[QUOTE]We Wroclawiu wygra Crump a Richardsson i Gollob beda w 4. natomiast Hampel napewno w 8, a wiecej to kto wie... [/QUOTE]te fachowiec, nie Ri
chardsson, tylko Ri
ckardsson, bo to mała różnica
Na pewno to nawet nie wiadomo czy sie turniej odbędzie, bo może deszcz padać.
Na pewno, to miał Drabik startowac i nie startuje. Także z tym
na pewno to ja bym troche uważał.
Wiele zależy od tego jaki będzie tor. Ja się wybieram na trening - pomierze troche czasy, zobacze jak kto startuje. Choć to wcale nie musi być żaden wyznacznik - następnego dnia może byc juz inny tor.
Ale co do aktualnej formy poszczególnych zawodników, to rzeczywiście może byc tak, jak napisałeś, ale zobacz: jeśli będzie taki półfinał: Crump, Rickardsson, Gollob - to już Twoj typ się nie sprawdzi, bo tylko dwójka awansuje do finału, także radze najpierw przemyśleć troche, a potem pisac
Dużo też zalezy od losowania toru w polfinałach i finale, także na prawde może być różnie.
STS wystawił już kursy, ja bym grał tak:
Protasiewicz P. - Brhel B. (4m.) 1.60
Wszyscy wiedża, ze Pepe to "wirtuoz" żużla - szczególnie w turniejach GP, ale akurat ten tor mu pasuje, nie powinno być za barzdo przyczepnie w sobote we Wrocławiu - a Protasiewicz lubi wlasnie tory twardawe, dlatego powinein sobei poradzic z cieniutkim Brhelem - po ładnym kursie.
Andersen H.- Laukkanen K. (3w.) 1.45
Andersen w niezłej formie, a Fin doluje.
Nicholls S. -
Jonsson A. (3w.) 1.80
Tu daje na Jonssona, bo Nicholls wraca po kontuzji i nie bedzie ejszcze na pewno w najwyższej formie, a o formę Jonssona bym się nie bał - przypomne ze do niedawna do Jonssona należał rekord wrocławskiego toru.
Hampel J. - Holta R. 1.40
Holta nieźle nawet jeździ, ale Hampel jest w życiówce i na swoim torze powinien nieźle pozamiatać, na to liczę
Sullivan R. - Richardson L. 1.40
Ryan nieźle sobie radzi na Olimpijskim, zawsze tutaj notował dobre występy, oststanio też jest w coraz lepszej formie, po nie najlepszym początku sezonu. Richardson mimo tego, ze też nie najgorzej sobie poczyna w GP, to akurat na wrocławskim torze go nie widze.
Hancock G. - Loram M. 1.35
I kolejna szansa na wzbogacenie się. Pamiętam, że Loram w GP we Wrocławiu nigdy jakoś specjalnie nie zachwycał ( no może poza 1995 rokiem , gdzie był 4, ale to juz prehistoria

)
Hancock na swoim obiekcie powinien być lepszy od niego, mimo, ze widze go najwyżej w 8.
Natomiast Loram na moje około zdobedzie 4 -7 pkt., co na Grega nie wystarczy.
Adams L. - Loram M. 1.30
Tego chyba nie można kombinować z tym wyższym typem. Ten typ jest bardziej pewny od Hancocka, i jeśli miałbym się decydowac, to grałbym Adamsa, a Hancocka w takim razie odpuścił, ale na drugim kuponie
Adams w meczu WTS- Unia L. nie miał na siebie mocnych - w sobote widze go wysoko.
Adams L. - Pedersen N. 1.40
No to tez można wrzucić na drugi kuponik. Pedersen po kontuzji ręki, będzie się pewnie motał na torze w ogonach

taką mam nadzieje
Dla mnie powinno wejsć z palcem w d...
Gollob T. - Pedersen N. 1.30
nie ma co pisać, tylko grać