Napisze cos moze od siebie
Zaczne moze od par:
![grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
Korea v Rosja
Egipt v Hiszpania
Australia v Tunezja
Brazylia v Portoryko
Japonia v Argentyna
Bułgaria v Usa
Korea v Rosja
Zwyciezce i faworyta w tym meczu nie trzeba 'przedstawiac'... Ruscy mysle ze szybko "na sniadanie" po meczu sie udaja. A wiec 3-0 innego wyniku nie widze
Egipt vs Hiszpania
Egipt to najslabsza druzyna obok Korei w tym pucharze. Wygrany dotychczas jeden set z Bułgaria moze troszke dac do myslenia , ale dla mnie to tylko wypadek przy pracy
![tongue \:p](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)
Zapewnie druzyna "faraonow" powalczy , lecz na seta ich nie stac.
A Hiszpanie nie reprezentuja takiego wyskokiego poziomu jak w Me, ale zapewnie 3-0 szybkie bedzie dla Mistrzow Europy. No i wygrana Hiszpanow z Usa.. ktorzy pokonali Brazylie
Z druzyny Hiszpanow dla mnie wyroznia sie Miguela Falascę.
Australia v Tunezja
Australia to przede wszystkim dobry srodek + Youdin i super grajacy Paul Carroll. Mysle ze Australijczycy powalcza o 5-6 miejsce , co dla nich bedize mysle juz bardzo dobrym rezultatem. A do tego miejsca potrzeba sa wygrane walsnie ztakim przecianikiem jak Tunezja.
Tunezja , ma gorszy skad i dla mnie poprostu wygra lepszy czyli Australia.
Brazylia v Portoryko
Tutaj pojedynek "objawienia" druzyny Portoryko z Mistrzami
, tylko jakos te "objawienie" nic tutaj nie da. Brazylia po wtopie z Usa , nie moze pozwolic sobie nawet na "głupie" strary setow. A wiec 3-0 i nic innego. Jakis underek jak bedzie w miare dobra linia.
Portoryki , coz pisac zapewnie nie wystarczy im na wygrana z Brzaylia a nawet na ugranie seta. Musza poszukac punktow i setow gdzie indziej
![grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
Japonia v Argentyna
Tutaj pojedynek druzyn z dolnej "połki" . Japonia preferuje gre obraonna i wyprowadzanie szybkich kontroatakow. Argentyna mysle ze sa w lepszej dyspozycji niz ich przeciwnicy.Tutaj nie chce mi sie za bardzo pisac a wiec podam tylko typ
No i chyba "szlagier" jutrzejdzego dnia
Bułgaria v Usa
Bułgaria, jak narazie to oni nie przegrali meczu i prezentuja dobra forme i sa jednym z faworytow do awansu do Pekinu.
Jesli wygraja jutrzejszy mecz to jak mowi Teodor Salparow " eśli jutro pokonamy USA to na 80% jedziemy do Pekinu" i trudno sie z tym nie zgodzic. Pozniej czeka ich walka z przeciwnikami do "bicia"(oczywiscie nie mowie o Rosji i Brazylii :p) choc to sport i wszytko mozwlie. A wiec chyba nie zabraknie motywacji i determinacji aby juz jutro zapewnic sobie " nieformalny" bilecik do Pekinu.
Druzyna Usa, to mozna by powiedziec po pierwszej kolejce PS "czarny kon" tych rozgrywek z zapałem na Pekin. Lecz juz nastepny mecz wylal na Amerykanow kubel zimnej wody i pokazal ze wygrana z Brazylia to tylko przypadek (choc nie jedna druzyna na swiecie z checia zanotowala by chociaz taki jeden przypadak)
![laugh \:D](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
Dobra forme prezentuja Clayton Stanley , podobnie jak Lloy Ball. Obydwaj grają w pierwszej szóstce. Usa , są obecnie o wiele silniejszym zespołem, niż rok temu. Atutem zespolu Usa , jest gra blokiem i moze Bułgara byc ciezko przebic sie przez blok. Zagrywke tez maja dobra , co pokazli w meczu z Brazylia i mam nadzieje ze jutro nie beda miali takiego dnia bo ja stawiam na Bułgarow
A wiec moze czas na typy:
Egipt v Hiszpania [Set Handicap] 2.5:0 2 @1.55 10/10
gb
Australia v Tunezja [Set Handicap] 0:1.5 1 @ 1,62 exp 5/10
Brazylia v Portoryko [Set Point] 0:15,5 1 @ 1.72
Bwin 5/10
Bułgaria v USA [Set Handicap] 0:1.5 1 @2,10 exp 5/10
Z combosow:
Bułgaria @1,60 + Brazylia (-1,5 set) @1,15 + Włochy (-2,5)@1,45 = 2.67@ 200/10 Expekt
Bulgaria (-1,5) @2.00 + Hiszpania (-2,5) @ 1,55 + Rosja @1,01 + Brazylia 1,03 gb
= @3,22 150/10
Dobre mecze , a wiec stawki szalone
pozdro Gib01
![piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif)
Dobranoc