#1831755 - 05/12/2007 01:23
Re: ULEB CUP
[Re: Matias88]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2006
|
BC Kalev - Slask Wroclaw 1 co myślicie? moim zdaniem raczej bez niespodzianki i gospodarze odniosą zwycięstwo Przepraszam bardzo a co to jest Kalev ze ma dzis byc bez niespodzinaki i ze ma byc latwe zwyciestwo bo zabardzo nie wiem o co chodzi ale moglem cos znow przespac;)
|
Do góry
|
|
|
|
#1831843 - 05/12/2007 01:45
[Re: krycha84]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
Nie rozumiem trochę czemu wszyscy tak faworyzujecie Turów, to jest drużyna, która debiutuje w tych rozgrywkach i może im się przytrafiś słabszy mecz,a jako, że jeszcze takiego nie było ja myślę, że będzie dzisiaj i Beitar Jerusalem pokona Zgorzelczan. Po kursie 2.1 ja to gram. Podsumowując:
Turów Zgorzelec - Beitar Jerusalem 2 2.10 6/10
Wiem, że już większośc z was zagrała na Turów ale dla tych co jeszcze się wachają odradzam granie na Turów to nie jest jeszcze na tyle klasowa drużyna żeby wygrywać mecz za meczem.
|
Do góry
|
|
|
|
#1831851 - 05/12/2007 01:49
|
enthusiast
Meldunek: 24/12/2003
|
BC Kalev - Slask Wroclaw 1 co myślicie? moim zdaniem raczej bez niespodzianki i gospodarze odniosą zwycięstwo Przepraszam bardzo a co to jest Kalev ze ma dzis byc bez niespodzinaki i ze ma byc latwe zwyciestwo bo zabardzo nie wiem o co chodzi ale moglem cos znow przespac;) a co to jest ślask?
|
Do góry
|
|
|
|
#1831855 - 05/12/2007 01:51
[Re: grzesol]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
No tak, ale Śląsk traci połowę walorów na wyjazdach  Chociaż może, może... 2,72 ( Bwin) może warto spróbować, bo świadomość graczy Śląska, że mogą wyjść z pierwszego miejsca z grupie, może być ogromna. A i argumentem za Śląskiem jest niewątpliwie V. Matić na ławce Kalev 
|
Do góry
|
|
|
|
#1831857 - 05/12/2007 01:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/09/2007
|
BC Kalev - Slask Wroclaw 1 co myślicie? moim zdaniem raczej bez niespodzianki i gospodarze odniosą zwycięstwo Przepraszam bardzo a co to jest Kalev ze ma dzis byc bez niespodzinaki i ze ma byc latwe zwyciestwo bo zabardzo nie wiem o co chodzi ale moglem cos znow przespac;) a co w obecnym czasie znaczy Slask na wyjazdach? mecz moze byc na styku, ale ja osobiscie sadze ze gospodarze jednak wygraja, Slask jest taki troche nieobliczalny, i wlasnie szczegolnie gdy nei gra na swoim terenie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1847458 - 10/12/2007 22:06
[Re: dejv]
|
addict
Meldunek: 20/11/2007
|
Ok a wiec jedziemy w tej kolejce jest duzo meczow po kursach 1.1 , ja probuje wylapac te lepiej platne. Oczywiscie kurs okolo 1.1 na podbicie sa bardzo dobre. Kursy z STS , pewnie jeszcze spadna ale podaje orejntacyjnie.
