Pisze tutaj po przeczytaniu watku w temacie dardrawa.
Czy 15 min tyg. ktore poswiecasz na swoja progresje to nie sa latwie pieniadze w ktore nie wierzysz? Sam pisales, ze jestes leniem i na forex nie mialbys czasu.
Lubie zagladac w Twoj temat i fajnie, ze potrafisz podac kontrargumenty i popierasz to prowadzeniem swojego tematu. Jednakze ja wierze matematyce i liczbom, a te sa przeciwko Tobie. Nie wiem czym sie kierujesz przy wyborze stawek, a to dla mnie kolejny powod, ze nie do konca panujesz nad tym co robisz. Nadal twierdze, ze predzej czy pozniej przyjdzie czas na czarna serie i ciekawi mnie jak sie wtedy zachowasz. Bo nawet jesli "lekka reka" wykladasz 10 tys to przegrywajac na tym etapie trzeba bedzie wylozyc odpowiednio wiecej. Stawkowanie progresywne ma to do siebie, ze zbiera sie male kwoty w porownaniu do strat i mozna grac naprawde dlugo z zyskiem jednak czarna seria moze zabrac wszystko z nawiazka w pewnym momencie.
Mi wystarcza proste obliczenia :
Zakladam, ze stawki mnozysz x2, bo tak mniej wiecej to wyglada z przebiegu tematu i zaczynasz od 500 zl. Wystarczy 8 przegranych poziomow zeby przegrac twojego CLSa. Zakladam, ze nie szukasz zadnych valuebetow, bo przeciez 15 min wystarczy tylko na to zeby wybrac druzyne i kurs Cie raczej srednio interesuje.. Czy jest 3,0 czy 2,8 to i tak zagrasz. Prawdopodobienstwo tego, ze taka seria 8 przegranych nastapi, zakladajac ze szanse na remis wynosza 33 % to 0,036 czyli mniej wiecej raz na 33 pomylisz sie w wyborach. Czy to malo czy duzo odpowiedz sobie sam.
Dla mnie liczby nie klamia, Tobie udaje sie je jakos oszukac
Jeszcze takie pytanko.. Prowadzisz swoj temat grajac te typy za takie same stawki jak w realu, czy te z rzeczywistosci roznia sie od tego co piszesz. Bo z tego co widzialem, to pisales ze w temacie masz ograniczenia, gdyby nie one to byloby jeszcze lepiej. Wiec jak wyglada Twoja gra poza tematem? Istnieje takowa ?
Pozdrawiam i Wesolych Swiat