beniteza wyjdą pod ogromną presją, bowiem brak zwycięstwa może oznaczać, że dla fanów The Reds będzie to ostatnie spotkanie z Ligą Mistrzów w tym sezonie. Dużo jednak wskazuje, że kryzys, który spowodował taki stan rzeczy, jest już dawno za Gerrardem i spółką. Podczas weekendu bardzo boleśnie przekonały się o tym "Sroki", które u siebie poległy 0:3. Osobiście mam bardzo duże zaufanie do Rafaela Beniteza. Hiszpański szkoleniowiec jak mało kto potrafi zmobilizować piłkarzy dokładnie wtedy, kiedy to najbardziej potrzebne. I teraz właśnie nadchodzi po raz pierwszy taki moment. Zakładam, że gospodarze od początku rzucą się z atakami, strzelą gola, a potem będą punktować Portugalczyków - tak jak Besiktas. Porto przewodzi w grupie i nawet jeżeli przegra, to dla nich wszystko rozstrzygnie się na Estadio de Dragao w meczu z Besiktasem - a tego raczej bać się nie powinni. Nie wyobrażam sobie rundy pucharowej Ligi Mistrzów bez Liverpoolu, dlatego gram zdecydowanie na The Reds.

Do góry
#1814858 - 28/11/2007 20:42 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Radek_89]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
Zgadzam się z tym co wyżej napisal Radek.
Równiez nie wyborażam sobie aby w kolejnej rundzie nie było piłkarzy Liverpoolu.
Oglądałem ich ostatnie mecze i grają naprawde bardzo dobrą piłke, szybkie kombinacyjne akcje, łatwośc stwarzania sobie sytuacji.
Dziś oczywiście spada na nich wielka presja wyniku.
Jednak Rafa z pewnością ich zmobilizuje i dziś zobaczymy kolejny bardzo dobry występ drużyny z Anglii.
W każdej formacji dominują nad przybyszami z Porto, do tego swój megiczny stadion.
Nie spodziewam się wyniku z meczu z Besiktasem ale 1-0 lub 2-0 z pewnością zagram

Do góry
#1814874 - 28/11/2007 21:01 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Radek_89]
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Mam nadzieję że Liverpool szybko nie strzeli bramki to przy stanie 0-0 uda nam sie złapać dobry kurs na gospodarzy. Podobnie jak Radek i Platynowy ciężko mi sobie wyobrazić kolejną rundę bez LFC. Moja analiza gr.A ->

W dzisiejszej serii spotkań Ligi Mistrzów zdecydowanie najciekawiej zapowiada się mecz na Anfield Road. Liverpool FC który przespał pierwszą część rozgrywek grupowych aby zachować szanse na awans musi teraz po rozgromieniu 8-0 Besiktasu pokonać także FC Porto. Wątpliwości co do rangi meczu nie mają także zawodnicy Liverpoolu - Steven Gerrard mówi: "Mecz z Porto jest kluczowy i musimy wykorzystać naszą obecną wysoką formę i bezwzględnie go wygrać". Gospodarze wystąpią w najsilniejszym składzie i jeśli tak jak mówi ich kapitam zagrają chociażby tak jak w ostatnim meczu ligowym z Newcastle (3-0) to nie powinni mieć problemów z pokonaniem Portugalczyków. FC Porto awans zapewne zagwarantuje sobie w ostatniej kolejce w meczu u siebie z Besiktasem (LFC zagra w Marsylii) więc dzisiaj stawiam na przegraną gości która nie zaprzepaści ich szans na dalszą karierę w tegorocznej Lidze Mistrzów. Kurs na Liverpool tak jak sie można było spodziewać niski (1.50) ale wszystko wskazuje na to że w tym meczu niespodzianki nie będzie. Ważny mecz w dobie awansu do kolejnej rundy rozegrają dzisiaj piłkarze Marsylii którzy jadą do Stambułu na mecz z Besiktasem. Francuzi do samego końca muszą rywalizować z FC Porto o to kto zagra w fazie pucharowej Ligi Mistrzów. Zakładając że dzisiaj LFC wygra a w ostatniej serii spotkań FC Porto zapewni sobie awans pokonując u siebie Besiktas, drużyna z Marsylii najważniejszy mecz i tak zagra za 2 tyg. u siebie z Anglikami. Aby awansować na Stade Velodrome gospodarze będa potrzebowali zdobyć tam co najmniej remis (patrz: regulamin). W tej sytuacji jeśli LFC rzeczywiście dzisiaj nie zawiedzie, spotkanie w Stambule nie będzie miał tak wielkiego znaczenia dla żadnej z drużyn które na nim zagrają. Marsylia ostatnio w lidze wreszcie zaczęła wygrywać ale jeśli chodzi o mecze wyjazdowe to nadal nie ufałbym tej ekipie. Pamietam też doskonale ostatni mecz domowy w Lidze Mistrzów Besiktasu w którym pokonali oni zasłużenie Liverpool 2-1. Pamietacie jak pisałem na blogu że dawno nie słyszałem na europejskich boiskach tak ogłuszającego wręcz dopingu? Jeśli miejscowi fani i dzisiaj staną na wysokości zadania a piłkarze gospodarze ponownie pokażą tak wielką wolę walki jak wtedy to sądzę że Marsylia może liczyć co najwyżej na remis bo i tak w moim odczuciu będzie dla gości sukcesem. Zapowiada się też typowo under'owy mecz co zresztą wskazują też kursy u bukmacherów.