Besiktas - Bk Ventspil 1 @ 1.35 Wedlug mnie w tym meczy faworyt jest jeden , Besiktas jest juz tylko jeden krok od awansu z Bilansem 5-0 lideruje w grupie i nic nie wskazuje aby mila przegrac u siebie z wiceliderem ktorego zreszta pokonal , grajac na wyjezdzie. I Jescze jedno w turcji gra sie bardzo trudno bo kibice naprawde sa glosni , jak dla mnie pewna 1. a zapomnialem wspomniec ze to najslabsza grupa bo obok Besiktasu nie ma zadnych druzyn tego formatu. Bc Kijow - Beneton 1 @ 1.4 Najmocniejsz druzyna Ukrainska spotka sie utyowana druzyna Wloska . Benetton to juz nie taki sam zespol jak pare lat temu ostatnio , choc ostatnio w lidze graja dosyc dobrze, mysle ze nie maja czego szukac na Ukrainie , Kijow sa naprawde mocni , mysle ze warto wspomniec ze zespol z Kijowa ma bardzo dobry sklad i 4 zawodnikow notuje srednio w meczy powyzej 10 pkt. Panionios - Kalev 1 @ 1.35 Kurs jest bardzo zawyzony , to ze pierwszy trener ustapli ze swojego stanowiska o diwo traktuje jako wielki plus Panionios gra bardzo dobrze u siebie , Ludwisburg to najslabsza druzyna tej grupy , co tu duzo p[isac Zawodnicy Panioniosu beda sie chcieli pokazac nowemu trenerowi i napewno zagraja na maksa swoich mozliwosci. Triumph- KK Buducnost 1 @ 1.25 CZemu ? Dlatego bo Ruscy graja bardzo dobrze pokonali ta druzyna na wyjezdzile to dlaczego maja ich nie pojechac u siebie ,jak dla mnie pewna jedynka. I ostatni kozacki typek KK Zadar - Kazan 1 @ 1.9 Zadar w ostatniej kolejce pokonal na wyjezdzie CRvene Zvezde Belgrad , wedlug mnie to ogromny sukces ktory ich zmotywuje do jeszcze lepszej gry , Zadar zostal poknany przez Ruskich na ich terenie ale tylko 3 punktami , Ruscy przgrali na wyjezdzie ze Straburgiem ktory jest bardzo slaby , przegrali 40 z Hapoelem a takze u siebie z Turowem , kolejke temu wygrali ze slabymi Holendrami co nie traktuje jako ich sukces . Mecze wyjazdowe pokazuja ze Kazan nie gra fantastycznie na wyjazdach , a jak wiemy na Balkanach gra sie jeszcze trudniej wierze w Gorca publicznosc a takze w dobra gre Zadaru bo jezeli chca wyjsc do dalszych rozgrywek to takie mecze te musza wygrywac.
|
Do góry
|
|
|
|
#1848713 - 11/12/2007 17:45
[Re: Aquarius80]
|
veteran
Meldunek: 18/09/2005
|
Już się pogubiłem- z grupy awansują 3 czy 4 ekipy?
|
Do góry
|
|
|
|
#1848721 - 11/12/2007 18:17
[Re: Kopytko]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2002
|
Już się pogubiłem- z grupy awansują 3 czy 4 ekipy? ... posrednio .... Z grup awansuja po 3 najlepsze zespoly z kazdej grupy i 5 zespolow z najlepszym bilansem z czwartych miejsc - tak by stworzyc 32 zespoly w nastepnej fazie. Grup jest 9. Takze 5 z 9 z 4 miejsc awansuje dalej.
|
Do góry
|
|
|
|
#1848815 - 11/12/2007 20:31
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2006
|
Mam wrazenie, ze mocne faworyzowanie SIG jest troche bez sensu, Hapoel nie gra az tak zle, Strasburg slabo w lidze, slaby atak - mimo, ze graja szybko - przynajmniej sie staraja. Hapoel to nie jakis wybitny zespol ale strzelcow niezlych maja. +3.5 za 2.0 w Pinnacle ciekawie wyglada.
|
Do góry
|
|
|
|
#1849020 - 12/12/2007 00:13
[Re: BeNiTooo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/01/2004
|
Hanzevast Capitals vs. CSU Asesoft zjarani holendrzy plus kilku slabych amerykanow na srednich amerykanow, litwinow i obradovica. Mimo wszystko bardziej cenie rumunska koszykowke i zagram za small stake na gosci. Spirou Basket vs. Hemofarm Stada belgowie nie moga sobie pozwolic na porazke, bo moze ona im przekreslic awans do nastepnej rundy. 7 amerykanskich graczy w tym legendarny Michael Jordan  na kolonie slowenskich mlodych gniewnych i wielki goran jagodnik, ale ciezko bedzie jego druzynie cokolwiek osiagnac w tym meczu. Akasvayu vs. Galatasaray C. Crown Girona nalezy do tych tak zwanych pewniakow dnia dzisiejszego, mimo iz turki wygrali pierwszy mecz, ale wiadomo jak sie gra w turcji to bedzie za malo na czolowa druzyne z ligii hiszpanskiej.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|