#1975599 - 21/01/2008 00:54
Re: jak zagadać...? [9]
[Re: Spartan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
heh  wiemy, ze chcesz miec czyste sumienie, ze to Ty byles tym dobrym i chcacym dobrze, swiadomosc ze nie zjebales niczego itp itd, ze probowales jakos to uratowac, ale odpusc ;-) wszyscy dobrze Ci radza ja sie wczoraj pozegnalem z moja ex, a co mnie zaskoczylo(chociaz nie biore chyba do konca na powaznie) to napisala, ze jest jeszcze za mloda i nie dorosła do pewnych rzeczy ;] cheers
|
Do góry
|
|
|
|
#1975614 - 21/01/2008 00:57
[Re: Destination]
|
veteran
Meldunek: 05/04/2005
|
Panowie a slyszeliscie o czyms takim ze jesli podczas rozmowy z Wami kobieta bawi sie /poprawia wlosy to leci na Was? Czy to jest prawda? Czy sa jeszcze jakies inne odruchy, ktore swiadczylyby o jej uczuciach? To jest jeden z elementów mowy ciała. Jak chcesz się więcej o takich rzeczach dowiedzieć, to zapraszam do jakiejś lektury właśnie na ten temat, na przykład autorstwa Allana Peasa moglbys dokladniej:) Kurde, nie chce mi się streszczać całej książki 
|
Do góry
|
|
|
|
#1976473 - 21/01/2008 03:18
[Re: Adammm]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Te balony dobre, ale sobie kup pompke bo innaczej to nie dasz rady a tak serio, to pomysl ogolnie mi sie strasznie podoba, tylko czy wlasnie dla tej osoby... Czy ona sobie na to zasluzyla. Widzac co piszesz, stwierdzam, ze i tak z tego nic nie bedzie. Gdyby ona cos chciala to by miala ciag na bramke, a tak niestety nie jest. Atakujesz atakujesz a ona nawet nie gra z kontry, tylko sie ciagle broni. 90' minuta spotkania, strzelila Ci gola, a Ty chcesz jeszcze wyrownac. Masz rzut rozny i wysylasz bramkarza w pole karne. Z tymi balonami bedzie tak, ze strzelisz gola na 1 - 1 w doliczonym a sedzia zagwizdze spalonego i i tak caly wysilek pojdzie na nic... Adammm  najlepsza analiza jaka w zyciu czytałem ...Spartan, szkoda, ze nie mozesz zrozumieć, że najlepszym taktycznym zagraniem będzie jak nic nie zrobisz, a Ty próbujesz na siłe byc zauwazony, zrób tak jak ja mówiłem... nie musza byc balony, nawet zwykla jakas ladna kartka ale aby nie wiedziała od kogo i potem sam zobaczysz co z tego wyjdzie  (polecam samemu od poczatku do konca zrobic taka kartke) 
|
Do góry
|
|
|
|
#1976792 - 21/01/2008 04:25
[Re: pszek]
|
addict
Meldunek: 08/11/2005
|
Panowie a slyszeliscie o czyms takim ze jesli podczas rozmowy z Wami kobieta bawi sie /poprawia wlosy to leci na Was? Czy to jest prawda? Czy sa jeszcze jakies inne odruchy, ktore swiadczylyby o jej uczuciach? To jest jeden z elementów mowy ciała. Jak chcesz się więcej o takich rzeczach dowiedzieć, to zapraszam do jakiejś lektury właśnie na ten temat, na przykład autorstwa Allana Peasa moglbys dokladniej:) Kurde, nie chce mi się streszczać całej książki podaj tyt 
|
Do góry
|
|
|
|
#1977379 - 21/01/2008 06:40
[Re: lelu]
|
addict
Meldunek: 08/11/2005
|
Dzieki lelu Jest ktos tak dobry i moglby ja umiescic na servie  ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|