[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$:
[qb]
szakal - czytałem że firma ŚWINIOPAS sp z.o.o. zajmująca się przystosowywaniem obór do wymogów Unii Europejskiej może wesprzeć zespół 5zł miesięcznie w zamian za swój człon w nazwie i zmianę barwy koszulek na różowy i wstawienie logo firmy - świnki - na koszulce
Szakal przyjechać chce 5.000 fanów "Kanarków" z FC Nantes czy mogę dać im gwarancję że będą mogli obejrzeć mecz z dogodnych miejsc?[/qb][/QUOTE]
Ciekawy sponsor lecz jescze poczekam gdyz skontaktowalem sie z prezesem wyzej wymienionej i niestety jest jedna rzecz ktora dyskwalifikuje tę firmę... Przeczepienie rózowych kręconych ogonków na tył spodenek... A zapowiadal sie niezle...
Co do Twoich kibiców raczej problmu nie bedzie, choc stadion liczy az 300 krzeselek (dębowych) aby całe miasto mogło ogladac zmagania swej druzyny to problem dodatkowych 5 tys kibicow przyjezdnych nie robi nam problemu jako ze stadion znajduje sie w kraterze wygaslego wulkanu a gdy Twoi kibice zajmą miejsca w jego koronie i na zboczach mam nadzieje ze sie pomieszczą. COŻ za promocja miasta bedzie!!! Wow 5 tys kiboli z Kanarkami...