Do góry
#1814881 - 28/11/2007 21:09 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Platini]
czit Offline
stranger

Meldunek: 26/10/2007
ano właśnie.. porto nie gra pod presją , wtedy zazwyczaj wychodzi im praktycznie wszystko , jeśli liverpool szybko nie strzeli bramki to wynik może być zupelnie inny niż zwycięstwo gospodarzy, ja w tym meczu widze wynik 1:1 albo bardzo wymęczone (szczęśliwe) 2:1 dla liverpoolu

Do góry
#1814886 - 28/11/2007 21:15 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: czit]
Kibickr Offline
veteran

Meldunek: 27/06/2007
Rozwalają mnie takie komentarze "jak nie grają pod presją to wychodzi im wszystko" Ja widzę dzisiaj zwycięstwo Liverpoolu, nie wyobrażam sobie LM bez tego zespołu. Dzisiaj Liverpool przybliży się do 1/8 finału piłkarskiej Ligi Mistrzów! \:\)

Do góry
#1814888 - 28/11/2007 21:20 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Kibickr]
wowek Offline
newbie

Meldunek: 11/04/2005
DO ANDZRZEJA O. STAŁEGO GOŚCIA FORUM ;\)
WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO TATO Z OKAZJI URODZIN ORAZ ZBLIZAJACYH SIE IMIENIN ZYCZY SYN Z MANCHESTERU \:\)
PS: przepraszam za posta ale chce tacie niespodzianke zrobic ;\)

Do góry
#1814894 - 28/11/2007 21:27 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: wowek]
szumek13 Offline
enthusiast

Meldunek: 16/06/2005
Nie wyobrażacie sobie LM bez Liverpoolu... niedawno masa ludzi nie wyobrażałą sobie Mistrzostw Europy bez Anglii, a jednak stało sie.
Oczywiście The Reds są murowanym faworytem(forma, wyniki, itd.), moja wyobraźnia potrafi jednak ogarnąć out Gerarda i spółki

Do góry
#1814898 - 28/11/2007 21:32 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Kibickr]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Kibickr
Rozwalają mnie takie komentarze "jak nie grają pod presją to wychodzi im wszystko" Ja widzę dzisiaj zwycięstwo Liverpoolu, nie wyobrażam sobie LM bez tego zespołu. Dzisiaj Liverpool przybliży się do 1/8 finału piłkarskiej Ligi Mistrzów! \:\)

Ja jak wiekszosc z "osiemnastu" moich przedmowcow nie wyobrazam sobie daleszej czesci LM bez Liverpoolu

