#1759556 - 09/11/2007 02:42
Re: Film, TV, seriale [9]
[Re: connor]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/12/2006
|
Co sie dzieje w Modzie na Sukces Erik i ma dziecko z Bruk Bruk spala z mezem swojej corki I zaszla w ciaze Ridż nie jest synem Erika Stafani sie puscila kiedys... Ten serial wymiata Może nie wiecie ale stosowniejsze jest pytanie: Z kim jeszcze nie puściła się Bruk Logan?Chyba jeszcze tylko z Sally Spectrą, własną córką i Stefani Forester
|
Do góry
|
|
|
|
#1760423 - 09/11/2007 05:00
[Re: padik]
|
addict
Meldunek: 14/09/2005
|
Ma ktos jakies linki do stron prowadzacych do serwerow gdzie mozna sciagnac ostatnie odcinki seriali (chodzi mi glownie o prisona). Mialem w ulubionych jakas stronke mojblog.yu <-- cos w tym stylu, ale gdzies mi ja wcielo. Ma ktos ten link? moze ta strona tobie sie przyda http://torrentscan.com/
|
Do góry
|
|
|
|
#1763144 - 10/11/2007 04:58
[Re: SILVER STAR]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Może znajdzie sie ktos kto wie gdzie mogę znaleść film "Gangster Chronicle:An American Story" w reż Richard C. Sarafian. To trwa 650 min, jest to film, serial, saga oparta na faktach. Opowiada historie najwiekszych bosów mafii jak Lucky Luciano, Al Capone, Gotti,Mayer Lensky oraz wielu innych równie znanych. Moje pomysly na szukanie tego filmu sie juz skończyły. To ja się przyłączę w podobnej prośbie! Od ładnych paru lat poszukuję filmu telewizyjnego z 1990 Drug Wars: Camarena Story - u nas w TV leciał jako "Wojny narkotykowe". W obsadzie Steven Bauer, Miguel Ferrer, wchodzący dopiero do pierwszej ligi Benicio del Toro no i Michael Mann jako producent! Świetne kino akcji (jak na film telewizyjny to wręcz arcydzieło!), ostro pokazana oparta na faktach walka z kartelem z Guadalajary. Druga część o Medellin i Escobarach też zresztą niezła. Problem polega na tym, że za cholerę tego znaleźć nie mogę Podobnie jak SILVER STAR-owi też mi już pomysłów zabrakło...
|
Do góry
|
|
|
|
#1768086 - 11/11/2007 17:30
[Re: AGASSI]
|
addict
Meldunek: 20/11/2006
|
[URL=www.fotosik.pl] [/URL] Las Vegas parano swietny film
|
Do góry
|
|
|
|
#1768129 - 11/11/2007 17:58
[Re: AGASSI]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/08/2005
|
HALLOWEEN 3/10 (2007 - horror)Zostałem wczoraj namówiony na ten remake przez kumpla(który jest fanem tego filmu)i trochę żałuje że musiałem to oglądać . Początek filmu jest obiecujący(trzyma jakiś poziom) pokazuje 10-letniego Michaela w środowisko w jakim żył, jego pierwsze zwierzęce ofiary czy później ludzkie. Pomysł na ten film kończy się gdy M.Mayers pokazany jest po 15 latach przebywania w szpitalu psychiatrycznym, a wygląda jakby szprycowali go tam sterydami(ale na to można przymknąć ok o bo wygląda o wiele bardziej przerażająco). Następnie jest ucieczka z psychiatryka(rozerwanie łańcuchów !!!) strażnicy nie umieją strzelać , trup pada gęsto. Dalsza część filmu jest przykra dla tych, którzy się w niej znaleźli gdyż nie zaznają smaku życia. Dwu metrowy Michael jest zawsze tam gdzie powinien(na dachu, w piwnicy, za drzwiami) wszystko po to by jego ofiary mogły pójść pod nóż czy zostać uduszone(warto dodać że nawet kule go nie powstrzymają-twardy gość ). Liczba zabójstw jest tak duża, że każde następne nie robi specjalnego wrażenia, a chyba powinno ?! Wersje Roba Zombie uważam za słabszą od Carpentera, lecz pokazuje o wiele więcej i dosłowniej od obrazu sprzed prawie 30 lat.
|
Do góry
|
|
|
|
#1769335 - 11/11/2007 23:38
[Re: mankiet]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2007