Fakt faktem ze The Reds graja jakby lepiej i tu nie polemizuje ale wiekszosc patrzy tylko na nich, a Porto to chlopcy do bicia, Turcy ktorzy przyjada sie dac zlac 8 do zera??
Nie sadze, smiem twierdzic ze strzela bramke, podopieczni Beniteza wlacza o byt musza strzelic i pewnie strzela bo jak widzialem bramke Gerrarda z weekendu gdzie mimo ze pogubil kroki przy rozbiegu to strzelil tak ze dech zaparlo.
Jednak grac kurs 1,4 to zup[elnie mi sie nie widzi, za to grac tak jak napisal Sosna wyczekujac na lepszy kurs to juz clkiem niezly pomysl, nie dosc ze liverpoolczycy sie dosc dlugo potrafia rozkrecac to sporo ich bramek pada w drugiej czesci spotkania, przy odrobinie szczescia mozna upolowac naprawde godziwy kurs, niechby jeszcze Porto strzelilo pierwsza bramke w meczu to juz palce lizac;-)
Ja na podobnej zasadzie sprobuje zagrac over, teraz kursy sa max 2,20 ale spokojnie po 20 minutach beda podchodzic pod 4 a to juz bardzo godziwie jak dla mnie:)

Licze ze nie padna bramki za szybko i wtedy zaatakuje

Do góry
#1814907 - 28/11/2007 21:40 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: wowek]
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Originally Posted By: wowek
DO ANDZRZEJA O. STAŁEGO GOŚCIA FORUM ;\)
WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO TATO Z OKAZJI URODZIN ORAZ ZBLIZAJACYH SIE IMIENIN ZYCZY SYN Z MANCHESTERU \:\)
PS: przepraszam za posta ale chce tacie niespodzianke zrobic ;\)

Forumowa społeczność przyłącza się do życzeń!!!

PS: Jako prezent proszę oprócz w/w tortu przyjąć dwa pewniaki - LFC + Real DNB

Do góry
#1814924 - 28/11/2007 21:59 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: DJ SOSNA]
astrolog1 Offline
journeyman

Meldunek: 11/06/2007
Nikt sobie nie wyobrażał,że Anlicy przegrają u siebie z Chorwatami ja też ,boję się,że Liverpool może się pogrążyć jak Anglia,historia lubi się powtarzać.

Do góry
#1814929 - 28/11/2007 22:05 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: astrolog1]
Kibickr Offline
veteran

Meldunek: 27/06/2007
Originally Posted By: astrolog1
Nikt sobie nie wyobrażał,że Anlicy przegrają u siebie z Chorwatami ja też ,boję się,że Liverpool może się pogrążyć jak Anglia,historia lubi się powtarzać.

Nie nie to naprawde nie wchodzi w grę! Można także powiedzieć: " Nic dwa razy się nie zdarza" \:\) Nie ma opcji żeby Liverpool nie awansował. Anglia była w zupełnie innej sytuacji niż Liverpool. Liverek ma formę i w zespole panuje dobra atmosfera i wydaję mi się że dzisiaj bardzo przybliżą się do 1/8 finału LM \:\)
!

Do góry
#1814976 - 28/11/2007 22:46 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Kibickr]
arvid Offline
old hand

Meldunek: 03/08/2004
Męczycie ten Liverpool i męczycie a to jest spotkanie raczej do grania na livie niż do typowania przed meczem. Porto pokazało już w swojej historii, że potrafii grać z Anglikami. MU poza Ligą Mistrzów też mało ludzi sobie wyobrażało a to właśnie "Smoki" ich wywaliły 2-3 lata temu po meczu na Old Trafford. Ogólnie nie lubię grać przeciwko Porto bo to drużyna bardzo solidna w defensywie, jak staną na swojej połowie ciężko się przedrzeć przez te zasieki a z przodu też mają kim postraszyć. Z tej grupy spodobał mi się na dziś mecz Besiktasu z Marsylią. Dziwne , że nikt o tym nie wspomniał. U Francuzów forma jakby poszła w górę. Ostatnio zwycięstwo u siebie z Metzem. 2 tyg wcześniej zwycięstwo w Lyonie. ogladałem ten mecz i Marsylia zaimponowała mi swoją cierpliwością, ustawieniem taktycznym i fenomenalną grą z kontry z Niangiem w roli głównej. Już do przerwy mogli prowadzić z Lyonem 2-3 bramkami. Dlatego dziś gram:
Marsylia (0) @ 1.95 5/10

Do góry
#1814996 - 28/11/2007 23:13 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: arvid]
Piotruś Pan Offline
addict

Meldunek: 15/07/2002
Moja propozycja na mecz Besiktas - Marsylia w tej grupie nie wnikając w dokonania ligowe w tym sezonie obydwu drużyn Marsylia powinna ten mecz wygrać sytuacja w tabeli bardzo gęsta te 2 kolejki beda decydujące niby Olimpipue ma mecz u siebie z Liverpoolem to jednak nie może oczekiwać ze awans zapewni sobie w ostatniej kolejce, już nie raz bywało że drużyna Beniteza bedaca pod presja awansu wygrywala mecze na wyjezdzie i awansowała dalej róznie to może być niewykluczone że jesli nawet Marsylia wygra dzisiejsze spotkanie a przegra z Liverpoolem w ost kolejce może nie awansować wiec o 3 pkt musza walczyc bo do awansu im jeszcze daleko. Turcy po ostatnim laniu też będą sie starali zrehabilitować wygrali z Liverpoolem u siebie lecz zwyciestwo było szczęsliwe i wynikiem zbiegu wielu sprzyjających okolicznosci chyba nawet samobój Liverpool sobie wbił, nieporadności w grze piłkarzy z Wysp
Marsylia ma zapewnie apetyt na awans do kolejnej rundy w LM niezle sobie w niej radzi wiec jak dla mnie nastepująca opcja
Beiktas - Marsylia 2 lub X2 kurs piękny 2,60
Wszelkie spostrzeżenia i uwagi odnośnie tego meczu mile widziane

Do góry
#1815037 - 28/11/2007 23:49 Re: LM - GRUPA A (Beşiktaş, Liverpool, Marseille, Porto) [Re: Piotruś Pan]
mateusz2201 Offline
Impossible is nothing

Meldunek: 02/10/2005
Liverpool - Porto 1 1.45

Jest to kolejny mecz dla piłkarzy Liverpoolu z gatunku tych o " być albo nie być". Na Anfield Road Liverpool FC podejmie aktualnego ldiera grupy A, zespół FC Porto.

Tabela grupy A nie przedstawia się obecnie korzystnie dla graczy z Angli. Liverpool z dorobkiem czterech punktów zajmuje dopiero trzecią pozycję z czteropunktową stratą do Porto i trzypunktową do Marsylii, Besiktas ma taki sam dorobek punktowy, co The Reds. Liverpool, aby myśleć o awansie potrzebuje zwycięstwa z Porto. W przypadku remisu tylko korzystny wynik Besiktasu w spotkaniu z Marsylią pozostawi jeszcze nadzieję na awans...

Mobilizacja w klubie jest ogromna:

Chcemy grać w Champions League przez długi czas, dlatego musimy wywalczyć trzy punkty jutro i zagrać dobre spotkanie we Francji. Jeśli wygramy nadal będziemy się liczyć w walce o awans. To jest Liverpool, nic innego nie wchodzi w rachubę. - Pepe Reina

W tym momencie nie liczy się nic innego. Jako piłkarze jesteśmy rozliczani z wyników i dlatego musimy robić swoje, czyli wygrywać. Mecz z Porto jest bardzo istotny, więc musimy przez to przejść i zapewnić sobie zwycięstwo w tym spotkaniu. . - Steven Gerrard

Jest to druga potyczka między tymi zespołami.. Pierwsza odbyła się w 2001 roku w ćwierćwinale Pucharu UEFA, kiedy to Liverpool wygrał na Anfield 2:0 a w rewanżu padł bezbramkowy remis.

Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie. Gracze Liverpoolu są ostatnio w bardzo dobrej formie, a co najważniejsze poprawili skuteczność. W ostatnich trzech spotkaniach strzelili 13 bramek i nie stracili żadnej. Myślę, iż niesieni dopingiem fantastycznych kibiców po raz kolejny pokażą dobry futbol i wygrają to spotkanie.

Do góry
Strona 3 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  Akhu, Biszop